Hepinizi DaDaSBeY ve eski tayfasına havale ediyorum. Sorun W T F size ne yaptı diye utanmazsa anlatır. Ayrıca Battalgazi 3 kişi dolaşırken 2 tane ezik kessek burada konu açacak kadar mal değiliz herkes kendi gibi görmesin bizi. İlk entry de görüldüğü gibi fırsat buldukça alabildiğimiz fotolardı. karşıda 1 ve ya 2 grup olduğu da oldu. Savaşmayı bırakıp foto mu alsaydık? 1 grup çıktığında mutlaka serdik hepsini 3 kişi olarak. 2 grup çıktığında 4 kişi anca ayakta kalabiliyordu biz öldüğümüzde. Millet diyordu ki niye iksir içiyosunuz. Süs diye taşımıyoruz. Herşey item değil. Önemli olan oyunu oynayabilmek. Battalgazi benden 2 ay kadar önce başlamışsın oyuna. Oyun oynamak photoshop yapmaya benzemez. Depar tılsımlarını üret. Belki biz gibi cengaverler çıkar karşınıza. Ama hiç zannetmiyorum. Oyunda eski ruh kalmadı. Kalsaydı zaten bırakmazdık ve her daim ensenizde olurduk. Başka bişey yazmayacağım.
Bizi kötüleyenler bizi çekemeyenlerdir bu da böyle biline..
W T F Kim midir?
- darkemperor1
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: W T F Kim midir?
Eminönü ..
EIEN ..
SVINDLARE ..
Darkemperor ..
Xcankurtaranx ..
Ateş'e Dayanabiliceğin Kadar Günah İşliceksin.
EIEN ..
SVINDLARE ..
Darkemperor ..
Xcankurtaranx ..
Ateş'e Dayanabiliceğin Kadar Günah İşliceksin.
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Arzın Çocukları

Şu fotoğrafa dikkat çekmek istiyorum. Arkadaşlarından birisi ilerde oturuyor, diğeri ise yanına yeni geliyor. Ancak sohbet panelinde "Alışveriş başlatılmıştır." yazıyor. Alışverişin arkadaşlarınla gerçekleşmediği açık. Malum bazı savaşçılar düşmanlarını kaçırmamak adına bu alışveriş açma yöntemini kullanıyorlar.
Amacım Arz - Lodos kavgası falan değil, konuya müdahil olmak hiç değil. Ama dikkatimi çekmişken paylaşmak istedim.
PIRASASAPI
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
- Lonca: Hasta La Vista
Yavrum tüfek, nasıl vurdun ? ölü kargayıdarkemperor1 yazdı:Alayınıza tek şey söyleyeceğim. Kasım 2011 de charlarımızın kullandığımız çemberli itemleri tamamdı. Ve millet 1 item bile düşüremedim diye ağlarken eminönünde terör estiriyorduk 3 kişi. Bizi küçümseyip artislik yapanların hepsi gerek eminönünde gerek er meydanında nasiplerini aldılar. Biz bu oyunu hakkıyla oynadık ve zirvede bıraktık. Bizim verdiğimiz acının tadına bakanlar çoktan kuyuya çekildi. Siz ne kadar havlasanız da boş..
Maksat muhabet olsunmu ? yoksa ? amaç ne ? mavzuya fransız kaldımda neyin ihtirası bu ?
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu