Ceza Hk.
- iLkeriLker25
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Ceza Hk.
Adamlar bas bas yazıyor akce alınır ceza yemiyor 55** yazıp ceza yiyoruz nasıl bi adalet ?

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..
Benim BOZKURT Yurdumda ÇAKALLARIN İŞİ NE !!!
- sylar2
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Suskunlar
Re: Ceza Hk.
Benim bildiğim kadarıyla son güncellemeyle Akçe almaya ceza verme kaldırıldı , sadece satanlara ceza var diye hatırlıyorum.
IIaLoNeII MrdexteR ChucKy
Dediğinin ne kadar saçma olduğunun farkında mısın? Zaten satmak yasaksa almak da yasaktırsylar2 yazdı:Benim bildiğim kadarıyla son güncellemeyle Akçe almaya ceza verme kaldırıldı , sadece satanlara ceza var diye hatırlıyorum.
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
sylar2 yazdı:Benim bildiğim kadarıyla son güncellemeyle Akçe almaya ceza verme kaldırıldı , sadece satanlara ceza var diye hatırlıyorum.
"extacy içmiyoruz extacy satmıyoruz"
Ottomanxölümsüz anısına
- iLkeriLker25
- FareAdam Düşmanı

Alana ceza yok satana var nasıl açıklıcan ?Kiyamet yazdı:Dediğinin ne kadar saçma olduğunun farkında mısın? Zaten satmak yasaksa almak da yasaktırsylar2 yazdı:Benim bildiğim kadarıyla son güncellemeyle Akçe almaya ceza verme kaldırıldı , sadece satanlara ceza var diye hatırlıyorum.

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..
Kardeş bende 2500 alınır yazdım diye 3 gün susturma yemiştim. Bu konuda desteğe itiraz mesajı yollamıştım gelen cevap:iLkeriLker25 yazdı:Alana ceza yok satana var nasıl açıklıcan ?Kiyamet yazdı:Dediğinin ne kadar saçma olduğunun farkında mısın? Zaten satmak yasaksa almak da yasaktırsylar2 yazdı:Benim bildiğim kadarıyla son güncellemeyle Akçe almaya ceza verme kaldırıldı , sadece satanlara ceza var diye hatırlıyorum.
-Oyun içi akçe alım satımı kesinlikle yasaktır.
- iLkeriLker25
- FareAdam Düşmanı

Banada aynı cevap geldi ama adam akce alınır diyor 3 gündür şikayet ediyorum hala yazıyor ondan sonra adalet :?Kiyamet yazdı:Kardeş bende 2500 alınır yazdım diye 3 gün susturma yemiştim. Bu konuda desteğe itiraz mesajı yollamıştım gelen cevap:iLkeriLker25 yazdı:Alana ceza yok satana var nasıl açıklıcan ?Kiyamet yazdı:Dediğinin ne kadar saçma olduğunun farkında mısın? Zaten satmak yasaksa almak da yasaktırsylar2 yazdı:Benim bildiğim kadarıyla son güncellemeyle Akçe almaya ceza verme kaldırıldı , sadece satanlara ceza var diye hatırlıyorum.

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..
Kardeş zaten bu herkes tarafından bilinen bişey destek ekibinde gerçekten sıkıntı var haklı olsan bile bir şekilde seni haksız çıkarıyolariLkeriLker25 yazdı:Banada aynı cevap geldi ama adam akce alınır diyor 3 gündür şikayet ediyorum hala yazıyor ondan sonra adalet :?Kiyamet yazdı:Kardeş bende 2500 alınır yazdım diye 3 gün susturma yemiştim. Bu konuda desteğe itiraz mesajı yollamıştım gelen cevap:iLkeriLker25 yazdı:Alana ceza yok satana var nasıl açıklıcan ?Kiyamet yazdı:Dediğinin ne kadar saçma olduğunun farkında mısın? Zaten satmak yasaksa almak da yasaktırsylar2 yazdı:Benim bildiğim kadarıyla son güncellemeyle Akçe almaya ceza verme kaldırıldı , sadece satanlara ceza var diye hatırlıyorum.
- iLkeriLker25
- FareAdam Düşmanı

Böyle bir yönetimden mantık bekleyemezsin zaten İstanbul Kıyamet Vakti'ni iyi bir oyun yapmak istiyolarsa önce şu gönüllü sistemini kaldırmaları lazım