Asa hangisi olmalı

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
Creedxejder
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Asa hangisi olmalı

Mesaj gönderen Creedxejder »

Ben Yeni Büyücü Açtım sizce Trans Asa mı Kıyamet Asa mı Yoksa Sıfır Kelvin Asa mı Basayım ?
CreeDxUyKuSuzZz
Creedxredbull(^Latif)
CreeDxEjder
Creedxfunditores
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Büyük Selçuklular

Re: Asa hangisi olmalı

Mesaj gönderen Arizonaa »

Creedxejder yazdı:Ben Yeni Büyücü Açtım sizce Trans Asa mı Kıyamet Asa mı Yoksa Sıfır Kelvin Asa mı Basayım ?

Tabiki Kıyamet asa Zaten son dönemlerde Çemberlitaşta girişten Boss dahil her yerde Tek fizik ile kesiliyor. Ben bu Sabah bastım Tavsiye ederim.
Arizonaa - Şahüzzaman - TAVAL- Lomanşifa

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
kibrit
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kibrit »

Trans asa diyorum başka birşey demiyorum.. Her türlü kazancına yarar.. Açıklayım.. Kenana ve junona hs olarak rahat gidersin.. Hiç seçilmezsin.. Çemberliye ejderliler giriyor transla giremezsen zaten ayıp.. Kıyamet asa falan basmayı düşünüyorsan çevrende vardır ufaktan.. Çemberlitaştan sonra holde kasılacaksın.. Orada kullanılacak yetenek ney?? Elektirik.. Tılsımlarlada coşarsn.. En iyi vs yetenekleri ney?? Fizik elektirik.. Daha konuşmaya gerek var mı sence?? Şunuda söyleyim.. Ne kadar arkadaşım varsa kıyamet set rahat 2 kez tamamlıyor ama trans asa düşmüyor.. Bu yüzden sonradan trans asa basıyorlar.. Ben daha bişe demiyorum gerçekler ortada.. Eskiden kıyo asa öneriyodular kimse uyarmadı herkes kıyo basdı sonra pişmanlıkla transda basdılar ben uyarıyorm sadece karar senin..
İki Ters, Bi Düz
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

kibrit yazdı:Trans asa diyorum başka birşey demiyorum.. Her türlü kazancına yarar.. Açıklayım.. Kenana ve junona hs olarak rahat gidersin.. Hiç seçilmezsin.. Çemberliye ejderliler giriyor transla giremezsen zaten ayıp.. Kıyamet asa falan basmayı düşünüyorsan çevrende vardır ufaktan.. Çemberlitaştan sonra holde kasılacaksın.. Orada kullanılacak yetenek ney?? Elektirik.. Tılsımlarlada coşarsn.. En iyi vs yetenekleri ney?? Fizik elektirik.. Daha konuşmaya gerek var mı sence?? Şunuda söyleyim.. Ne kadar arkadaşım varsa kıyamet set rahat 2 kez tamamlıyor ama trans asa düşmüyor.. Bu yüzden sonradan trans asa basıyorlar.. Ben daha bişe demiyorum gerçekler ortada.. Eskiden kıyo asa öneriyodular kimse uyarmadı herkes kıyo basdı sonra pişmanlıkla transda basdılar ben uyarıyorm sadece karar senin..

Büyücüden anlamadığını belli ettin :roll: Çemberlitaşta Hasar değil, artık Fiziksel hasar soruluyor. Artık ÇT de Herkes Sadece fizik atarak kesim yapıyor hatta çoğu Buza puan bile vermiyorlar. Yoldaki Taarruzdan Her türlü BOSS a kadar Tek yetenek fizik atılarak kesim oluyor. Ayrıca Kıyamet Asadaki Element hasarı yeterde artar bile. Sığınak-Migrattan-Hol den bahsetmişsin. Zaten oralarda grub bulmak bebek oyuncağı Trans asaymış , Kıyametmiş 300 puanın lafı bile olmaz. Ayrıca Vs lerdede Çok etkili. Lütfen kulaktan duyma bilgilerle yorum yapmayalım yanlış bilgilendirmeyelim.

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
kibrit
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen kibrit »

Ben anlamıyorsam sende oyuna girmiyorsun demektir.. Kıyamet asa üretenlerin şimdide Trans asa ürettiğinden hatta yeni asa üreteceklerinde Trans asa üretiyor olmalarından haberin yok.. Hani demişsinya 300 hasar ne fark eder.. O zihniyetle düşünürsek çtye 300 az hasarla gir?? Gbmxe kırma bile en az 1500 civarı alıyorlar.. Sen 1200'le gir bakayım.. Hadi göreyim.. Kafana qöre takıl sen.. O kafaylada eminim oyunun en iyi büyücüsüsündür.. Senin önünde boynumuz kıldan ince ama sen yinede yol al yavaştan.. ;)
İki Ters, Bi Düz
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

kibrit yazdı:Ben anlamıyorsam sende oyuna girmiyorsun demektir.. Kıyamet asa üretenlerin şimdide Trans asa ürettiğinden hatta yeni asa üreteceklerinde Trans asa üretiyor olmalarından haberin yok.. Hani demişsinya 300 hasar ne fark eder.. O zihniyetle düşünürsek çtye 300 az hasarla gir?? Gbmxe kırma bile en az 1500 civarı alıyorlar.. Sen 1200'le gir bakayım.. Hadi göreyim.. Kafana qöre takıl sen.. O kafaylada eminim oyunun en iyi büyücüsüsündür.. Senin önünde boynumuz kıldan ince ama sen yinede yol al yavaştan.. ;)

Haydaa çattık ya elin 10 yaşındaki veledine iş öğretecez. Açıkçası Öğretmenlikten pek hoşlanmam ama başlıyoruz.
İlk önce Şu soruyla başlayalım sen hiç büyücü sınıfı oynadınmı? veya bu soru kazık geldi sana heralde hayatında hiç büyücü oyunca gördünmü desem daha kolay olur. Bak küçük kardeşim tek tek açıklayacağım anlamaya çalış.

1)İlk olarak Eğer gün geçerde sende ÇT ye girbilirsen Bu yazdıkarından utanarak " Ulan Kendimi ne rezil etmişim elimle yerin dibine sokmuşum en iyisi bırakayım bu oyunu yüzük kalmadı oynamaya diyeceksin"

2)Eğer Çemberlitaşa girmişsenki hiç girmişe benzemiyorsun o yüzden söyleyeyim en iyi işleyen Fizik hasarıdır.

3)Ama şimdi sen girmediğinden bilmessin Tek Fizik diye bir şey var. Meteorit 1 in çıkmasıyla çok işe yarar hale geldi ve Yaygınlaştı. Büyücüler yoldaki taaruzdan Kalfadan stuarta gaffara kadar sadece fizik atarak keser. Tabiki Sığınak grubuyla girersen o farklı :D

4)Peki neden tek fizik diyorsundur bilmediğinden dolayı. Şu yüzdendirki Fiziksel hasar Kritikle beraber katlanarak artar 50 bin vurabilir bir büyücü. Bunu çemberle bile vuramassınız.

5)Şimdi gelelim şu 300 hasar işine. Bak kardeşim en başta demişsin 1200 le gir diye ben onu Fizik için söylemedim Elektirik için söyledi nerenle okuyorsan artık!

6)Ayrıca Büyük hol herhangi bir grub bölgesi değil 300 hasar kimseyi bağlamazki zaten oradaki yaratıkları güneş asalılarda kesebiliyor.

7)Gelelim Trans asa işine O arkadaşlarından görüp burada bilmişlik yapma ilk önce kendin bi dene öyle gel buraya laga luga yapma başıma. Bir şeyide yarım yamalak öğrenme. Demişsinki adam ilk kıyamet üretti sonra Tars üretti Tabiki öyle olacak çünkü üstünü dizdi ÇT den sonrada Büyük hol için asa üretmiş hani lüzüm varmı dersen aslında yok ama tabiki arkadaşının zevki.

Bütün sorularının cevaplarını verdim. Madem yapta göreyim diyorsun Son olarak belirteyim Ben X keserken Hasarım 1000 di. ;) Gaffarı ilk 2 kesişimde ise hasarım 1100 dü ;) hani sormuşsun ya. Senin o Hole girmek için Trans asa üretiyor dediğin arkadaşlarını bir yana koy. Ben Test sunucusuna girip Büyük Hol ün Araştırma-Geeliştirme ekibinde görev aldım. Ve şuanda oyunda olan olmayan bütün Tılsımları Kullanıp Bütün setleri denedim.

Yazımın sonuna doğru senin beynin olmasa gereken yerde bir hiçlik olduğunu sadece bilmeden Bilmişlik yaptığını gördüm ve Bu kadar Artis bir tavrına karşılık sana bunu layık gördüm umarım beğenirsin

Resim

Gözlerinden öperim Kardeşim. Bana Allahtan sabır sanada Küçükte olsa bir beyin nakli istiyorum

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
physX
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: Şan I Hükümdar

Mesaj gönderen physX »

Arizonaa yazdı:
kibrit yazdı:Ben anlamıyorsam sende oyuna girmiyorsun demektir.. Kıyamet asa üretenlerin şimdide Trans asa ürettiğinden hatta yeni asa üreteceklerinde Trans asa üretiyor olmalarından haberin yok.. Hani demişsinya 300 hasar ne fark eder.. O zihniyetle düşünürsek çtye 300 az hasarla gir?? Gbmxe kırma bile en az 1500 civarı alıyorlar.. Sen 1200'le gir bakayım.. Hadi göreyim.. Kafana qöre takıl sen.. O kafaylada eminim oyunun en iyi büyücüsüsündür.. Senin önünde boynumuz kıldan ince ama sen yinede yol al yavaştan.. ;)

Haydaa çattık ya elin 10 yaşındaki veledine iş öğretecez. Açıkçası Öğretmenlikten pek hoşlanmam ama başlıyoruz.
İlk önce Şu soruyla başlayalım sen hiç büyücü sınıfı oynadınmı? veya bu soru kazık geldi sana heralde hayatında hiç büyücü oyunca gördünmü desem daha kolay olur. Bak küçük kardeşim tek tek açıklayacağım anlamaya çalış.

1)İlk olarak Eğer gün geçerde sende ÇT ye girbilirsen Bu yazdıkarından utanarak " Ulan Kendimi ne rezil etmişim elimle yerin dibine sokmuşum en iyisi bırakayım bu oyunu yüzük kalmadı oynamaya diyeceksin"

2)Eğer Çemberlitaşa girmişsenki hiç girmişe benzemiyorsun o yüzden söyleyeyim en iyi işleyen Fizik hasarıdır.

3)Ama şimdi sen girmediğinden bilmessin Tek Fizik diye bir şey var. Meteorit 1 in çıkmasıyla çok işe yarar hale geldi ve Yaygınlaştı. Büyücüler yoldaki taaruzdan Kalfadan stuarta gaffara kadar sadece fizik atarak keser. Tabiki Sığınak grubuyla girersen o farklı :D

4)Peki neden tek fizik diyorsundur bilmediğinden dolayı. Şu yüzdendirki Fiziksel hasar Kritikle beraber katlanarak artar 50 bin vurabilir bir büyücü. Bunu çemberle bile vuramassınız.

5)Şimdi gelelim şu 300 hasar işine. Bak kardeşim en başta demişsin 1200 le gir diye ben onu Fizik için söylemedim Elektirik için söyledi nerenle okuyorsan artık!

6)Ayrıca Büyük hol herhangi bir grub bölgesi değil 300 hasar kimseyi bağlamazki zaten oradaki yaratıkları güneş asalılarda kesebiliyor.

7)Gelelim Trans asa işine O arkadaşlarından görüp burada bilmişlik yapma ilk önce kendin bi dene öyle gel buraya laga luga yapma başıma. Bir şeyide yarım yamalak öğrenme. Demişsinki adam ilk kıyamet üretti sonra Tars üretti Tabiki öyle olacak çünkü üstünü dizdi ÇT den sonrada Büyük hol için asa üretmiş hani lüzüm varmı dersen aslında yok ama tabiki arkadaşının zevki.

Bütün sorularının cevaplarını verdim. Madem yapta göreyim diyorsun Son olarak belirteyim Ben X keserken Hasarım 1000 di. ;) Gaffarı ilk 2 kesişimde ise hasarım 1100 dü ;) hani sormuşsun ya. Senin o Hole girmek için Trans asa üretiyor dediğin arkadaşlarını bir yana koy. Ben Test sunucusuna girip Büyük Hol ün Araştırma-Geeliştirme ekibinde görev aldım. Ve şuanda oyunda olan olmayan bütün Tılsımları Kullanıp Bütün setleri denedim.

Yazımın sonuna doğru senin beynin olmasa gereken yerde bir hiçlik olduğunu sadece bilmeden Bilmişlik yaptığını gördüm ve Bu kadar Artis bir tavrına karşılık sana bunu layık gördüm umarım beğenirsin

Resim

Gözlerinden öperim Kardeşim. Bana Allahtan sabır sanada Küçükte olsa bir beyin nakli istiyorum
Şunuda belirtmek isterim ki Çemberlitaş'ta hasarı da geri plana atan şey kritiktir çünki meteorit için kritik herşey demektir.
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

O Zaten Allah ın emri :) Burada arkadaşın savundugu Cemberlitaşta Elektırık hasarını Fızıksel hasara tercih etmesi ve bunu cok bılmış bir şekilde soylemesi

Bıraktı 31.03.2013
Kullanıcı avatarı
kibrit
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen kibrit »

Ben sana çemberlitaşta elektriği savunmuyorum sana sadece herkesin szin gibi oyunda sürüyle çarı parası olmadığından dolayı tek asa üretebildiği için sadece çemberlitaş yerine bütün oyun için geçerli silahı söylüyorum.. Adam Ejder asa ile giriyor.. Sen trans asa bas diyorsunya 1100 hasarla gaffar kestim oda trans asayla rahat 1500 yapar fiziğini bir şekilde girer keser gaffarı.. Sonradan birdaha 250 m harcayıp 2. Şahaseri basmaz.. Anlamak istediğin gibi değil anlatmak istediğim gibi anla..
İki Ters, Bi Düz
Kullanıcı avatarı
Arizonaa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

kibrit yazdı:Ben sana çemberlitaşta elektriği savunmuyorum sana sadece herkesin szin gibi oyunda sürüyle çarı parası olmadığından dolayı tek asa üretebildiği için sadece çemberlitaş yerine bütün oyun için geçerli silahı söylüyorum.. Adam Ejder asa ile giriyor.. Sen trans asa bas diyorsunya 1100 hasarla gaffar kestim oda trans asayla rahat 1500 yapar fiziğini bir şekilde girer keser gaffarı.. Sonradan birdaha 250 m harcayıp 2. Şahaseri basmaz.. Anlamak istediğin gibi değil anlatmak istediğim gibi anla..

Orada Yarım saat uğraşıp tek tek anlattım hala konuşuyosun. Bunada cevap vereyimde bir susu artık :)

Heralde anlamak istemiyorsun :) Oyunun genelinde Fiziksel hasar iyi işliyor Elektirikte işliyor tamam ama Sınınak-Migratta Hol de işliyor oda 600m değerinde Yıldırım 2 tılsımın ve Ful Trans setin varsa onlar içinde ÇT atmış olman lazım :)
gel şimdi bak Çemberliye girme hasarına en az 1700 fizik gerekli. Gaffara gitmek için ise 2300 ( Abartıyor deme 2100 hasarla kaç saat bekleyipte giremediğim oldu hasarım az diye) Bu durumda birde elinde bulunun parayı Çar-Çur edip Trans asa basarsa Gaffarın yüzünü anca Forumda görür.

Şimdi Milletin neden Trans Asa bastığını sana açıklayayım.

Adamlar ilk önce Kıyamet asa basmışlar sonra zaten yüzlerce gaffar atmışlar artık düşmeyincede Basmış Asasını ama en başta basmış olsaydı Üstünü öyle dizemezdi. Parasını boşa harcamış olurdu.

Bu olay aynen bu örneğe benziyor. Adam üstünü dizmiş falan bütün setlerini tamamlamış ama cehennem asa eksik kalmış. Ateştende zevk alıyor Tabiki basacak. ama Eğer Kıyamet Basmamış olsaydı bunların hiç biri olmayacak tı.

Bıraktı 31.03.2013

“Büyücü” sayfasına dön