Nucleus yüzük
- Evvel
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Türk intikam tugayı
Nucleus yüzük
Evet 3 adet karakterim var büyü şifa savaşçı bunların hepsi Çemberlitaşdan ful oldu bütün itemleri güzel.BU migrat bölgesi geldi büyücü karakterimle Dün ard arda 14 TUR JUNON kestim düşüremedim Nucleus yüzüğü Ondan önceki zamanlarda kestiklerimizide koyarsak yaklaşık 250 junon falan belkide daha fazla bilemiyorum.Buluşmalarda şaheser takı + 1000 akçeyi 30 TL ye sattınız ordakiler aldı istanbul izmir VS.Ben Nİğde'den oynuyorum nasıl alayım JUNON denen BOSS yaratık 2 büyü kesiyorum 1 günde 14 tur girmişim Bu kadar emek harcanıpta eli boş dönülen tek oyun bu olsa gerek.düşmeyecekte parayla satmaya devam edecekseniz bilelim EMEĞİMİZE YAzık !
Birilerini düzeltmek istiyorsan önce kendini düzelt.
EVVEL EVVELII EVVELşifa REMUS
- IIIxYeNiCeRixIII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
Re: Nucleus yüzük
[/bBu oyunda çoğu kişinin bu yüzük sorunu var.Mesela ejderli olan büyücüler veya miğraya yeni giren ejderli büyücülerin çoğunda nucleus yüzük gördüm.Gel gelelim çemberlitaştan full olan büyücülerin çoğunluğunda nucleus yüzüğü yok gerçekten ilginç bir durum
- IIIxYeNiCeRixIII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
Bu oyunda çoğu kişinin bu yüzük sorunu var.Mesela ejderli olan büyücüler veya miğraya yeni giren ejderli büyücülerin çoğunda nucleus yüzük gördüm.Gel gelelim çemberlitaştan full olan büyücülerin çoğunluğunda nucleus yüzüğü yok gerçekten ilginç bir durum
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
Nucleus Yüzük çoğu büyücünün baş belası.Bizde zamanında Lonca Artırıcı alarak Miğrat atıyorduk, neredeyse herkese düşmüştü.Sanırım 4 ya da 5. miğratta herkese Nucleus Yüzük düşürmüştük.Diğer karakterime de artırıcısız defalarca Nucleus Yüzük düşürdüm ancak bir tane bile zırh düşmedi.
CHIVALROUS
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Lonca: Kristal
Migrata sadece bir tane büyücü karakterimle 1000 civarı junon atmışlığım var.
Nuc yüzüğü 900 lerde düşürmüşümdür ama kıyamet yüzük diretiyor hala :roll:
Nuc yüzüğü 900 lerde düşürmüşümdür ama kıyamet yüzük diretiyor hala :roll:

- IsriannaRosafin
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Tılsım
- Evvel
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Türk intikam tugayı
ya o değil çarın herşeyi ful sadece yüzük için yüzlerce kez girdim hala düşmüyor
Birilerini düzeltmek istiyorsan önce kendini düzelt.
- IsriannaRosafin
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Tılsım
Evvel yazdı:ya o değil çarın herşeyi ful sadece yüzük için yüzlerce kez girdim hala düşmüyor
Aynı durumdayız ya emek vermeden hazır char alıcaksın yada uğraşıp düşürüceksin başka seçenek yok.Ama bana sorarsan 2.ci seçenek her zaman iyidir ,emek iyidir.
- Sonxfadeprof
- Salgın Koruyucusu

- Sunucu: Meran
- Lonca: Liberty
Ben attıgım her bosun madalyasını ayırırım şu ana kadar 1034 junnon oldu sadece alter zırh ! Başka hiçbir şey yok ne centten ne junnon dan