Macro hakkında Son durum ben pes ettım

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
musallat123
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Macro hakkında Son durum ben pes ettım

Mesaj gönderen musallat123 »

Öncelikle bu macro konusu karşısında tepkisini gösteren herkese çok teşekkür ederim.Bildiğiniz üzere son 1-2 haftadır KURALAK ve yaptıkları herkese kanıtlandı ve herkesçe kınandı.Bu sözlerim KURALAK hocamıza...Öncelikle ben samimi bir şekilde şunu söylüyorum ki gerçekten ben bu tür insanları anlamıyorum. Ban yemeden önce sorun yok .Ne ălă memleket !.. Ama ban yiyince herkes Ramiz Dayı kesilir.

1-Mademki bu kadar delikanlısın üstüne basa basa ben çocuk değilim diyorsun. Peki neden mareşal olunca klandan bana "Al kılıç sana batsın." gibisinden çocukça şeyleri yazdın ?

2-Bu kadar zamandır Sancakta ve diğer sunucularda onlarca kişi karakterinin rütbesini mareşal yaptı . Kimse neden onlarla uğraşmıyor ? Can sıkıntısı mı ? Gönül eğlencesi mi ? Acaba, hangisi sen söyle ...

3-Peki nasıl onca yıl bu kadar hile yapıp etrafta dolandın ? Şimdi de aynı şekilde elini kolunu sallayarak geziyorsun ? Arkanda belli ki birileri var .

Şimdi siz söyleyin bu böyle sürüp gidecek mi ? Her ban yiyen gidip yönetime iki zırlasa açtırıyorlar mı çarını ? Yok , eğer öyleyse bizde ona göre davranalım .Reklama gelince yönetimin üstüne diyecek yok ! Şu aldığımız çemberlitaş kutularının arkasına hiç bakan oldu mu aranızda ? İKV' DE EMEĞİNİN KARŞILIĞINI ALIRSIN. İKV'DE HİLE YOKTUR . Aynen bunlar yazıyor açın , bakın. Bunlar var olduğu sürece hiç kimse rahat rahat oyunu oynayamıycak. Bundan emin olabilirsiniz . Bir diğer husus var ki ben asıl ona üzülüyorum. Bu KURALAK karaktersizi kp kasarken hiçbir problem yoktu. Taki güvenli odada macroyla tılsım kasmaya başlayınca herkes ayaklandı. Bu oyunun felsefesi BANA DOKUNMAYAN YILAN BİN YAŞASIN !!! Misal, şimdi isim vermiyorum ama zamanında Mevlana-Funditores zırh ve Bıçaksırtı- Işık zırhlar çıkınca ve herkes haliyle kesilince itirazlar başladı. Adamı seçtiğin halde vuramamalar savaşçıyla adam kaldırmalar ... Neyse bunlar başka zımbırtılar. Velhasıl biri hileyi görüyorsa tanık oluyorsa bunu illaki alehine olduğu zaman ifşa etmek zorunda değildir. Lütfen daha duyarlı olalım . Son olarak KURALAK efendi: Bu oyunda artık kimse senin yüzüne bakmaz için rahat olsun .

Üç kişiye acı:

Cahiller arasındaki alime,
Zenginken fakir düşene,
HATIRLI İKEN İTİBARINI KAYBEDENE ... ==> (kuralak)

Şeyh Edebali

Temennimiz hakkın adaletin yerini bulmasıdır . Umarım bu gerçekleşir

OKUDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
Kullanıcı avatarı
assassinss
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen assassinss »

Sayın yonetici arkadas-lar envarterden haksız kazanılan madenler silinmiş diyorsunuzda adam 2 charını makro ile maresal yaptı, bu kadar şan ve kp yi hakkıylamı yaptı? neden rutbeleri halen maresal ? ve diger oyuncuları resmen enayi diye tanımlıyor.

yonetici arkadaslar, sizin bu tutumunuzdan oturu diger oyuncular oyuna karsi soguyor, cunku hepimiz biliyoruzki 999 gunluk ban 7 gunde acilmaz ortada bir haksızlık var.
oyun olsa bile oyunda ciddi boyutta paralar var. ve en onemlisi el emegi, goz nuru var.
kendim ve butun oyuncu arkadaslarım adına talepde bulunacam;
Eger gercekten bu oyunda birazcık kural ve adelet kalmıssa sucluların adil bir sekilde cezalanmasını talep ediyoruz.

ve asagidaki sözleşmeyi oyuncuların degil yoneticilerin gozden gecirmesini istiyorum

İstanbul Kıyamet Vakti Kullanım Sözleşmesi (Önemli Kısımları)

Oyunu, logoları, markaları ve fikri mülkiyet haklarıyla korunan, Sobee'ye ait olan herhangi diğer materyali değiştirmeyeceğinizi ve kötüye kullanmayacağınızı kabul ve taahhüt ediyorsunuz. Oyun ve uygulamalar Digital Rights Management (DRM) sistemince kormaktadır. Bu sistemler, Internet'te dijital olarak satılan içeriğin fikri mülkiyet haklarının korunması için geliştirilmiştir. Herhangi bir yazılım, program, uygulama kodu veya diğer herhangi bir cihazı, uygulamayı korumak amacıyla oluşturulmuş sistemi kırmak için kullanmayacağınızı kabul ve taahhüt ediyorsunuz.

Oyun'un, web sitelerinin ve bunların içeriğindeki tüm materyallerin burada belirtilen Kullanım Koşulları'na aykırı kullanılması durumunda Sobee'nin, web sitelerine erişiminizi ve kullanımınızı sonlandırma hakkına sahip olduğunu kabul ediyorsunuz. Üyeliğin sona ermesi halinde, Sobee'ye ait Sitelerimizden elde etmiş olduğunuz ve lisansını satın aldığınız veya almadığınız tüm materyalleri ve uygulamaları kayıtlarınızdan yok etmekle mükellefsiniz. Sitelerimizi ve Oyunu kullanma hakkınızı ve bu amaçla size verilmiş şifreleri veya size tanınmış herhangi bir başka hakkı başkalarına devredemezsiniz.
Bir insanı fark etmek için bir dakika lazım,
O’nun hakkında fikir üretebilmek için bir saat,
Ondan hoşlanabilmek için bir gün,
Onu sevebilmek için bir hafta,
Ama unutabilmek için bir ömür yetmezmiş.
Kullanıcı avatarı
emrah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen emrah »

Bu konuya 1 dev veya gm den cevap beklıyorum
Kullanıcı avatarı
sylar2
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Suskunlar

Mesaj gönderen sylar2 »

emrah yazdı:Bu konuya 1 dev veya gm den cevap beklıyorum
Onlarada bir seri gözlük vermiştir 8-)
IIaLoNeII MrdexteR ChucKy
Kullanıcı avatarı
Kuralak
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Mareşal

Mesaj gönderen Kuralak »

İşte herkes doruyu söylemiyor malesef. İstiklal loncasının yöneticilerinden biri burada bişeler yazmış ama kendi loncasında kullananlar var ve de Saat de kullanıyorlar. Ben kullanmalarına laf edecek değilim benim haddime değil.

Ama benim anlamadığım, kendi kullandığı halde başkalarına laf atanlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
Muriscoyagmao
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: İstiklal

Mesaj gönderen Muriscoyagmao »

Kuralak yazdı:İşte herkes doruyu söylemiyor malesef. İstiklal loncasının yöneticilerinden biri burada bişeler yazmış ama kendi loncasında kullananlar var ve de Saat de kullanıyorlar. Ben kullanmalarına laf edecek değilim benim haddime değil.

Ama benim anlamadığım, kendi kullandığı halde başkalarına laf atanlar.

Benim loncam da olan birisinin kullanacağını sanmıyorum.
Ama bütün millete öğrettiniz oda nefsine yenilip kullanmış olabilir.
İnsanın nefsine yenilmesi basittir.
Kolaydan gelsin yeterli onun için bu iddia da bulundun karalamak için mi yoksa gerçek mi göreceğiz.

Bu kadar eminsen isim ver kendisi kim ise konuşup loncadan uzaklaştırıp şikayette bulunacağım.

Ama karalamak için yapıyorsan iftira atıyorsan seni Allah'a havale ediyorum.

Malum İkv yöneticileri senin hakkından gelemedi.
insensitivE KAMER

İSTİKLAL LONCASI

Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''
İSTİKLAL".
Kullanıcı avatarı
EIaniaPoLisS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat

Mesaj gönderen EIaniaPoLisS »

Yazık bu oyunu bile dier oyunlara (Ko,Mt2,Karahan) benzettiniz ya yazıklar olsun biz burda hakkımızla oynuyalım adamlar orda koxp kursun bide bizi enayi yerine koyuyor :twisted: :twisted:
EIaniaPoLisS(49)[(^)Kıyamet Asa]
Elanipoliss(49) [[Taş Kanat Balyoz]
Leqendary(49)[(^)Mevlana Asa]
Kullanıcı avatarı
bordo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Inspired Souls

Mesaj gönderen bordo »

Konuları bahane bile göstermeden kapatıyorlar. Cevap veremeden vermeden kaçıyorlar. Nereye kadar kaçacaksınız.
Kullanıcı avatarı
byalone38
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Yalnız Krallık

Mesaj gönderen byalone38 »

Şu oyunda hala macroya hile kullanananda hileci deniyor delinin biri kuyuya 1 taş atmış 40 akıllı çıkartamıyoz bunu ortaya atanın sonrada sancağın halini tepeden seyredip hala bu adamla uğraşan zekii nin ta qq bırakın artık bu işleri adam uğraşmış yapmış bişey b*k varmış gibi daha kurcalamayın
Göster
Resim
Kullanıcı avatarı
musallat123
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen musallat123 »

byalone38 yazdı:Şu oyunda hala macroya hile kullanananda hileci deniyor delinin biri kuyuya 1 taş atmış 40 akıllı çıkartamıyoz bunu ortaya atanın sonrada sancağın halini tepeden seyredip hala bu adamla uğraşan zekii nin ta qq bırakın artık bu işleri adam uğraşmış yapmış bişey b*k varmış gibi daha kurcalamayın
Komik şey seni.

1-Önce bunları yazıyorsun...

Resim

2- 14dk sonra en az kendin kadar saçma sapan bir konu açıyorsun...(xD yazmışsın dikkat et)

Resim

3-Sonra sakil sakil şeyler yazmaya devam ediyorsun...

Resim

Yahu varya akla mantığa sığmazsın.Saçma sapan şeyler yazıyorsun . Aynen o an kafana ne eserse... Ayrıca oyunda macro hile varsa bu çok büyük bir problemdir. Gereksiz olarak nitelendirdiğin şeyi tekrar düşün. Herkese yaşın kaç diyorsun da oyundaki ezikliğini buradaki çocukça hareketlerle tescillemekten başka bir şey yapmıyorsun...

Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön