Birçok sunucuyu denedim hepsi aynı durumda :?
Lag sorunu
- empire
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Watch And Learn
Lag sorunu
Merhaba arkadaşlar ben bu oyunu yaklaşık 3 sene önce bıraktım. Oyuna bir bakmak için girdim bugün, fakat oyun bıraktığım gibi kalmamış, ne yaptınız oyuna
. Şaka bir yana gerçekten lag sorunu var. Geç tepki veriyor oyun. Örneğin; yürümek için bir yere tıkladığımda yarım saniye ile 1 saniye arasında bir süre bekliyor. Bu sorun hep olan bir şey mi? Yoksa bana mı denk geldi? Ya da sorun bende mi?
Maximillian - Maxinova - Maxi
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Re: Lag sorunu
O hep olan bir şey tıkladığın an gitmiyor.empire yazdı:Merhaba arkadaşlar ben bu oyunu yaklaşık 3 sene önce bıraktım. Oyuna bir bakmak için girdim bugün, fakat oyun bıraktığım gibi kalmamış, ne yaptınız oyuna. Şaka bir yana gerçekten lag sorunu var. Geç tepki veriyor oyun. Örneğin; yürümek için bir yere tıkladığımda yarım saniye ile 1 saniye arasında bir süre bekliyor. Bu sorun hep olan bir şey mi? Yoksa bana mı denk geldi? Ya da sorun bende mi?
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- empire
- Sahaf Yardımcısı

Demek istediğim oyunda sürekli var mı bu lag? Eğer varsa oynanmaz.Refresh yazdı:O hep olan bir şey tıkladığın an gitmiyor.empire yazdı:Merhaba arkadaşlar ben bu oyunu yaklaşık 3 sene önce bıraktım. Oyuna bir bakmak için girdim bugün, fakat oyun bıraktığım gibi kalmamış, ne yaptınız oyuna. Şaka bir yana gerçekten lag sorunu var. Geç tepki veriyor oyun. Örneğin; yürümek için bir yere tıkladığımda yarım saniye ile 1 saniye arasında bir süre bekliyor. Bu sorun hep olan bir şey mi? Yoksa bana mı denk geldi? Ya da sorun bende mi?
- Refresh
- Labirent Rehberi

Hayır lag değil öyle proğramlamışlarempire yazdı:Demek istediğim oyunda sürekli var mı bu lag? Eğer varsa oynanmaz.Refresh yazdı:O hep olan bir şey tıkladığın an gitmiyor.empire yazdı:Merhaba arkadaşlar ben bu oyunu yaklaşık 3 sene önce bıraktım. Oyuna bir bakmak için girdim bugün, fakat oyun bıraktığım gibi kalmamış, ne yaptınız oyuna. Şaka bir yana gerçekten lag sorunu var. Geç tepki veriyor oyun. Örneğin; yürümek için bir yere tıkladığımda yarım saniye ile 1 saniye arasında bir süre bekliyor. Bu sorun hep olan bir şey mi? Yoksa bana mı denk geldi? Ya da sorun bende mi?
GuardianS of İstanbuL
- empire
- Sahaf Yardımcısı

Unuttum mu acaba oyunu yaRefresh yazdı:Hayır lag değil öyle proğramlamışlarempire yazdı:Demek istediğim oyunda sürekli var mı bu lag? Eğer varsa oynanmaz.Refresh yazdı:O hep olan bir şey tıkladığın an gitmiyor.empire yazdı:Merhaba arkadaşlar ben bu oyunu yaklaşık 3 sene önce bıraktım. Oyuna bir bakmak için girdim bugün, fakat oyun bıraktığım gibi kalmamış, ne yaptınız oyuna. Şaka bir yana gerçekten lag sorunu var. Geç tepki veriyor oyun. Örneğin; yürümek için bir yere tıkladığımda yarım saniye ile 1 saniye arasında bir süre bekliyor. Bu sorun hep olan bir şey mi? Yoksa bana mı denk geldi? Ya da sorun bende mi?
Kaspersky antivirüs var oyunu etkileyen o mu acaba?
- iLkeriLker25
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
GüzeldiHayır lag değil öyle proğramlamışlar[/i][/b]

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..
Benim BOZKURT Yurdumda ÇAKALLARIN İŞİ NE !!!
- Refresh
- Labirent Rehberi

Yok yok virüstür antivirüstür alakası yokempire yazdı:Unuttum mu acaba oyunu yaRefresh yazdı:Hayır lag değil öyle proğramlamışlarempire yazdı:Demek istediğim oyunda sürekli var mı bu lag? Eğer varsa oynanmaz.Refresh yazdı:O hep olan bir şey tıkladığın an gitmiyor.empire yazdı:Merhaba arkadaşlar ben bu oyunu yaklaşık 3 sene önce bıraktım. Oyuna bir bakmak için girdim bugün, fakat oyun bıraktığım gibi kalmamış, ne yaptınız oyuna. Şaka bir yana gerçekten lag sorunu var. Geç tepki veriyor oyun. Örneğin; yürümek için bir yere tıkladığımda yarım saniye ile 1 saniye arasında bir süre bekliyor. Bu sorun hep olan bir şey mi? Yoksa bana mı denk geldi? Ya da sorun bende mi?
Birçok sunucuyu denedim hepsi aynı durumda :?. Ama hissediyorum ben akıcılık yok sanki bir şey var ama çözemedim. Fareyi öldürünce yarım saniye daha fare gelmeye devam ediyor sonra geri atıyor fare ölmüş oluyor. Böyle saçma örnekler veriyorum ama anlatabilmişimdir umarım.
Kaspersky antivirüs var oyunu etkileyen o mu acaba?
Tamamen normal.
Sakin ol geçecek atlatacaksın
GuardianS of İstanbuL
- empire
- Sahaf Yardımcısı

Dalga geçmeyen birileri gelip bilgi verebilirse sevinirim. Çünkü son dönemde oyundaki lagtan şikayet edenlerin sayısı çoğalmış.
- iLkeriLker25
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
Kardeşim ciddi cevabı yok malzeme bu yani herkes alıştı alışmak zorundaempire yazdı:Dalga geçmeyen birileri gelip bilgi verebilirse sevinirim. Çünkü son dönemde oyundaki lagtan şikayet edenlerin sayısı çoğalmış.

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..
Benim BOZKURT Yurdumda ÇAKALLARIN İŞİ NE !!!
- empire
- Sahaf Yardımcısı

iLkeriLker25 yazdı:Kardeşim ciddi cevabı yok malzeme bu yani herkes alıştı alışmak zorundaempire yazdı:Dalga geçmeyen birileri gelip bilgi verebilirse sevinirim. Çünkü son dönemde oyundaki lagtan şikayet edenlerin sayısı çoğalmış.
O derece diyosun :shock: