Macro hakkında Son durum ben pes ettım
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Macro hakkında Son durum ben pes ettım
Beyler gec kalmis sayilmazsiniz. Madem macroya ceza yok sizde kullanin.
- Kuralak
- İskele Babası
- Lonca: Mareşal
Darkengelowo , raden, adrenalin forumda zaman kaybedeceğinize bir dolaşın bölgeleri. Çok yakında yeni Mareşal çarım ile karşılaşmak istemiyorsanız. Çünkü bu sizin için tam bir facia olur . Anlıyorsunuz umarım, üçünüzde Zeki!!! İnsanlarsınız.

- Kuralak
- İskele Babası
Siz ( darkengelowo , raden, adrenalin) forumlara yazmaya devam edin. Siz ne kadar çok yazsanız, yaranız o kadar açılıyor. Allah sizlere şifalar .

- byalone38
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Yalnız Krallık
Adam yememiş içmemiş beni takip etmiş :mrgreen:musallat123 yazdı:Komik şey seni.byalone38 yazdı:Şu oyunda hala macroya hile kullanananda hileci deniyor delinin biri kuyuya 1 taş atmış 40 akıllı çıkartamıyoz bunu ortaya atanın sonrada sancağın halini tepeden seyredip hala bu adamla uğraşan zekii nin ta qq bırakın artık bu işleri adam uğraşmış yapmış bişey b*k varmış gibi daha kurcalamayın
1-Önce bunları yazıyorsun...
2- 14dk sonra en az kendin kadar saçma sapan bir konu açıyorsun...(xD yazmışsın dikkat et)
3-Sonra sakil sakil şeyler yazmaya devam ediyorsun...
Yahu varya akla mantığa sığmazsın.Saçma sapan şeyler yazıyorsun . Aynen o an kafana ne eserse... Ayrıca oyunda macro hile varsa bu çok büyük bir problemdir. Gereksiz olarak nitelendirdiğin şeyi tekrar düşün. Herkese yaşın kaç diyorsun da oyundaki ezikliğini buradaki çocukça hareketlerle tescillemekten başka bir şey yapmıyorsun...
Göster

- musallat123
- Işık Hanım'ın Elemanı
Kuralak yazdı:Darkengelowo , raden, adrenalin forumda zaman kaybedeceğinize bir dolaşın bölgeleri. Çok yakında yeni Mareşal çarım ile karşılaşmak istemiyorsanız. Çünkü bu sizin için tam bir facia olur . Anlıyorsunuz umarım, üçünüzde Zeki!!! İnsanlarsınız.
Sen kimsin hele ona bir kesinlik getirelim.Hala hiçbir şey yapmamış gibi böbürlene böbürlene ortalığa çıkıyorsun. Edepsiz olduğun kadar küstahsın da... Bir konuda , GM' lere isyan ediyorsun. Başka bir konuda, bunu kasten yaptığını söylüyorsun.Bu konuda da yeni bir çar yapacağını söylüyorsun. Senin yazdıklarını dışardan gören biri , üç farklı kişi başka başka şeyler yazıyormuş sanır. Ha, bir de neden bir şey yazacağın zaman onu böyle taksit taksit yazıyorsun onuda anlamış değilim . Çok mu düşünüyorsun ? Aklına bir şey mi gelmiyor ?Kuralak yazdı:Siz ( darkengelowo , raden, adrenalin) forumlara yazmaya devam edin. Siz ne kadar çok yazsanız, yaranız o kadar açılıyor. Allah sizlere şifalar .
- musallat123
- Işık Hanım'ın Elemanı
Ah ah ... Nasılda hemen kendini bir şey sandınbyalone38 yazdı:
Adam yememiş içmemiş beni takip etmiş :mrgreen:
- Kuralak
- İskele Babası
Adrenalin sen böyle tavırlara girince böyle acınası olunca, ben oyunu daha çok sevmeye başlıyorum. Bana oyunu sevdirdiğiniz için sizlere teşekkürü bir borç bilirim. Siz kıvrandıkta ben oynayacağım .
Acıların üçlüsü.
.
Acıların üçlüsü.

- musallat123
- Işık Hanım'ın Elemanı
Kuralak yazdı:Adrenalin sen böyle tavırlara girince böyle acınası olunca, ben oyunu daha çok sevmeye başlıyorum. Bana oyunu sevdirdiğiniz için sizlere teşekkürü bir borç bilirim. Siz kıvrandıkta ben oynayacağım .
Acıların üçlüsü..
Şimdi ne yapmak istediğin belli senin , tartışma yaratıp bu konuyuda kapattıracaksın. Kapansın ya bizde burda olduğumuz sürece yeni konular açarız. Dert etme sen bunları... Sevinmene gelince, sevin ya sevinmek acizlerin de hakkıdır.
Bak dikkat ettiysen artık parantez içinde aynen şöyle [ADRENALİN , RADEN, DARKANGELEVO] yazıyorsun. Kime yetiştireceğini şaşırdın. Gerekli tepkileri alakalı kişilerden alacağınada eminin.Fazla bağlanma bu oyuna , zaten tek yaptığın şey pc paşında çayını yudumlamak olduğu için bağlanman senin aleyhine olur. Çünkü ne gb atarsın , ne ws atarsın ... Ancak gücün macronu açıp öküzün trene baktığı gibi bön bön pc ye bakmaya yeter. Ha birde bize laf sokmaya çalışmaya ... Hep aynı şeyleri yazıyorsun. Gerçekten diyorum bunu ... Çayını tazelemeye ya da kolana buz atmadan mı diyim artık
- bordo
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Inspired Souls
Birileri gibi şereften karakterden ardan yoksun kalmış olmayalım da çikolata çok mühim değil.Kuralak yazdı: Bordo ( darkengelowo, retiredkiler)- ve Emrah ( raden) sizler çikolatasız kalmış çocuk ezikliğindesiniz anladım.
Keşke çocuğun duruşu kadar da delikanlı durabilseniz.

Durma şebekliğe devam et.
Re: Makro Kullanımına Ceza Kalktı
Kuralak ve konfuçyuz aynı kisımı ve gecen bayram camı buluşmasına esıyle gelen kısimı