Hangi Karakter?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Büyük Selçuklular

Re: Hangi Karakter?

Mesaj gönderen Arizonaa »

Eneseness yazdı:Ben birşey anlamıyorum Elek yeteneği gelince o zaman 30 level olcam ve 60 yetenek puanım olcak 30u elek ve elek bilgisine gitcek geriye kalaının 5ini byü bozma 5 ini kırma 1 vercem gerisinide fizik versem olurmu _?
Elektiriğe ihtiyacın yok şuanda 30. seviyeye gelince Yetenek dizilimin böyle olsun. 49 olunca Elektirik olacaksın

Fizik 15-Fizik bilgisi 15
Buz 15-Buz bilgisi 15
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
Kaptanmelih
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Kaptanmelih »

Eneseness yazdı:Ben birşey anlamıyorum Elek yeteneği gelince o zaman 30 level olcam ve 60 yetenek puanım olcak 30u elek ve elek bilgisine gitcek geriye kalaının 5ini byü bozma 5 ini kırma 1 vercem gerisinide fizik versem olurmu _?
Merhaba Eneseness eğer gerçekten kuklacı sunucusunda oynuyorsan bana ulaşabilirsen sana yardımcı olabilirim IIxSonEfeNDixII BaTuRR beni bu karakterlerde bulabilirsiniz İyi Forumlar :)
Kullanıcı avatarı
Hengames
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ultimatom

Mesaj gönderen Hengames »

Arizonaa yazdı:
Fizik 15-Fizik bilgisi 15
Buz 15-Buz bilgisi 15
Evet aynen buradaki gibi yeteneklerını dizmeye çalış. İlerki seviyelerde direnç kırmaya-büyü bozmaya-kutup rüzgarına verebılırsın. Elektirik için hemen acele etme.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön