Macro hakkında Son durum ben pes ettım

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Macro hakkında Son durum ben pes ettım

Mesaj gönderen ROckStarGAMES »

Beyler gec kalmis sayilmazsiniz. Madem macroya ceza yok sizde kullanin.
Kullanıcı avatarı
Kuralak
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Mareşal

Mesaj gönderen Kuralak »

Darkengelowo , raden, adrenalin forumda zaman kaybedeceğinize bir dolaşın bölgeleri. Çok yakında yeni Mareşal çarım ile karşılaşmak istemiyorsanız. Çünkü bu sizin için tam bir facia olur . Anlıyorsunuz umarım, üçünüzde Zeki!!! İnsanlarsınız.
Resim
Kullanıcı avatarı
Kuralak
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Kuralak »

Siz ( darkengelowo , raden, adrenalin) forumlara yazmaya devam edin. Siz ne kadar çok yazsanız, yaranız o kadar açılıyor. Allah sizlere şifalar .
Resim
Kullanıcı avatarı
byalone38
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Yalnız Krallık

Mesaj gönderen byalone38 »

musallat123 yazdı:
byalone38 yazdı:Şu oyunda hala macroya hile kullanananda hileci deniyor delinin biri kuyuya 1 taş atmış 40 akıllı çıkartamıyoz bunu ortaya atanın sonrada sancağın halini tepeden seyredip hala bu adamla uğraşan zekii nin ta qq bırakın artık bu işleri adam uğraşmış yapmış bişey b*k varmış gibi daha kurcalamayın
Komik şey seni.

1-Önce bunları yazıyorsun...

Resim

2- 14dk sonra en az kendin kadar saçma sapan bir konu açıyorsun...(xD yazmışsın dikkat et)

Resim

3-Sonra sakil sakil şeyler yazmaya devam ediyorsun...

Resim

Yahu varya akla mantığa sığmazsın.Saçma sapan şeyler yazıyorsun . Aynen o an kafana ne eserse... Ayrıca oyunda macro hile varsa bu çok büyük bir problemdir. Gereksiz olarak nitelendirdiğin şeyi tekrar düşün. Herkese yaşın kaç diyorsun da oyundaki ezikliğini buradaki çocukça hareketlerle tescillemekten başka bir şey yapmıyorsun...

Adam yememiş içmemiş beni takip etmiş :mrgreen:
Göster
Resim
Kullanıcı avatarı
musallat123
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen musallat123 »

Kuralak yazdı:Darkengelowo , raden, adrenalin forumda zaman kaybedeceğinize bir dolaşın bölgeleri. Çok yakında yeni Mareşal çarım ile karşılaşmak istemiyorsanız. Çünkü bu sizin için tam bir facia olur . Anlıyorsunuz umarım, üçünüzde Zeki!!! İnsanlarsınız.
Kuralak yazdı:Siz ( darkengelowo , raden, adrenalin) forumlara yazmaya devam edin. Siz ne kadar çok yazsanız, yaranız o kadar açılıyor. Allah sizlere şifalar .
Sen kimsin hele ona bir kesinlik getirelim.Hala hiçbir şey yapmamış gibi böbürlene böbürlene ortalığa çıkıyorsun. Edepsiz olduğun kadar küstahsın da... Bir konuda , GM' lere isyan ediyorsun. Başka bir konuda, bunu kasten yaptığını söylüyorsun.Bu konuda da yeni bir çar yapacağını söylüyorsun. Senin yazdıklarını dışardan gören biri , üç farklı kişi başka başka şeyler yazıyormuş sanır. Ha, bir de neden bir şey yazacağın zaman onu böyle taksit taksit yazıyorsun onuda anlamış değilim . Çok mu düşünüyorsun ? Aklına bir şey mi gelmiyor ? :D :D Her neyse zaten hep söylediğim gibi aklı başında olan mantıklı hiç kimse bu oyunda artık yüzüne bakmaz aksine tükürür , bu da böyle biline ... Emeğinle bir halt edersen kimse ona laf edemez . Ama hileyle hurdayla anca kendini küçültürsün (Ne kadar acıdır ki daha fazla küçülebileceğini sanmıyorum.) Sözüm ona , oyundaki konfiçyus KURALAK burda saçmalıyan birinin teki önce kendin ol ya ... Bir kere öyle bir kere böyle davranma. En önemliside kıvırma ...

Kullanıcı avatarı
musallat123
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

byalone38 yazdı:
Adam yememiş içmemiş beni takip etmiş :mrgreen:
Ah ah ... Nasılda hemen kendini bir şey sandın ;)
Kullanıcı avatarı
Kuralak
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Kuralak »

Adrenalin sen böyle tavırlara girince böyle acınası olunca, ben oyunu daha çok sevmeye başlıyorum. Bana oyunu sevdirdiğiniz için sizlere teşekkürü bir borç bilirim. Siz kıvrandıkta ben oynayacağım .
Acıların üçlüsü. :).
Resim
Kullanıcı avatarı
musallat123
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Kuralak yazdı:Adrenalin sen böyle tavırlara girince böyle acınası olunca, ben oyunu daha çok sevmeye başlıyorum. Bana oyunu sevdirdiğiniz için sizlere teşekkürü bir borç bilirim. Siz kıvrandıkta ben oynayacağım .
Acıların üçlüsü. :).

Şimdi ne yapmak istediğin belli senin , tartışma yaratıp bu konuyuda kapattıracaksın. Kapansın ya bizde burda olduğumuz sürece yeni konular açarız. Dert etme sen bunları... Sevinmene gelince, sevin ya sevinmek acizlerin de hakkıdır.

Bak dikkat ettiysen artık parantez içinde aynen şöyle [ADRENALİN , RADEN, DARKANGELEVO] yazıyorsun. Kime yetiştireceğini şaşırdın. Gerekli tepkileri alakalı kişilerden alacağınada eminin.Fazla bağlanma bu oyuna , zaten tek yaptığın şey pc paşında çayını yudumlamak olduğu için bağlanman senin aleyhine olur. Çünkü ne gb atarsın , ne ws atarsın ... Ancak gücün macronu açıp öküzün trene baktığı gibi bön bön pc ye bakmaya yeter. Ha birde bize laf sokmaya çalışmaya ... Hep aynı şeyleri yazıyorsun. Gerçekten diyorum bunu ... Çayını tazelemeye ya da kolana buz atmadan mı diyim artık :D :D bir ara oku bak bakalım ne saçmalamışsın diye . Ciddiyim sanki üç kişisiniz ne yaptın 3 kişiye birer seri gözlük mü verdin böyle farklı farklı şeyler yazsın diye ? Halin içler acısı insanda bir oyun için insanda kişilik bozukluğu olmasın ya üzülüyorum senin için . İyice psikopata bağladın . Neyse sevinmene devam edebilirsin uygun olduğunda bir ara söyle beraber kutlama yaparız . Ben sana kola alırım sen bana bi el kp yaparsın. Beynin hani kolayla çalışıyorya o yüzden ...
Kullanıcı avatarı
bordo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Inspired Souls

Mesaj gönderen bordo »

Kuralak yazdı: Bordo ( darkengelowo, retiredkiler)- ve Emrah ( raden) sizler çikolatasız kalmış çocuk ezikliğindesiniz anladım.
Keşke çocuğun duruşu kadar da delikanlı durabilseniz.
Birileri gibi şereften karakterden ardan yoksun kalmış olmayalım da çikolata çok mühim değil.

Resim
Resim
Durma şebekliğe devam et.
Kullanıcı avatarı
emrah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Makro Kullanımına Ceza Kalktı

Mesaj gönderen emrah »

Kuralak ve konfuçyuz aynı kisımı ve gecen bayram camı buluşmasına esıyle gelen kısimı
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön