Ôneri istiyorum

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Kiyamet
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Ôneri istiyorum

Mesaj gönderen Kiyamet »

Selamınaleyküm iyi forumlar

Beyler benim para yönünden sıkıntım yok arkadaşlara sordum en kolay nasıl ejder üretirim diye paran varsa akçe alıp ejder veya dinozor iksir falan sat dediler ama ilk önce hangi sunucuda daha çok alınıyo ve daha çok paraya satılıyo onu bul dediler.
Benimde sorum şu hangi sunucuda ejder ve dinozor iksir ne kadar ve fazla istek oluyo mu?

Bildiğim kadarıyla beyazköşkte 100b-150b filan tanesi ama fazla alan olmuyo. Siz de kendi sunucunuzdakini yazarsanız sevinirim. :)

Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler :)
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Büyük Selçuklular

Re: Ôneri istiyorum

Mesaj gönderen Arizonaa »

Eminönünde adam gördüm 6. Yıl Özel paketlerden almış 2 tane ona Toplam 100 Liraya patlamış. Ama karşılığında 350m Kazandı. İçindeki 5500 akçeyi 110m a Plusu 65m a satarak Tabiki güvenilir kişilere 1 saat içersinde "Kıyamet Asa" Bastı. :)
Kıyamet Asa Ona 250m e Patladı Geri kalan 100 m nun 55 m nu ile 2750 akçe satın aldı. onunla da Asasını arlattı. kaldı 45 m nu onunlada tılsım ve Gözlük ve Fiziksel İtem aldı geriyede kendine 10m para kaldı. ve Şuanda Adam daha sığınağa Girmeden Çemberlitaş Gaffar atıyor.

Sana tavsiyem sakın Ejder Asa üretme Kıyamet Asa bas. :)
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
ysrough
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ysrough »

Bu işi iksirle yapmak için artık çok geç, zaten bilinen diğer yolları da resmi forum içerisinde ayan beyan söylemek hoş olmaz =) Çoğu sunucuda fiyatlar hayli ucuzladı, yine de düşüncen buysa; iksirlerin, getireceği karla sunucu değiştirmek için vereceğin 50 lirayı da karşılayacak kadar pahalı satıldığı bir yer yok genel olarak aynı..

Bana göre ejder üretmek için en kolay yöntem, büyücünü kırma yapıp yeraltında para kasman, hem büyük ihtimalle artık oradaki madenler çoğu vakit boş olacaktır, maden yönünden de yardımcı olur.

Daha hızlısı; az eli yüzü düzgün bir şifacın varsa Holde xeno için grup ara, 7/24 karizma sat, bulduğun herşeyi sat, materyalleri ve ucuza gittiğini düşündüğün diğer eşyaları karaborsa et, üstüne biraz da sen koy sat.

Üretim için gerekenlerin çoğu görevler neticesinde veriliyor, onlara asla para sayma fırsatını bulunca seninkini de araya kaynat.

Vesaire, vesaire..
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
Kullanıcı avatarı
Kiyamet
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Kiyamet »

Bende 6. Yıl özel paketi alcam zaten onun içindeki e pinleri satsam ne kadar eder
Kullanıcı avatarı
ysrough
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ysrough »

Kiyamet yazdı:Bende 6. Yıl özel paketi alcam zaten onun içindeki e pinleri satsam ne kadar eder
Buradan açık açık söylemeye devam edersen bir 14 gün eder.
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön