Ceza Hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
IsriannaRosafin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Ceza Hk.

Mesaj gönderen IsriannaRosafin »

Destek ekibinde herhangi bir sıkıntı yok arkadaşım yapman gerekenler ve yapmaman gerekenler açıkça söyleniyor yasak olan birşeye sen *** koyunca yaptığın şeyin anlamı değişmiyor.Alınır yazanlara gelince alım satım yasak o esna da onu yazan şahısı şikayet eden olmamıştır tesadufen gözden kaçmıştır diye düşünüyorum aksi halde ceza almaması mümkün değil.
İyi forumlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
Kiyamet
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Kiyamet »

IsriannaRosafin yazdı:Destek ekibinde herhangi bir sıkıntı yok arkadaşım yapman gerekenler ve yapmaman gerekenler açıkça söyleniyor yasak olan birşeye sen *** koyunca yaptığın şeyin anlamı değişmiyor.Alınır yazanlara gelince alım satım yasak o esna da onu yazan şahısı şikayet eden olmamıştır tesadufen gözden kaçmıştır diye düşünüyorum aksi halde ceza almaması mümkün değil.
İyi forumlar.
Destek ekibi sıkıntılı derken sadece bu konudan bahsetmiyorum.
Kullanıcı avatarı
IsriannaRosafin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen IsriannaRosafin »

Kiyamet yazdı:Böyle bir yönetimden mantık bekleyemezsin zaten İstanbul Kıyamet Vakti'ni iyi bir oyun yapmak istiyolarsa önce şu gönüllü sistemini kaldırmaları lazım
Gönüllü sistemine katılıyorum.Lakin bu işe emek vermiş insanları bir kalemde harcamanıza kızıyorum.Dillere pelesenk olmuş bir iki cümle var haksız yere yapılan yorumlar vs. Kınıyorum.Ha yönetimin içinde elbette çürük vardır yok diyemem bu her yerde olağan birşey ama siz sepette ki 1 elma çürük diye kalan 1 kilo elmayı da çöpe atıyorsunuz anlatabiliyormuyum pardon ?
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön