Başarılar !
- AFRODIZYAK
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- IIxHaDeSxII
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
Re: Başarılar !
Aynen kardesım Çomünün boğaz manzarası yeterCHARDONNAY yazdı:Dün gibi hatırlarım, o 160 dakikanın nasıl geçtiğini anlamamıştım bile. Zamanınızı çok iyi değerlendirmenizi tavsiye ederim.
ÇOMÜ candır.IIxHaDeSxII yazdı:Çomü de okuyorum ama zevkine tekrar sınava giriyorum hiç çalısmadık ama bakalım) herkese başarılar arkadaslar kötü geçersede üzülmeyin alt tarafı bir sınav sizden önemlı değil.
Bu sene benim de denemek amaçlı sınava girme planım vardı ama başvuruları kaçırdık.
Sınava girecek olan arkadaşlara üstün başarılar dilerim. Zihniniz açık olsun!..
Hades adlı çarım çalınmıstır.
- Comader
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Ben de ÇOMÜ'lüyüm ve Eğitim Fakültesinde olduğum için o manzarayı sadece Terzioğlu'na yemek yemeye gidersem görüyorumIIxHaDeSxII yazdı:Aynen kardesım Çomünün boğaz manzarası yeterCHARDONNAY yazdı:Dün gibi hatırlarım, o 160 dakikanın nasıl geçtiğini anlamamıştım bile. Zamanınızı çok iyi değerlendirmenizi tavsiye ederim.
ÇOMÜ candır.IIxHaDeSxII yazdı:Çomü de okuyorum ama zevkine tekrar sınava giriyorum hiç çalısmadık ama bakalım) herkese başarılar arkadaslar kötü geçersede üzülmeyin alt tarafı bir sınav sizden önemlı değil.
Bu sene benim de denemek amaçlı sınava girme planım vardı ama başvuruları kaçırdık.
Sınava girecek olan arkadaşlara üstün başarılar dilerim. Zihniniz açık olsun!..)
Eski nickim, LoSTxGENCASKER
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
- IIxHaDeSxII
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
her gün görmekten artık alıştık bizdeComader yazdı:Ben de ÇOMÜ'lüyüm ve Eğitim Fakültesinde olduğum için o manzarayı sadece Terzioğlu'na yemek yemeye gidersem görüyorumIIxHaDeSxII yazdı:Aynen kardesım Çomünün boğaz manzarası yeterCHARDONNAY yazdı:Dün gibi hatırlarım, o 160 dakikanın nasıl geçtiğini anlamamıştım bile. Zamanınızı çok iyi değerlendirmenizi tavsiye ederim.
Sınava girecek olan arkadaşlara üstün başarılar dilerim. Zihniniz açık olsun!..)
Hades adlı çarım çalınmıstır.
- IsriannaRosafin
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Tılsım
Hengames yazdı:Daha millet sınava girmeden başarıyı elde edemeyenler üzülmesin diyeni de ilk kez görüyorum.
- Ayrıca 18 Mart Şehitleri Anma Gününde bir konu açmadınız uyduruktan bir konuyu ana konu olarak yukarıya kilitlediniz.
Sınava girecek bütün arkadaşlara başarılar dilerim.
YGS mi? O da ne!..
Şaka maka 14 sene geçmiş o stresi atlatalı. O zaman ÖSS vardı tabii. :)
Sınava giren tüm arkadaşlara başarılar. Allah muvaffak etsin.
Şaka maka 14 sene geçmiş o stresi atlatalı. O zaman ÖSS vardı tabii. :)
Sınava giren tüm arkadaşlara başarılar. Allah muvaffak etsin.
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman