Eğer bunu yapan kişinin banı açılmış ise yönetim suçlu bulmamış ama size göre suçsuz değil ise yapılacak şey belli hakkımız yenildi böyle şey olmaz diyorsanız bu kişiyi gruplara almazsınız elinizdeki madenleri materyalleri satmazsınız önce loncanızdaki kişileri uyarırsınız bu kişilerle alış-veriş grup bölgesi gibi şeyler yapmayın dersiniz.İllaki her cezayı yönetimden birilerinden beklemeyin kendi ceza sisteminizi kendiniz yapın herkeze iyi bir ders olmuş olur hem
Arkadaşlar istanbul kıyamet vakti oyunumuzun görevlileri tamamen gönüllülerden oluşup, sizlere tamamen obje... bla bla bla . Anlamadığım yönetimde gönüllerle bu işin olmayacığını söyleyip, her sene rehberlik için binlerce kişi başvuruyor. Bir aralar programla maden çekiyor diye adamların hesaplarını banladılar hala açılmadı onlar ama şimdi durum ortada diyecek söz yok. Sizler hala yönetimin sizi dinlediğini mi sanıyorsunuz haha ..
Ne adamlar var yahu.Yok makinenin yaptığı işi ben yapmam, yok ban benim umrumda değil, yok beni tuvalete babam götürüyo.Madem öyle forumada sen yazma.Git arzuhalceyi, sen söyle o daktiloya çeksin.