Büyük Hol Asrın Keşfi [Saklı Gerçekler!]
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Re: Büyük Hol Asrın Keşfi [Saklı Gerçekler!]
Bu konuyu gereksiz gören arkadaşları kınıyorum.

LEPRECHAUN
- Aeoroea
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia !
HollyShit yazdı:Şuraya dikkat çekelim;
-------------------->>>>>>>>>>>
Gaffar beni nereye gönderdiğini iyi biliyor"
Karabasanların olduğu yer. Dikkat edin ne kadar kötü insan varsa hepsi Karabasanların altında yanıyor.
C.D. Domuz = Para için kıyameti getiren bir ahmak. Meranları öldürttü, Büyük Hol'deki tangrissi açığa çıkarmaya çalışıyor ve bu gidişle Kissless'i uyandıracak.
Yasemin = Labirent girişindeki Roma Ölülülerini yok etmemizi istiyor.
Işık = Bize Philetheos'u öldürtüyor.
Arzuhalci = Gaffar'ı kötü göstererek öldürmemize sebep oluyor.
Mebrure Hanım = Tangriss yolunun açılmasında rol oynuyor.
istihbarat Subayı = Gaffar Meran ittifakını yıkmaya çalışıyor. Meranları ve Gaffar'ı yok etmemizi emrediyor.
Şimdi dikkat edin. Yukarı iyi dediklerimizi hangisi iyi çıkıyor?
Tek gerçek Agah Bey. Bizi sona gittiğimiz konusunda uyarmasına rağmen dinlemeyip Agah'ı öldürüyoruz.
Agah Bey ve diğerlerini gizlediği şey her neyse, bizim asıl kıyametimiz "O" dur.
Öncelikle selamlar,İşyerınde dayanamayıp okuduğum harıka bir çalışmayla beni karşı karşıya bıraktığın için teşekkürler.
Peki Agah Bey'i biz nasıl nerede öldürdük ? O konuda biraz bilgisiz kaldım 2 yıl ara verdiğim için cevaplarınızı bekliyorum..

Eminönü
FelicitaNascosta '
Gerçekten takdire şayan bir çalışma. Tarihçe ve oyun örgüsüyle kendine hayran bırakan İstanbul Kıyamet Vakti'nin içerisinde barındırdığı camiada, araştırmacı ruhunu öne çıkaran her oyuncuyu takdir etmişimdir.
Ellerine sağlık...
Ellerine sağlık...
- IIxHaDeSxII
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
tahiminime göre tangriss geçıtınden Tarhass adlı meran sehır benzerı bır uygarlıga geçış yapıcaz ve burda bızı ırklar vb yaratıklar beklıyor olacak Kissless adlı bosda iflis tarzı bır boss olcaktır
Hades adlı çarım çalınmıstır.
- Sakirpasali
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Fast Lane

1-) LEVELLAR BÜYÜDÜKÇE İKSİRLERDE BÜYÜYOR RESİMDEKİ İKSİR BOYLARINDAN BUNU ANLIYORUZ
2-) 3 FARKLI MATERYAL VAR VE EN ALTTAN SOL DA OLAN MERAN MÜCEVHERİNE BENZİYOR YANİ YENİ ŞAHESERLER GELCEK.
Bu arada neden konumu kapatıyorsunuz zaten oyun kötü durumda bırakın fikirlerimizi özgürce paylaşalım.Siz konumu sildikçe ben açmaya devam edeceğim...
İyi Forumlar...
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
Öncelikle yaptığınızı yorumlara tek tek teşekkürlerimi sunarım.
Elimden geldiğince oyun içerisindeki gizemleri çözüp sizinle paylaşmaya çalışıyorum.
Kendi imkanlarımla oyuncu kitlesini bu oyuna değilde, daha çok oyun örgüsünü oyunculara aşılamaya çalışıyorum. Önemli olan oynanan oyun değildir bence. Bence önemli olan, biraz pratik zeka ve bilgilerle beyin jimnastiği yapmak.
Bazı arkadaşlarımız, "işin yok mu?" "Nelere kafa yoruyorsun." "Dışarıda gerçek bir yaşam var." tarzı yorumlar yapmakta. Söylediklerinizi ve verdiğiniz bilgileri farkındayım.
Gördüğünüz gibi 24 saat bilgisayar başında değilim. Dışarıda da bir yaşantım var. Ama hayata biraz renk katmak gerekebilir. Mutluluğu sadece dışarıda değil birazda sanal ortamda arıyorum.
Yeri geldi çok iyi dostlarım oldu. Düşmanlarımla da dost olmayı bildim.
Benim için önemli olan sadece gerçek hayat değil. Önemli olan dost edinmek. Sadece gerçek yaşam da değil, sanal hayatta da tanışıp, görüştüğüm bir çok dostum mevcut.
Herkese olumlu olumsuz görüşleri için teşekkürlerimi sunar, iyi günler dilerim.
Yeni sırlarda buluşmak dileğiyle
.
Uzay Mert.
Elimden geldiğince oyun içerisindeki gizemleri çözüp sizinle paylaşmaya çalışıyorum.
Kendi imkanlarımla oyuncu kitlesini bu oyuna değilde, daha çok oyun örgüsünü oyunculara aşılamaya çalışıyorum. Önemli olan oynanan oyun değildir bence. Bence önemli olan, biraz pratik zeka ve bilgilerle beyin jimnastiği yapmak.
Bazı arkadaşlarımız, "işin yok mu?" "Nelere kafa yoruyorsun." "Dışarıda gerçek bir yaşam var." tarzı yorumlar yapmakta. Söylediklerinizi ve verdiğiniz bilgileri farkındayım.
Gördüğünüz gibi 24 saat bilgisayar başında değilim. Dışarıda da bir yaşantım var. Ama hayata biraz renk katmak gerekebilir. Mutluluğu sadece dışarıda değil birazda sanal ortamda arıyorum.
Benim için önemli olan sadece gerçek hayat değil. Önemli olan dost edinmek. Sadece gerçek yaşam da değil, sanal hayatta da tanışıp, görüştüğüm bir çok dostum mevcut.
Yeni sırlarda buluşmak dileğiyle
Uzay Mert.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.
Ya hedeflediklerimiz ya biz biteriz daima.
Bir şeyi bıkmadan istemek,
Daima kazanmak için bir çabadır insana.
- Aeoroea
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia !
Öncelikle selamlar;HollyShit yazdı:Öncelikle yaptığınızı yorumlara tek tek teşekkürlerimi sunarım.
Yeni sırlarda buluşmak dileğiyle.
Uzay Mert.
Soruma yanıt alamadım ? Biz Agah Bey'i nerde ne zaman nasıl öldürdük..
Cevabını bekliyorum..

Eminönü
FelicitaNascosta '
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Aeoroea yazdı:
Öncelikle selamlar;
Soruma yanıt alamadım ? Biz Agah Bey'i nerde ne zaman nasıl öldürdük..
Cevabını bekliyorum..
Orada bahsedilen Agah değil, Gaffar Bey.Sanırım bir yazım hatası olmuş.
Ellerine sağlık çok güzel bir çalışma olmuş devamı niteliğinde ki çalışmalarını sabırsızlıkla bekliyorum.
CHIVALROUS
- HollyShit
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
Belirtildiği üzere bir yazım hatası yapmışım
.
Aslında bahsi geçen kişi Gaffar Bey.
Aslında bahsi geçen kişi Gaffar Bey.
Hiçbir şey başladığı gibi bitmez hayatta.