sizin gibi yalamaları oldukdan sonra niye ağlasınlar ?YasinKocamanca yazdı:Onlarda sen sevmiyorsun diye ağlıyorlarmış darılmışlarIesintiI yazdı:Gm'leri Cok Sevmem darılma gücenme olmasın
GM'lerin En'leri :)
Re: GM'lerin En'leri :)
adam insan gibi sevmiyorum demiş. neyin havasındasın birader sen ? kendini ne sanıyorsun ? sevmek zorundamı adam ?YasinKocamanca yazdı:Onlarda sen sevmiyorsun diye ağlıyorlarmış darılmışlarIesintiI yazdı:Gm'leri Cok Sevmem darılma gücenme olmasın
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
HuNKaR ,HuNKaR yazdı:adam insan gibi sevmiyorum demiş. neyin havasındasın birader sen ? kendini ne sanıyorsun ? sevmek zorundamı adam ?YasinKocamanca yazdı:Onlarda sen sevmiyorsun diye ağlıyorlarmış darılmışlarIesintiI yazdı:Gm'leri Cok Sevmem darılma gücenme olmasın
Benim gülerek espiri dille yaklaştığım bir konuya ne içerek hangi kafayla bu yorumu yaptın bilemiyorum ama bir ara buluşalım banada ısmarla beraber içelim tanışmış oluruz seninle.
- FurkanMert
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
YasinKocamanca yazdı:HuNKaR ,HuNKaR yazdı:adam insan gibi sevmiyorum demiş. neyin havasındasın birader sen ? kendini ne sanıyorsun ? sevmek zorundamı adam ?YasinKocamanca yazdı:Onlarda sen sevmiyorsun diye ağlıyorlarmış darılmışlarIesintiI yazdı:Gm'leri Cok Sevmem darılma gücenme olmasın
Benim gülerek espiri dille yaklaştığım bir konuya ne içerek hangi kafayla bu yorumu yaptın bilemiyorum ama bir ara buluşalım banada ısmarla beraber içelim tanışmış oluruz seninle.
Ah yasin nerde beleş oraya yerleş
- Zoo56
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ruhsuz Beden
Derin devlet teorisi burdada uygulanıyor desem fazlamı eleştirmiş olurum derimBunudaBanlayin yazdı:Alper ÇİÇEK [GM]StayAway 'ın Anka sunucusunda yönettiği Lonca Savaşları FİNAL karşılaşması hala aklımızdan çıkmıyor Time Of Death Loncası olarak.. 3 adet KİCK komutu ile karakterlerimiz oyundan düşürülüp De Va Loncasının kazanmasının imkansız olduğu karşılaşmayı De Va Loncasının kazanmasına sebep olunmuştu..
Hatırlayalım ..
[youtube]http://youtu.be/mTLQzHOm4Qw[/youtube]
Not: KİCK komutu kullanıldığı Yönetim içerisindeki bir arkadaşımızdan doğrulandı..
Ayrıca Karşılaşmanın Videosu silinmesi için çok fazla bildirim yapılmış
AYDIN ERDOĞAN
1 Nisan 2007'den beri [ Teşkilat ]

T H E elveda

T H E elveda
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Karaköy
Aynen kimse onun yerini tutamaz.. Kısaca eski oyuncuları ve yöneticileri mum ile arıyoruz...KRaLeX yazdı:EN KRAL GM = [GM]ABURA..! !!BİR!!1!!

- RRaTeD
- Cin Avcısı

- Lonca: Revenge Of Nobility
Eskiler geride kaldı Abura' nın şimdikiler den farklı bi özelligi olduğu sayılamaz. Şimdikiler emin ol daha iyi bu Etkinlikleri ve yenilikleri oluşturup düzenliyen,kadro genişletip farklı bi boyut kazandıran bu arkadaşlarımız tek kusurları [GM] oyunda online olamamaları.. Arada girselerde görsek muhabbet ve fikirlerimizi paylaşsak güzel olurdu diye düşünüyorum.KRaLeX yazdı:EN KRAL GM = [GM]ABURA..! !!BİR!!1!!
İyi çalışmalar..

CLİSTONS-RRaTeD
Diyojen
İNFAZTEAMTNTYTWO-AydınBey
REVENGE OF NOBİLİTY
İNFAZTEAMTNTYTWO-AydınBey
REVENGE OF NOBİLİTY
- Zoo56
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Ruhsuz Beden
Fikrine sonuna kadar katılıyorum kardeşim. :idea:rrated yazdı:Eskiler geride kaldı Abura' nın şimdikiler den farklı bi özelligi olduğu sayılamaz. Şimdikiler emin ol daha iyi bu Etkinlikleri ve yenilikleri oluşturup düzenliyen,kadro genişletip farklı bi boyut kazandıran bu arkadaşlarımız tek kusurları [GM] oyunda online olamamaları.. Arada girselerde görsek muhabbet ve fikirlerimizi paylaşsak güzel olurdu diye düşünüyorum.KRaLeX yazdı:EN KRAL GM = [GM]ABURA..! !!BİR!!1!!
İyi çalışmalar..
AYDIN ERDOĞAN

T H E elveda

T H E elveda