Merhaba
İkv çemberlitaş kutu alcam için üyelik ala üye oldum ardında ziraat bankasına 30 tl yatırdım.Fişim elimde ama şimdi üyelik alda para yatırdığımı nereye yazacağım nasıl yapacağım.
ABDULLAH YAZICI hesabına yatırdım fişimde var saklıyorum yardıncı olur musunuz ?
YETKİLİ BİRİSİ ACİLL
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: YETKİLİ BİRİSİ ACİLL
alihan03 yazdı:Merhaba
İkv çemberlitaş kutu alcam için üyelik ala üye oldum ardında ziraat bankasına 30 tl yatırdım.Fişim elimde ama şimdi üyelik alda para yatırdığımı nereye yazacağım nasıl yapacağım.
ABDULLAH YAZICI hesabına yatırdım fişimde var saklıyorum yardıncı olur musunuz ?
Üye olduktan hemen sonra gidip para yatırmadın umarım.
Önce siparişini hazırlaman gerekirdi siteden daha sonra ödeme şeklini Banka Havalesi seçmeliydin.Banka havalesini seçtikten sonra karşına Referans Numarası ve Hesap numaralarının bulunduğu bir ekran gelecek.Hesaba parayı yatırırken bu referans numarasınıda bildirmeliydin.
Eğer alışverişini bu şekilde yapmadıysan zaman kaybetmeden Üyelikal ile iletişime geçmeni öneririm.
http://www.uyelikal.com/contact/
CHIVALROUS
- alihan03
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Şafağın Karanlığı
OLAMAZ ya ben gittim hemen para yatırdım ( sonra üyelik al yaptım sipariş ettim
Sorun olmaz para yatırdısan ulaşırsında ellerinde ürün kalmamıştın en son gelince siparisler bölümünde görürsün ama önce bir telefon etmende fayda var.alihan03 yazdı:OLAMAZ ya ben gittim hemen para yatırdım ( sonra üyelik al yaptım sipariş ettim
A R Z L O D O S
- alihan03
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Şafağın Karanlığı
msj yolla dım olmassa telefon açacağım