İstanbul Kıyamet Vakti'nden nasıl haberdar oldunuz ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Lahkesis
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Re: İstanbul Kıyamet Vakti'nden nasıl haberdar oldunuz ?

Mesaj gönderen Lahkesis »

Selamlar,

Senelerdir oynanan bir oyunla tanışma gününü hatırlamamak olmaz. :) Dün gibi hatırlarım, Küçükçekmece ilinde bir arkadaşımı ziyarete gitmiştim. Bilgisayardaki monoton oyunlardan sıkılıp, indirme sitelerinde yeni oyun arayışına girişmiştik ve İKV ile karşılaşmıştık. Oyun açıklamasını okuyunca hem Türk yapımı olduğundan, hem de güzel İstanbul'umuzun tarihi yerlerini içeriğinde barındırdığından merak ettik ve indirip oynamak istedik. :) Açıkcası kendisi oyunu pek beğenmedi ve bilgisayarından sildi. Lakin ben aynı şeyleri düşünmüyordum ve eve gidip oyunu bilgisayara kurmak için can atıyordum. Başlayış o başlayış, bir daha da kopamadım.

Ne günlerdi... :roll:
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

Bigugur Nickli öz abimin bir gün bak türkler ne yapmış diye beni bulaştırdı ve çekip gittiği oyundur :) o zamanlar CaptainATX İle iyi dostular tabi GM olunca selam vermez oldu ahmet abi :D Uzun lafın kısası iyi ki bulaşmışım çok güzel anılar ve güzel insanlar tanıdım. Emekleri geçen herkese bu vesileyle bir kez daha teşekkür edelim :)
Resim
Kullanıcı avatarı
XDEVAX
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen XDEVAX »

Üzeyir güzel bir konu eline sağlık,

5 Yıl önceydi ben herzamanki sakinliğimde işyerinde büro bölümünde şatış elemanlarının bana gelip birşeyler sormasını bekler, boş zamanlarımda soliter yada Turgay ( TUGİ ) ile Kingsage oynardım :D taaki günün birinde sevdiğim hatun içeri girip yuh neler oynuyorsun biz ablamla ikv oynuyoruz demesi ve bana oyunu indirmesiyle Tılsımda başladım, bana iyi bir arz Çocuğu olmamı aksi halde " bak seni sevmem he" demesiylede Arz olmamı sağladı. Aile içindeki peşpeşe gelen ölümler nedeniylede başladıktan 1 Yıl sonra ara vermek durumunda kaldım ilk göz ağrım olan Aksu karakterimi sevdiğim hatun ve ablasına emanet ederek, 1 yıl sonra geri döndüğümde Aksu karakterimin olduğu mynet hesabıma giremedim çok uğraşmama rağmen mynettn yardım bulamadım. Ablasının yaaa boş ver gel yeni hesap açalım kuklacıda devam edelim biz Tılsımı zaten bıraktık ( kaldırıldığımı yıllar sonra anladım ) demesiylede kuklacıda yeniden oyuna merhaba dedim, geçen onca hastalık, hastahane kapılarında sürünmeler ve ölümler nedeniyle ismimi ASPİRİN yaptım, sağolsunlar beni yanlız bırakmayan başta Üzeyir (Şahinx) ve Defne (Dafni & Volkyn) tılsımı bırakıp benimle kuklacıda devam ettiler , orda aramıza katılan Turgay (TUGİ) Zeliş (ZÜLEYHA & Zeliş) Eda (BESİSU) sıkı bir dostlukla yolumuza devam ettik, Deva loncasının temelini orda attık birara Anka'ya geçtiksede ilk mekanım olan Tılsım a geri döndük, döndük ve tüm acı gercekleri arkamdan oynanan oyunları öğrenmiş çok değer verdiğim insanların aslında beş para etmez kanı bozuklar olduğunu Bilmiş oldum, sırası gelmişken benimle 2 Sunucu değiştiren benden ayrılmayan beni yanlız bırakmayan ve şimdi kocaman bir Aile olmamıza vesile olan arkadaşlarımada Teşekkür ederim. Sonuç olarak çok değer verdiğim sevdiğim kişi ve ablası bulaştırdı Arz ol dediler kendileri şuan Tılsımda ve Lodos lar.
ASPIRINN,ASPIRINXBÜYÜ,drASPİRİN

Resim

"Küçükken, iki resim arasındaki 7 farkı bulurdum.. Büyüdüm, insanla hayvan arasındaki 7 farkı ayırt edemez oldum."
Kullanıcı avatarı
SoulKitchen
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: HÜR

Mesaj gönderen SoulKitchen »

Mynette okey oynamaya çalışırken reklamını gördüm ve indirdim. Yaklaşık olarak 6 sene evveldi. Oyunu kurup girdikten sonra adeta içine çekti beni ve bir daha da çıkamadık :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Theoneibo
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: DEVA

Mesaj gönderen Theoneibo »

Hiç unutmam 3 Ocak 2006 senesi idi Üniversite son sınıftayım ev arkadaşım da öyle. 2 Dersi var benim de 3 dersim. Mynet den reklamlarını görmüş indirmiş bilgisayarına sabah kalktığımda gel dedi bu oyunu oynayalım dün indirdim kimse yok yeni oyun zengin oluruz falan dedi peki deyip başladık. İlkini Eminönü sunucusunda başladık KıZıLŞaMaN ile başladık 6 yıl da neler neler olmadı: Askerlik, Van Depremi, Aile Fetlerinin Ölümleri, İş Güç Bulma Zorluğu vs vs. ama hep geri döndük ve bu oyunu oynamaya devam ettik.

Bu Hikaye uzar gider Sonuç olarak Arkadaş Önerisi :)
Dünya üç gündür;dün, bugün ve yarin. Dün geçti, yarinin geleceği belli değil öyleyse bugünün kiymetini bil!
Kullanıcı avatarı
ysrough
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ysrough »

Bir arkadaşımı, kısa bir an evinde büyücüsüyle fare keserken gördüm ve bir anda kanım kaynadı.
Elbette vaktiyle büyücümün meteor atabildiğini, hançerle fare kesmekten illallah ettiğim bir sıra yanlışlıkla öğrenmiştim, bu da içimde uktedir.
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
Kullanıcı avatarı
ALKOLIZM
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen ALKOLIZM »

Mynet indirmek ücretsiz diyince paralı olmadan indiriyim dedim
Çoğu vuramıyor derdini dışarıya fazla,
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

Güzel bir konu tebrikler :)
Tılsım sunucusundan reelde tanıştığım bir arkadaşımın önerisiyle başlamıştım 8-)
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Kullanıcı avatarı
IsriannaRosafin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen IsriannaRosafin »

Ben torpille girdim 8-) :lol:
Resim
Kullanıcı avatarı
ALKOLIZM
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen ALKOLIZM »

Patladımı
Çoğu vuramıyor derdini dışarıya fazla,
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön