3 SENE OLDU ELHAMDÜLİLLAH BENCE SEN ÖĞREN OYUNU :S :S:S:S:S:S EN ALTTA YAZDIĞIM GİBİ HERŞEYİ GEÇ KONSSUZ (konslada vurman imkansız da bakmawoLveRiNe yazdı:bwingrove yazdı:woLveRiNe yazdı:bwingrove yazdı:woLveRiNe yazdı:Petcarar: yazdı: vsye nasıl başlıyosun sen?
Unkown : ilk dikkat dağıtma atarım.. sonra başlarım kesmeye
İMZANDAKİ FİZİKSEL REKORU MU YOKSA YANILIYOR MUYUM :S:S:S:S:S UMARIM ÖYLE DEĞİLDİR YOKSA ÇOK GÜLERİM :S:S:S:S
ÜSTÜN FULL FEVZİ CEVRİYE ELİNDE EJDER ASA OLSUN SONUÇ /nah vurursun 17 bin :S:S:S:S:S BİRAZ MANTIKLI SALLAYIN !!!!
viewtopic.php?f=16&t=5988&start=10
Buyur
:S:S:S:S:S:S:SS:S:S:S:S:S sen çocuk kandır o fotoyla :S:S:S:S:S:S:S:S İİ BAKIN MİLLET 25 LWL AKREBE 17 BİN KOYUYOR AMA AKREBİN CANI 8 KALIYOR![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HERŞEYİ GEÇ KONS BİLE AÇMAMIŞ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Direk 3-4 Tane foto alırsan Oyun kasacaktır bu 1...Bir dene bakalım... buyu cıktıgı andamı can alıyor yoksa değer gözktükten sonramı can eriyor..
Biraz daha şu oyunu Öğren...
[OKO Taktikleri] Savaşçı-Büyücüye karşı
Re: [OKO Taktikleri] Savaşçı-Büyücüye karşı
hayalxetxWİNGRVE---hayalxetxSIHHİYE---hayalxetxWİNG
TEŞKİLAT
TEŞKİLAT
Oyunu oynamayı bilen bir insan ne yapacağını düşünür.Birçok taktik vardır mutlaka herkesin bir zayıf noktası vardır.Önemli olan ise bana kalırsa itemler+dirençler mevzusudur.İtemler hadi ful max hasar diyelim veya max hasar yok element olsun diyelim.Adama attınız depar pat yediniz zihin,durdurma attınız zihin tutulmadı ee napıcaz peqi ?? Karşıdaki kişinin attığı buz-meteorit-elektirik' e karşılık dirençlerinizi iyi ayarlamanız nasıl her ne kadar çok direnciniz fazla ise o kadar çok az hasar alırsınız karşı tarafdan,puanları iyi ayarlayıp herşeyi gözden geçirip gerisini ise deneyim ve tecrübelerinizle büyücü kesebilirsiniz sanırım.Karşıdaki adam buz-elektirik atıyorsa ve sizinde bu her ikisinede dirençiniz iyiyse karşı tarafın verdiği hasar az olucak ve buda karşı tarafın işini zorlaştırcak ve burada gereken olan yetenekleri kullanıp büyücüleri kesebilirsiniz
Saygılar..!!
RuhsuzŞair
Bahsettigin çakal bir büyücü ne yapabilecek ki? Ya diyorum ne yapabilir? deparı açtıktan sonra bana zihin saldırısı atmayacak mı? atmasa ölür, zihin saldırısı atmak zorunda. 15 sn. hapis kaldım.o bittikten sonra birde 15 olan sarsılmazı açıcaksın 12 sn. de o eder. Bunlar olurken sana zaten hasar veremez. o süreler bittikten sonra ne olacak 2. bir depar şansın olacak. Daha sonra kutup açabilir, olsun açsın kutup açınca depar hala devam ediyor olacak. O zaman savunma konusunda herhangi bir yetenegi kalmadı. durdurma atıp rahatlıkla kesilebilir. Bana bu anlattıklarımda şurası yanlıs de şurda bir büyücü her zaman bunu yapmaz de bende cevap vereyim. Kesinlikle kaçarı yok mecburen wsde gelişmeye göre yetenek sırası degişebilir ama hiç kaçarı yok ikinci bir depar şansın olur.woLveRiNe yazdı:Hydrogenx yazdı:Çok açık ve net bir şekilde yazdım ikinci bir deparı nasıl atacagımı açık bir kısmı tutmayan bir yeri var mı? Bence yok, büyücü bahsettigim yetenekleri kullanmak zorunda degilse ölür. Kullanmazsa zaten ölür. Sen şurada yanlış yapıyorsun der misin? Yani şu nokta yanlıs burda bu yapılmaz diye nokta atışı yaparsan bende sana cevabı ona göre vereyim. Diyosun ki savaşçıda ikinci bir deparı attırmam, ben nerede hata yapıyorum ki attırmıyosun? bana onu söyle. Neresi tutarsız?woLveRiNe yazdı:Hydrogenx yazdı:Selamlar...
Sizlere büyücü kesmenin en güzel ve akıllıca yolunu anlatmaya çalışayım. Full yücelen bir savaşçı bir büyücüyü en fazla 3 vuruşta yere serebilir. Bunu bilen bir büyücü muhakkak darbe almamak için ugrasacaktır. Büyücü istedigi mesafede wsye başlasın hiç farketmez. Ws başlar başlamaz ilk işiniz direk olarak depar açmak olsun. Ona dogru deparlıyorsunuz ve o ne yapacak? Direk olarak zihin saldırısı yapacak, ne oldu 15 sn hapis kaldınız. Ve tabi depar da bitti, büyücü kendi menzili içerisinde bizden uzaklaştı yani durdurma menzil dışı. Daha sonra zihin saldırısı geçince ondan geriye dogru menzili dışına dogru gidin o sizi kovalayacak bu sefer bu sadece 1-2 saniye kazanmak için yapılacak. Daha sonra 15puan verdigimiz sarsılmaz açılacak. Ne oldu 12sn daha bize hasar veremiyor. Şimdi bu sarsılmaz da bitti ee ne olacak? Aşagı bakın depar açıldı:) bir ws de ikinci bir deparla büyücüyü yere serebilirsiniz. İsterse kutup rüzgarı açsın yine de size 5sn kadar bir depar kalır tabi o zamana kadar da durdurma menziline çoktan girer bundan sonra istediginiz gibi öldürebilirsiniz büyücüyü:)
Biraz karısık ve taktiksel anlamda uygulanması zor ancak bizzat kendim bunu uyguladım ve beni yere serebilen büyücü henüz görmedim...
Not: Ws başlangıcında ilk zihin saldırısı degil de kutup rüzgarı kullansa dahi farketmez yine size 2-3 sn kadar depar kalacaktır, Önce kutup rüzgarı açsa bile devam edin zihin saldırısını kullanmaya zorlayın ki yetenekleri bitsin. 15sn zihin saldırısı 12sn sarsılmaz+kullanırsa kutup rüzgarı (sanırım 8sn yanlışsa düzeltin) 35sn yapar. yani ikinci bir depara olanak verir. ikinci bir deparda savunma adına herhangi bir yetenegi kalmadı rahatlıkla istediginizi yapabilirsiniz.
İyi Forumlar...
Ben savaşcı kullananmayı pek sevmem anca Zorlu gorewlerde...
Demişsin.. Direk Depar... bende sana şunu soyLiyeyim. Kesilirsin..... Kesilirsin....
sonralardaki yazdıklarında okudum.. aynı şekilde uygulandı SOnuç... nakavt Büyücü WS'yi Kazanır..
Ben sana büyücüyü halletmeyi anlatayım
ilk olarak direk Diikkat atılır. Dıkkatla yanına yaklaşılır. ama sakın depar'a basmayın.. canınız 60'a geldiğinde depar'a basın.. ne yapacak Hapsetcek... Bekleyin.... Sonra direk dikkat Dağıtma atın... dikkat atıldıktan sonra 18 sanıye sonra tekrar dikkat ve depar.. 15 verse bile hapsetmeye kaçamaz ( ilk basımdan 80 san bekletiyor)....
Ama hangi savaşcı olursa olsun.. ben bu yontemden kurtulmayıda çözdüm... O yüzden Unkown'u Kesmek zor
hele hele seni cok cabuk keserim. 35 Sn bir büyücü için gerekli saniyedir. 2. deparı asla Attırmam Bir savaşcıya..
Ya Ben yerde olurum yada o... ama asla 2.deparı atamaz.
ilk Deparla Sakın olarak Başlamaman Gerektiğini SöyLüyorum. ÇakaL bir büyücü Seni afetmez.
Sana En güzeL şöyLe söyLiyeyim. Uzaktan Depar Atmış gibi gözük etrafında dolaş bitime 3-4 sn kala Spaceye baski Vakit olarak artış al..
ben Senin yöntemimle dalga geçmiyorum..
Ama NEt olarak şunu SöyLiyeyim. Ne kadar ne söylersen söyLe... Karşı Playerle senn Taktiğin Asla uyuşmaz.
Büyükler Yine Yaptıklarıyla Büyük Olurlar ama küçükler Yapacaklarıyla övünür ve Yapamadıklarıyla küçülürler..
Hydrogenx
Meranڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳

Hydrogenx
Meranڪےàؤôمà Кàﺸڗễ۳

durdurmanın yenilenme süresi 30 saniyedirxYuRtSeVeNx yazdı:
Arkadaşım iyi dinle sn istedin itemi al bn yücecelen full tek item fark etmez giyim seni alırım nasıl mı?
sn saldıra bşlerken bn durdrma atarım tabi zihinse pert normalse sn de buz açarsın buz bitginde depar basarım
sende zihin saldırı yaparsın tesla açarsın o sırada sana dikkat dagıtma atarım %25 yawaşlarsın o istisnada durdurma süresi biter ve tekrar durdurmada 1 vurusta pert olursun ama % 80 büyücü ynme taktigi budur denenmiş ve çalışılmış taktikdir....
ve ben 30 saniyeden daha kısa süre içinde bi savaşçıyı rahatlıkla yatırıyorum
yatıramayan düşünsün ikinci durdurmayı
not: senin dikkat dağıtman varsa büyücününde buzu var yüzde 25 yavaşlatan
Darthwader
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Ataxfilozof

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
ÜSTÜN FULL BÜYÜ KRİTİKLİYSE KESME İMKANIN WAR !!!daywalker yazdı:durdurmanın yenilenme süresi 30 saniyedirxYuRtSeVeNx yazdı:
Arkadaşım iyi dinle sn istedin itemi al bn yücecelen full tek item fark etmez giyim seni alırım nasıl mı?
sn saldıra bşlerken bn durdrma atarım tabi zihinse pert normalse sn de buz açarsın buz bitginde depar basarım
sende zihin saldırı yaparsın tesla açarsın o sırada sana dikkat dagıtma atarım %25 yawaşlarsın o istisnada durdurma süresi biter ve tekrar durdurmada 1 vurusta pert olursun ama % 80 büyücü ynme taktigi budur denenmiş ve çalışılmış taktikdir....
ve ben 30 saniyeden daha kısa süre içinde bi savaşçıyı rahatlıkla yatırıyorum![]()
yatıramayan düşünsün ikinci durdurmayı![]()
not: senin dikkat dağıtman varsa büyücününde buzu var yüzde 25 yavaşlatan
AMA BU TAKTİKLE 30 SN DE YATIRMA DİYE BİŞEY SÖZ KONUSU DEİL EĞER KUTUBUN 15 SE SANA KALAN 4-5 SN WAR YATIRABİLİYOSAN YATIR ADAMI 4 BÜYÜYLE !!!
KUTUPTA VE ZİHİN SALDIRISINDA ADAMA VURAMIYOSUN DİKKATİNİ ÇEKERİM !!!
TEŞKİLAT
TEŞKİLAT
Önemli olan 2. deparı atabilmek için oyalanmak ve bu oyalanma esnasında büyücüye Zihin Saldırısı yaptırtmak.
APCAĞAApçağa
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
Ŧıгคt özɠüภ
________________________________________________________________________________________
kutubumun 15 puan olduğunu kim söledibwingrove yazdı:ÜSTÜN FULL BÜYÜ KRİTİKLİYSE KESME İMKANIN WAR !!!
AMA BU TAKTİKLE 30 SN DE YATIRMA DİYE BİŞEY SÖZ KONUSU DEİL EĞER KUTUBUN 15 SE SANA KALAN 4-5 SN WAR YATIRABİLİYOSAN YATIR ADAMI 4 BÜYÜYLE !!!
KUTUPTA VE ZİHİN SALDIRISINDA ADAMA VURAMIYOSUN DİKKATİNİ ÇEKERİM !!!
herkesin taktiği kendine
Darthwader
Ataxfilozof

Ataxfilozof

daywalker yazdı:kutubumun 15 puan olduğunu kim söledibwingrove yazdı:ÜSTÜN FULL BÜYÜ KRİTİKLİYSE KESME İMKANIN WAR !!!
KUTUPTA VE ZİHİN SALDIRISINDA ADAMA VURAMIYOSUN DİKKATİNİ ÇEKERİM !!!![]()
herkesin taktiği kendine
ARKADAŞIM 1 PUAN OLSA NE OLACAK SANA YİNE 10 SN KALIYO KESEBİLECEN Mİ!!!!
TEŞKİLAT
TEŞKİLAT
gayet yeterli bi süre 10 snbwingrove yazdı:daywalker yazdı:kutubumun 15 puan olduğunu kim söledibwingrove yazdı:ÜSTÜN FULL BÜYÜ KRİTİKLİYSE KESME İMKANIN WAR !!!
herkesin taktiği kendine
çokda rahat kesiliyo
tabi bu yazdıklarım hep 1v1 karşılaşmalar için klan savaşlarında bu şekilde olmaz
Darthwader
Ataxfilozof

Ataxfilozof

daywalker yazdı:gayet yeterli bi süre 10 snbwingrove yazdı:daywalker yazdı:kutubumun 15 puan olduğunu kim söledibwingrove yazdı:ÜSTÜN FULL BÜYÜ KRİTİKLİYSE KESME İMKANIN WAR !!!
herkesin taktiği kendine
çokda rahat kesiliyo
tabi bu yazdıklarım hep 1v1 karşılaşmalar için klan savaşlarında bu şekilde olmaz
İŞTE TAM ORDA İTEM DEVREYE GİRER !!!!
TEŞKİLAT
TEŞKİLAT