ECEL GETİREN ÇÖPLÜK Bİ ŞAHASER

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
KLAS
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

ECEL GETİREN ÇÖPLÜK Bİ ŞAHASER

Mesaj gönderen KLAS »

arkadaşlar ecel getiren çöplükten başka bişe degildir şaharsermi istiyonuz yücelen kafa koparan alın o hepsinden şahaserdir YÖNETİÇİLER RESMEN BİZLE DALGA GECİYOLAR siz 2.000 vuran şaheser gördünüzmü görmediyseniz ecel getiren yapın görün sacmalıgı :mrgreen: aylarca emek veriyoz yapıyoz ama çöplük çıkıyor defalarcada yazıyoz hiç bi yetkili ilgilenmiyo İŞTE BİZE VERİLEN DEGER ben yaklaşık 1 aydır kullanıyom ecel getiren sadece yılanlarda 3.000 felan vuruyo işte akrebe 2.000 felan şahasere bakın en azından 6.000 vurması lazımki herkes ugraşıp gece gündüz maden çekip ecel yapsın demi ama ne yazıkki karşımıza sacma sapan bi şahaserler çıkıyo yorum sizlerindir AMA BEN ECEL GETİREN YAPMANIZI TAVSİYE ETMEM SAYGILAR
KLASFURKAN Teşkilattan
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: ECEL GETİREN ÇÖPLÜK Bİ ŞAHASER

Mesaj gönderen Erdogan »

Merhaba,

Son zamanlarda yalnızca belirli konulara yönelen ve yalnızca bu belirli konularda faal olan forum hesaplarınca yapılan en büyük yanlışlardan biri, kilitlenen konuları ısrarla tekrar açmaktır. Oyun içerisindeki her hangi bir durum ile ilgili şikayetiniz varsa bunu dile getirmeniz için en uygun yer http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/ adresidir. Nitekim yapılan adına eleştiri diyemediğim eylemin yapılış sebebi artık bir hata yahut memnunsuzluk bildirimi değil, tamamen geçmişte yapılan bildirimlere vermiş olduğumuz reaksiyonlara karşı uygunsuz şekilde tepki göstermek istemenizdir.

Konuyu kilitliyorum. İlk cümlemde bahsettiğim yanlışların devamında moderasyon uygulanacağını bilmenizi isterim.

Not : Forum kurallarını viewtopic.php?f=52&t=18 adresinden inceleyebilirsiniz.

[GM]Erdoğan
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön