Olması Gerekenler..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sakirpasali
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Fast Lane

Olması Gerekenler..

Mesaj gönderen Sakirpasali »

Merhaba ,
Ben oyuna oyuncu doldurmak ve geliştirmek için birkaç fikir sunacağım sizlere.

1-Oyuna Giriş Ödülü;
Örneğin ben 1. Gün oyuna giriş yapıyorum ve 250k para alıyorum. 2. Gün maden, 3. Gün eşya vs. vs.
Her online oyunda etkili bu yöntem. Herkesin de işine gelir bence.

2-Oyunda Kalma Ödülü;
Burada ise oyuna yeni başlayan oyunculara teşvik için ödüller verilecek. Örneğin ben büyücü karakter açtım 15 dk oyunda kalınca Efsunlu bir item 30 dakika kalınca yine efsunlu bir silah gibi gibi. Bu sayede oyun geniş kitlelere yayılabilir.

3-Rehber Sistemi;
Bu sistemde oyuna yeni başlayan oyuncular için . Örneğin ben oyuna başladığımda jandarma aliyi bulamamıştım ve oyundan soğuyup çıkmıştım. İnternetten biraz araştırınca öğrenmiştim yerini. İşte bu sistemde tam yeni başlayanlara göre. Sistem söyle isliyor. Görev penceresinde yol simgesi olacak. O simgeye basıldığında yön okları ile gideceğimiz yolu rahatlıkla buluyoruz.

4-Günlük görev sistemi;
Bu sistemde ise günlük görevler alıyoruz. Örneğin karşı klandan 5 kişi öldür, 3 kez grup bölgesine katıl vs. vs. Ödüllerde madalya, para, maden olabilir.

5-Emek sistemi;
Bu sistem şöyle işliyor. Örneğin elmas madeni. Ben günde 30 tane elmas çekiyorum diyelim. Bundan menekşe çıkmıyor. Nerede kaldı benim emeklerim? İste bu sistemde tam burada devreye giriyor. Mesela 25 Elmasta 1 menekşe çıkacak, 10 elmasta bir yeşil elmas gibi gibi. Baska madenlerde bu oran 20’ ye 1 ve ya 30’a 1 de olabilir. Bu yönetimin insiyatifine kalmış bir şey tabii. Bu sistem grup bölgeleri içinde geçerli. Tanklara ve şifalara kolayca item düşerken büyücüler epey sıkıntı çekiyor. Buradaki sistemde yine 20 bossta 1 şaheser yönünde olursa herkes rahata erer, eşitlik ve adalet sağlanmış olur.

6-Davet sistemi;
Bu sistem ise söyle arkadaşlar. E-posta yolu ile arkadaşlarımızı oyuna davet edeceğiz. Davet ettiğimiz e-posta ile kayıt olup 40. Seviyeye ulaştığında 1 puan alıyoruz. Bu puanları biriktiriyoruz. Ve tekrar yeni bir sistem devreye giriyor. Örneğin 5 puan biriktirdik. Bu 5 puanla 10 ml para ve ya 1000 akçe ödülü alabiliriz. 10 puana 5 menekşe 15 puana 5 hidrojen ve 25 puana 1 adet şaheser takı . Büyülerin nuc yüzük sorununu çözer sanırım .

Benden bu kadar  Umarım dikkate alınır ve gereken yerlere ulaşır  Herkese keyifli forumlar, iyi günler dilerim.
Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Eminönü

Re: Olması Gerekenler..

Mesaj gönderen Seven »

Kardeş yanlış sularda yüzüyosun bence burası İSTANBUL KIYAMET VAKTİ bu oyunun bi özelliği günlük görevin olmaması çok iyi birşey bence + emek demişsin 30 tanede 1 tane menekşe çıkacaksa veya gblerde bossda item çıkacaksa bu sistem arttırıcıyı neden satsın adamlar ve oyunun zevki kalmaz + davet demişsin sen mahallendeki arkadaşlarını veya en yakın arkadaşlarını normaldede çağır şartmı e posta yollaman bu benim görüşüm.

iyi oyunlar
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Sakirpasali
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Seven yazdı:Kardeş yanlış sularda yüzüyosun bence burası İSTANBUL KIYAMET VAKTİ bu oyunun bi özelliği günlük görevin olmaması çok iyi birşey bence + emek demişsin 30 tanede 1 tane menekşe çıkacaksa veya gblerde bossda item çıkacaksa bu sistem arttırıcıyı neden satsın adamlar ve oyunun zevki kalmaz + davet demişsin sen mahallendeki arkadaşlarını veya en yakın arkadaşlarını normaldede çağır şartmı e posta yollaman bu benim görüşüm.

iyi oyunlar
Hediye gelecek 40 lvle ulaştığında arkadaşların okumadan konuşma zeki arkadaşım. Yinede senin görüsün sen bilirsin nasıl istiyorsan öyle düşün serbestsin.
Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
Sakirpasali
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Artırıcı alıncada 25 boss da değilde 20 boss da düşüverir. Sorun kaldımı baska?
Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Kullanıcı avatarı
xyozgatx66
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen xyozgatx66 »

Sanırım r**h online oynuyorsun.
Resim
Kullanıcı avatarı
DxNxZ
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Mustafa Kemal Atatürk

Mesaj gönderen DxNxZ »

5 ve 6 dikkate alınmalı :arrow: :arrow: :arrow:
ııIDENİZIıı [49]
<Mustafa Kemal Atatürk>
Resim
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ROckStarGAMES »

Seni şöyle havuza alalım :D
Kullanıcı avatarı
IsriannaRosafin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen IsriannaRosafin »

4 ve 5 değerlendirilmeli diye düşünüyorum geri kalan önerilerin gereksiz :)
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön