Etkinlik oyunu!!!
- RuZGaRxUnRuLy
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Altınordu
Etkinlik oyunu!!!
2,5 aydır ne savaşçımla ne ölüm oyunu ne sancak savaşı ne de düellolara alındım , bundan ben değil tüm oyuncular şikayetçi milletin bu dandik oyuna yatırdığı paranın haddi hesabı yok sancak savaşı 2 tur düello 2 tur ölüm oyunu 1 tur kardeş madem oyunu yönetemiyeceksiniz etkinlik felan yapmayın daha iyi 750 bn oyuncu var diyorsunuz her sunucuda 2 el turnuvamı olur be
12 Mayıs 2007 / 14 Haziran 2013 BiR Zamanlar GİZEMLİRÜZGAR (KANUNXREXNOW)
- sylar2
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Suskunlar
Re: Etkinlik oyunu!!!
Sen 750 bin kişi diye örnek vermişin , peki her etkinlikte 750 bin kişiyi almak zorunda kalsalar.Sence o etkinlik biter mi ?
IIaLoNeII MrdexteR ChucKy
Re: Etkinlik oyunu!!!
Selam RuZGaRxUnRuLy,RuZGaRxUnRuLy yazdı:2,5 aydır ne savaşçımla ne ölüm oyunu ne sancak savaşı ne de düellolara alındım , bundan ben değil tüm oyuncular şikayetçi milletin bu dandik oyuna yatırdığı paranın haddi hesabı yok sancak savaşı 2 tur düello 2 tur ölüm oyunu 1 tur kardeş madem oyunu yönetemiyeceksiniz etkinlik felan yapmayın daha iyi 750 bn oyuncu var diyorsunuz her sunucuda 2 el turnuvamı olur be
Kurallarımızda da belirtildiği üzere,Sancak Savaşlarında katılım sayısına göre grup ve tur sayıları değişiklik gösterebilir.Savaş,her sunucuda ve her etkinlikte 2 tur ile sınırlı kalmamakta,taraf, gruplar ve sunucu kontrolü yapılarak tur sayısına karar verilmektedir.
Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder,iyi eğlenceler dileriz.