Şimdi şu madenler ilk çekişte de saf çıkabilir 100 kere çekde saf çıkmayabilir değilde,
O karakterle mesela 49 altın çektin 50. saf olacak. Yani demek istediğim şu:
Madenlerde şans sistemi falan olmayacak. Her karakterin çektiğine göre saf verecek. Diyelim 2 kişiyiz ben 40 altın çekmişim bekliyorum maden başında, diğer arkadaş 49 altın çekmiş oda bekliyor aynı maden başında.
Eğer o madeni ben çekersem 50 olmadığı için normal altın çıkacak ama o arkadaş benden önce çekerse 50.altını çektiği için saf altın çıkacak ona. Anlatabilmişimdir umarım.
Birden aklıma geldi çok yattı aklıma yazayım dedim. Böyle olsa emeğinin karşılığını alır herkes diye düşünüyorum.
MADEN SİSTEMİ ÖNERİ
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Re: MADEN SİSTEMİ ÖNERİ
Kusura bakma ama bu öneri bundan önce yüzlerce kere paylaşıldı
- Hengames
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Ultimatom
Şans sistemi böyle gelmiş böyle gider dostum. Yönetim şans sistemini değiştirirse ki değiştirmez zaten başına ne kadar büyük sıkıntı alacağını biliyor. Seni beni bırak bütün forum ayağa kalsa bu sistem hiçbir zaman değişmez diye tahmin ediyorum.

- IsriannaRosafin
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Tılsım
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

İşte bu zihniyet olduğu sürece bu oyunun sorunları bitmez..Hengames yazdı:Şans sistemi böyle gelmiş böyle gider dostum. Yönetim şans sistemini değiştirirse ki değiştirmez zaten başına ne kadar büyük sıkıntı alacağını biliyor. Seni beni bırak bütün forum ayağa kalsa bu sistem hiçbir zaman değişmez diye tahmin ediyorum.

- Sifacixhezae
- Işık Hanım'ın Elemanı

madenler 16 öbek olup süreleri 10 15 dk civarı olarak değiştirildiğinde aynı bu dediğin fikir ile beraber ayrıca benzer fikirleri de detaylı olarak paylaştık,gönderdik,gönderildiler.Değişmedi.
- Hengames
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Ultimatom
Sendeki zihniyet olursa bu parmak yorgunluğu hiç geçmez.XxPEERLESSxX yazdı:İşte bu zihniyet olduğu sürece bu oyunun sorunları bitmez..Hengames yazdı:Şans sistemi böyle gelmiş böyle gider dostum. Yönetim şans sistemini değiştirirse ki değiştirmez zaten başına ne kadar büyük sıkıntı alacağını biliyor. Seni beni bırak bütün forum ayağa kalsa bu sistem hiçbir zaman değişmez diye tahmin ediyorum.

- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

Benim zihniyetim olsun olmasın en azından bir şeylere çözüm getirmek için uğraşan bir zihniyet ama, sen her konuya yok o olmaz bu olmaz diye diye kim alıştırdıysa bunları söyletmeye. Neyse herkesin fikrine saygım var bu konunun açıldığına dair önceden bir bilgim yoktu.Hengames yazdı:Sendeki zihniyet olursa bu parmak yorgunluğu hiç geçmez.XxPEERLESSxX yazdı:İşte bu zihniyet olduğu sürece bu oyunun sorunları bitmez..Hengames yazdı:Şans sistemi böyle gelmiş böyle gider dostum. Yönetim şans sistemini değiştirirse ki değiştirmez zaten başına ne kadar büyük sıkıntı alacağını biliyor. Seni beni bırak bütün forum ayağa kalsa bu sistem hiçbir zaman değişmez diye tahmin ediyorum.

- Ferruh
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Düşünmeden yapılan öneri öneri değildir ve dikkate alınmaz boşuna yakınmayın... Ben Saf çekmek için 49 altın alayım gideyim 1 saf altın çekeyim oh mis 49 çıban otu alayım 50.yonca çıksın ya da 49 mantar alayım hem loncada hem ben de sarraf arttırıcı olsun 50.cide 2 ya da 3 çanta gano çıksın ne güzel oh . Bu kadar saçma öneri görmemiştim :lol:
Ferruh [49]
IIFERRUHII [49]
Xxxferruhxxx [49]
Aehmirnes [49]
Ve bir çok karekter...
IIFERRUHII [49]
Xxxferruhxxx [49]
Aehmirnes [49]
Ve bir çok karekter...