Sizin de taktir edeceğiniz gibi yaptığımız tüm öneriler öneri havuzunda toplanıyor.Bu havuzda bu güne kadar tüm önerilerin boğulduğuna şahit olduk.Bu ironik olaylardan sonra aklıma çok iyi bir fikir geldi.Madem önerilerimiz havuzda boğuluyor herkez saçma sapan önerilerde bulunsun , havuzun suyu taşsın , ezilmeyip yukarda kalan öneriler havuzdan kurtulabilir.
Saygılarımla .
Öneri Havuzu ,
- CARDINAL
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Öneri Havuzu ,
Since of 2009
Tayfun SELEN- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
-
Voyant
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
Re: Öneri Havuzu ,
Önerilerinizin hepsi değerlendirme aşamasından geçiyor. Ama oyunumuz için uygun olanların seçilmesi gerekmektedir. Yakında bazı önerilerin gerçekleşeceğini göreceksiniz.
Bu arada matematiğine güvenenlerden cevap bekliyorum.
SORU: İki öneriden biri boş bir havuzu 9 saatte, diğeri ise 15 saatte doldurabilmektedir. Önerilerden biri diğerinden saatte 12 litre daha fazla su akıttığına göre, havuzun hacmi kaç litredir?
Bu arada matematiğine güvenenlerden cevap bekliyorum.
SORU: İki öneriden biri boş bir havuzu 9 saatte, diğeri ise 15 saatte doldurabilmektedir. Önerilerden biri diğerinden saatte 12 litre daha fazla su akıttığına göre, havuzun hacmi kaç litredir?
Onur GÜRSOY
İki öneriden biri boş bir havuzu 9 saatte, diğeri ise 15 saatte doldurabilmektedir. Önerilerden biri diğerinden saatte 12 litre daha fazla su akıttığına göre, havuzun hacmi kaç litredir?
Çalışmadığım yerden sordun yoksa ben bilirdim.(Ama hangi havuz)
Çalışmadığım yerden sordun yoksa ben bilirdim.(Ama hangi havuz)
A R Z L O D O S
Bu lafları çok duyduk gelmeyecekVoyant yazdı: Yakında bazı önerilerin gerçekleşeceğini göreceksiniz.
Soruya gelirsek ;Voyant yazdı: Yakında bazı önerilerin gerçekleşeceğini göreceksiniz.
Havuza bir oran verelim ikisininde bölünebildiği "45" i verelim.
Birincisi 5a , ikincisi 3a doldurur.
Aralarında 2a var. Oda 2a=12, a=6
Havuzun tamamına 45a vermiştik. 45x6=270.
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- Hayalolsam
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Lodos
- Lonca: Bizbizeyeteriz
9(x+12)=15x ise 9x+108=15xVoyant yazdı:Önerilerinizin hepsi değerlendirme aşamasından geçiyor. Ama oyunumuz için uygun olanların seçilmesi gerekmektedir. Yakında bazı önerilerin gerçekleşeceğini göreceksiniz.
Bu arada matematiğine güvenenlerden cevap bekliyorum.![]()
6x=108 ise x=18 9(18+12)=270 Havuzun hacmi 270 lıtredir,Saygılarımla
- xyozgatx66
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Lotus
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Lonca: Kristal
Bir dahaki yollayacağım önerinin üstüne bomba yükledim.
Havuz falan kalmayacak ortada başka havuz kurulsun. Belki bu havuzda bişi vardır
Havuz falan kalmayacak ortada başka havuz kurulsun. Belki bu havuzda bişi vardır

- Hengames
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Ultimatom
CARDINAL yazdı:Sizin de taktir edeceğiniz gibi yaptığımız tüm öneriler öneri havuzunda toplanıyor.Bu havuzda bu güne kadar tüm önerilerin boğulduğuna şahit olduk.Bu ironik olaylardan sonra aklıma çok iyi bir fikir geldi.Madem önerilerimiz havuzda boğuluyor herkez saçma sapan önerilerde bulunsun , havuzun suyu taşsın , ezilmeyip yukarda kalan öneriler havuzdan kurtulabilir.
Saygılarımla .
Bunu mu demek istediniz ?

- FurkanMert
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Yahu moralim bozuk haldeyken bile güldürdün kardeşim yüzmeyi bilen öneri gönderelim :lol: :lol: :lol: :lol:xyozgatx66 yazdı:Aslında suç bizde yüzmeyi iyi bilen öneri gönderiyoruz onlarda yakalayamıyorlar![]()