Üzeyir güzel bir konu eline sağlık,
5 Yıl önceydi ben herzamanki sakinliğimde işyerinde büro bölümünde şatış elemanlarının bana gelip birşeyler sormasını bekler, boş zamanlarımda soliter yada Turgay ( TUGİ ) ile Kingsage oynardım

taaki günün birinde sevdiğim hatun içeri girip yuh neler oynuyorsun biz ablamla ikv oynuyoruz demesi ve bana oyunu indirmesiyle Tılsımda başladım, bana iyi bir arz Çocuğu olmamı aksi halde " bak seni sevmem he" demesiylede Arz olmamı sağladı. Aile içindeki peşpeşe gelen ölümler nedeniylede başladıktan 1 Yıl sonra ara vermek durumunda kaldım ilk göz ağrım olan Aksu karakterimi sevdiğim hatun ve ablasına emanet ederek, 1 yıl sonra geri döndüğümde Aksu karakterimin olduğu mynet hesabıma giremedim çok uğraşmama rağmen mynettn yardım bulamadım. Ablasının yaaa boş ver gel yeni hesap açalım kuklacıda devam edelim biz Tılsımı zaten bıraktık ( kaldırıldığımı yıllar sonra anladım ) demesiylede kuklacıda yeniden oyuna merhaba dedim, geçen onca hastalık, hastahane kapılarında sürünmeler ve ölümler nedeniyle ismimi ASPİRİN yaptım, sağolsunlar beni yanlız bırakmayan başta Üzeyir (Şahinx) ve Defne (Dafni & Volkyn) tılsımı bırakıp benimle kuklacıda devam ettiler , orda aramıza katılan Turgay (TUGİ) Zeliş (ZÜLEYHA & Zeliş) Eda (BESİSU) sıkı bir dostlukla yolumuza devam ettik, Deva loncasının temelini orda attık birara Anka'ya geçtiksede ilk mekanım olan Tılsım a geri döndük, döndük ve tüm acı gercekleri arkamdan oynanan oyunları öğrenmiş çok değer verdiğim insanların aslında beş para etmez kanı bozuklar olduğunu Bilmiş oldum, sırası gelmişken benimle 2 Sunucu değiştiren benden ayrılmayan beni yanlız bırakmayan ve şimdi kocaman bir Aile olmamıza vesile olan arkadaşlarımada Teşekkür ederim. Sonuç olarak çok değer verdiğim sevdiğim kişi ve ablası bulaştırdı Arz ol dediler kendileri şuan Tılsımda ve Lodos lar.