turnuva

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Makyaj
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: turnuva

Mesaj gönderen Makyaj »

ben emonun taş atmasından memnunum sonuçda o çarı kasmasıda zor adamın emeği ben bir ws atmışsam o adam kaç grub bölgesi atmış ben barış bu arada mert deilim ama mert olsa onunda görüşü aynı olur sanıyorum =)
Tiksindim Makyajdan Aynalarımı Çöpe Attım
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Deva

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

Makyaj yazdı:ben emonun taş atmasından memnunum sonuçda o çarı kasmasıda zor adamın emeği ben bir ws atmışsam o adam kaç grub bölgesi atmış ben barış bu arada mert deilim ama mert olsa onunda görüşü aynı olur sanıyorum =)
Ben charı kasmasına emeğine mi laf ediyorum dikkatlice okursan yazdıklarımı ve yazdıklarını* emo aklınca anıla yenilmeme laf sokmuş charına kimin girip girdiği önemli değil ama kalkıpta hiç bi turda o chara ayak basmaamış birinin sence taktikten bahsetmesi ne kadar mantıklı ?
Resim
Kullanıcı avatarı
Makyaj
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Makyaj »

çarına girmemesi taktik bilmediği anlamına gelmiyor bence biz tunruvada emonun çarına girmeden önce skypde uzun uzun taktik konuşduk birsürü tunruvadan bürsürü videolar izledik paylaşdık burda sana taş attığını sanmıyorum açıkcası ki zaten yenmek var yenilmek var insanlık hali oyuna eğlenmek için girip sinir stres sahibi olarak oyundan çıkıyoruz yanlışsam yanlışsın de =)
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Makyaj yazdı:çarına girmemesi taktik bilmediği anlamına gelmiyor bence biz tunruvada emonun çarına girmeden önce skypde uzun uzun taktik konuşduk birsürü tunruvadan bürsürü videolar izledik paylaşdık burda sana taş attığını sanmıyorum açıkcası ki zaten yenmek var yenilmek var insanlık hali oyuna eğlenmek için girip sinir stres sahibi olarak oyundan çıkıyoruz yanlışsam yanlışsın de =)
Elbette yenilmek var yenmek var ben kasmıyorum zaten anıl kardeşimide tebrik ettim sonuçta fena terse getirdi beni :)
Ayhilallll yazdı:Dikat et Carpılmayasın :) biz ne ofans 3 ler gördük elinde ecelli adama carpılan öenmli olan tılsım ıtem deil taktik :)
Ve sorarım sana o turnuvada ofansif 3 olup ecelli anıla yenilen kimdi ve taşın kime gittiğine sen karar ver ;)Taktik bilmek kadar uygulamakta önemlidir ben sizin skypte ne konuştuğunuz nerden bileyim yada beni ne ilgilendirir ? çıkıpta bunu uygulamak mühim olan ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
Makyaj
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Makyaj »

zaten yapılması gereken tebrik etmekdi bizde tebrik ettik haklısın fakat adamın bilgisayarı kötüdür ne bileyim bir eksiği vardır her şeyde çok ön yargıya kapılıyor bizim sunucumuz =)
dediğin gibi seni kastetmiş fakat kötü niyetle yazdığını sanmıyorum sadece örnek göstermiş =)
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Makyaj yazdı:zaten yapılması gereken tebrik etmekdi bizde tebrik ettik haklısın fakat adamın bilgisayarı kötüdür ne bileyim bir eksiği vardır her şeyde çok ön yargıya kapılıyor bizim sunucumuz =)
dediğin gibi seni kastetmiş fakat kötü niyetle yazdığını sanmıyorum sadece örnek göstermiş =)
Elbette barış o gün hasta olursun netin kasar bilgisayarın bozulur karakterine giremezsin.Bunlar anlaşılır şeyler ama tüm turnuva boyunca mı bunlar yaşandı ben şunu kabul etmesini beklerdim beceremedim mert girdi tıpkı benim şifayı beceremeyip sametin girdiği gibi neticede senin dediğin gibi bu bir oyun fazla kasmamak lazım ben şifayı vssini beceremiyorum diye neyim eksildi ? hiç.. Aynı cesareti emodan bekledim sadece ama o ise anlamsızca hala sataşmalar peşinde konu kapatıldığı halde açıp duran sevgili arkadaşınız emo dikkatini çekerim :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Makyaj
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Makyaj »

ben toptan ws atmayı beceremiyorum :D
her tunruvada eleniyorum ama yenile yenile yenmeyide öğrenicem elbet umudum var :D
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Yani oyun bu yencende yenilcende kescende kesilcende sıkıntı yapmamak lazım :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Makyaj
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Makyaj »

oyunun amacı kesmek ve kesilmekken aynen dert etmiyorum fazla :D
Kullanıcı avatarı
Ayhilallll
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Ayhilallll »

Ayhilallll yazdı:Dikat et Carpılmayasın :) biz ne ofans 3 ler gördük elinde ecelli adama carpılan öenmli olan tılsım ıtem deil taktik :)

Aziz Burda amacıM laf sokmak falan deildir üstüne alınma Taktik meselesıne gelince Ölümxkancı ya taktikler kanatma falan yap deye kimler söylemiş ve Benim nasıl ws atımı en iyi duru bilir 10-9 carpıldım duruya durudan 9 el almak ne demekdir sen iyi bilirsin ki bir insanın pc bu kadarmı kötü olur demişsin inan benim pc cok agır değiştiremiyorum bir oyun icin pc değiştirmem beni o meydana cektiklerınde zor adım atıyorum bırak ws atmayı Barışda söylemiş Ayhilal karekteri birinci geldi bana kım sorduysa Carda Mert var dedim ama sonucda benım karekteriM Sözlerim ters anlaşıldıysa kusura bakma
Ezan Oldum Dinmedim
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim

Eymenbey Çığlıkx

“Genel Sohbet” sayfasına dön