Asa hangisi olmalı

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
kibrit
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: Asa hangisi olmalı

Mesaj gönderen kibrit »

Sen 2100 hasarı tamamlayıp çevre ednemediysen bence oyunu bırak arkadaşım ben daha 49 lwl ejdersiz büyüyle tek çarım olmasına rağmen 700 hasarla girdim kenana ne kadar ben o durumda çemberliden itemi olan sürüyle arkadaş edindysem seninde 2100le qirmen lazım hem sen demedin mi 1100 hasarla kestim sorun yok.. Diyorsunya atmış atmış düşmemiş şimdide basıyor.. Onlar neden yeni asa basacaklara trans basmayı öneriyor?? Ya sen anlamak istemiyorsun hatta anlıyorsun fakat sırf yediremediğin için kafanın dikine gidiyorsun gereksiz biri olarak daha benimle muhattab olma aksi taktirde yöneticilerden destek istiyeceğim..
İki Ters, Bi Düz
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Büyük Selçuklular

Mesaj gönderen Arizonaa »

kibrit yazdı:Sen 2100 hasarı tamamlayıp çevre ednemediysen bence oyunu bırak arkadaşım ben daha 49 lwl ejdersiz büyüyle tek çarım olmasına rağmen 700 hasarla girdim kenana ne kadar ben o durumda çemberliden itemi olan sürüyle arkadaş edindysem seninde 2100le qirmen lazım hem sen demedin mi 1100 hasarla kestim sorun yok.. Diyorsunya atmış atmış düşmemiş şimdide basıyor.. Onlar neden yeni asa basacaklara trans basmayı öneriyor?? Ya sen anlamak istemiyorsun hatta anlıyorsun fakat sırf yediremediğin için kafanın dikine gidiyorsun gereksiz biri olarak daha benimle muhattab olma aksi taktirde yöneticilerden destek istiyeceğim..

Ben sunucuda arkadaşlarımı seçerim öyle sığınağa Bir kere girişle arkadaş edinmem. 2100 Hasarla girmediğim Zamanlar arkadaşlarımın oyunda olmadığı veya işleri olduğu zamanlardır öyle boş beleş 7-24 oyunda olamıyoruz bağzıları gibi işimiz gücümüz var. Bunuda belirteyim.
Ayrıca arkadaş sözüyle bana gelme birde eğer sakıncası yoksa versene şu Trans Asa bas diyen arkadaşlarının İsimlerini gerçekten çok merak ettim. Bilmeden verdiğiniz bu Tavsiyelerle adam basarsa çok kulaklarınız Çınlar benden söylemesi.
Bir dier söylediğine gelir isek Burası bir Forum Burada Fikir Alış-Verişi ve tartışma olur ki Gerçek öğrenilsin ;) Birde şikayet ederim diyorsunya akşam akşam güldürdün benii :lol: :lol:

Haydi Kal sağlıcakla. Gözlerinden öperim.

Sevgilerimle "Gereksiz Biri" ... 8-)
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
kibrit
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen kibrit »

Aferim yazının altına imzanı atmışsın gereksiz biri diye.. İyi oyunlar
İki Ters, Bi Düz
Kullanıcı avatarı
55ivedik55
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen 55ivedik55 »

Kıyamet asa bas çt için mühim olan fizik hasar kenan junon için kıyamet asanin hasarı yeter +1200 hasar olur kenana hiç girmeden üstün dizili ise. ırklarda zaten yıldırım2 yoksa çemberci olacaksın artık gaffar bile tek fizik kesiliyor o trans asayi da düşürursun cehennem asayi da
...
Kullanıcı avatarı
itachi
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Iıosmanlı Nefesiıı

Mesaj gönderen itachi »

Kardesim sen kiyamet asa uret. Rahat edersin. Zaten onemli olan ct ye girmek. ct ye girersen zaten trans, sifir kelvin, cehennem hepsini dusurursun. Kiyametin +300 fizik var goz ardi etme.
Bizde kardeşlik nedir bilir misin? Nefesin kesildiğinde; al bu can senindir.
Yolun sonu uçurum olsa; çekil ilk adım benimdir.

Edepli edebinden susar, edepsiz ben susturdum sanar.
(Mevlâna Celâleddin-i Rûmî)
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

Kıyamet asayı basan kenan ve migratta sorun yaşamaz.
3/5 parça itemle, az çok arkadaşla da Ç.T. yede girer. Biraz zamanını harcayıp itemlerinide düşürür az çok.
Sonra Ç.T. den düşürdüğü cehennem itemlerin üstüne kendi büyü ateş itemlerinide ekleyerek Çemberci olarak Holede girer.
Resim
Kullanıcı avatarı
Loras
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Teşkilat I Mahsusa

Mesaj gönderen Loras »

Bence de kıyamet asa basmalısın. Neden mi? Açıklayayım;

1-Şimdi Kıyamet Asa'nı üretince parlatırsan, büyü hasarı hepsi'n 600 oluyor. Bu 600 büyü hepsi'den gelen büyü elektrik seni sığınak ve migratta zora sokmaz. (Trans veya Alter setlerin tamsa).
2-Sıfır Kelvin asa basma derim, çünkü artık hem çemberli, hem migrat ve sığınakta iş görmek için fizik-buz elek-buz yerine fizik-elek kombinesini kullanıyor çoğu insan. Bende onu kullanıyorum. Asanın verdiği 300 puanı niye çöpe atalım?
3-Son olarak da Kıyamet Asa çt için olmassa olmazlardan bazıları için. Bu sebeple Kıyamet asa basarsan, kendini idare edecek kadar itemin varsa, (ki yoksa da bb olarak gir, az büyü fizik istiyorlar) trans asa düşer zaten. Daha sonra da y2 basıp keyfine bakarsın.

Söyleyeceklerim bu kadar, herkese iyi forumlar..
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

kibrit yazdı:Ben sana çemberlitaşta elektriği savunmuyorum sana sadece herkesin szin gibi oyunda sürüyle çarı parası olmadığından dolayı tek asa üretebildiği için sadece çemberlitaş yerine bütün oyun için geçerli silahı söylüyorum.. Adam Ejder asa ile giriyor.. Sen trans asa bas diyorsunya 1100 hasarla gaffar kestim oda trans asayla rahat 1500 yapar fiziğini bir şekilde girer keser gaffarı.. Sonradan birdaha 250 m harcayıp 2. Şahaseri basmaz.. Anlamak istediğin gibi değil anlatmak istediğim gibi anla..
Ya sen anlamak istemiyosun ya da anlatmayı bilmiyorsun. Zaten aklı olan biri mecbur kalmadığı sürece ve canı istemediği sürece trans asa basmaz. Madem adam gaffar kesmek istiyor neden trans asa üretsin ? Kıyamet asa 600 fizik verirken Trans Asa üretip neden 300 fizik verip parasını boşa çar çur etsin ? Zaten artık gaffarada tek fizik gidiliyor elektriğe hiç gerek yok. Bence yazmadan önce mantıklı düşünerek yazmanı tavsiye ederim. Vs'de fizik elek iyi demişsinde burda vsyimi tartışıyoruz ? Artık gaffar için sadece fiziğe veriyorlar buz eleğede vermiyorlar sadece gaffar attıkları süreçte. IE Vakası yaşıyoruz.

“Büyücü” sayfasına dön