turnuva
Re: turnuva
ben emonun taş atmasından memnunum sonuçda o çarı kasmasıda zor adamın emeği ben bir ws atmışsam o adam kaç grub bölgesi atmış ben barış bu arada mert deilim ama mert olsa onunda görüşü aynı olur sanıyorum 
Tiksindim Makyajdan Aynalarımı Çöpe Attım
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Ben charı kasmasına emeğine mi laf ediyorum dikkatlice okursan yazdıklarımı ve yazdıklarını* emo aklınca anıla yenilmeme laf sokmuş charına kimin girip girdiği önemli değil ama kalkıpta hiç bi turda o chara ayak basmaamış birinin sence taktikten bahsetmesi ne kadar mantıklı ?Makyaj yazdı:ben emonun taş atmasından memnunum sonuçda o çarı kasmasıda zor adamın emeği ben bir ws atmışsam o adam kaç grub bölgesi atmış ben barış bu arada mert deilim ama mert olsa onunda görüşü aynı olur sanıyorum
çarına girmemesi taktik bilmediği anlamına gelmiyor bence biz tunruvada emonun çarına girmeden önce skypde uzun uzun taktik konuşduk birsürü tunruvadan bürsürü videolar izledik paylaşdık burda sana taş attığını sanmıyorum açıkcası ki zaten yenmek var yenilmek var insanlık hali oyuna eğlenmek için girip sinir stres sahibi olarak oyundan çıkıyoruz yanlışsam yanlışsın de 
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
Elbette yenilmek var yenmek var ben kasmıyorum zaten anıl kardeşimide tebrik ettim sonuçta fena terse getirdi beniMakyaj yazdı:çarına girmemesi taktik bilmediği anlamına gelmiyor bence biz tunruvada emonun çarına girmeden önce skypde uzun uzun taktik konuşduk birsürü tunruvadan bürsürü videolar izledik paylaşdık burda sana taş attığını sanmıyorum açıkcası ki zaten yenmek var yenilmek var insanlık hali oyuna eğlenmek için girip sinir stres sahibi olarak oyundan çıkıyoruz yanlışsam yanlışsın de
Ve sorarım sana o turnuvada ofansif 3 olup ecelli anıla yenilen kimdi ve taşın kime gittiğine sen karar verAyhilallll yazdı:Dikat et Carpılmayasınbiz ne ofans 3 ler gördük elinde ecelli adama carpılan öenmli olan tılsım ıtem deil taktik
zaten yapılması gereken tebrik etmekdi bizde tebrik ettik haklısın fakat adamın bilgisayarı kötüdür ne bileyim bir eksiği vardır her şeyde çok ön yargıya kapılıyor bizim sunucumuz 
dediğin gibi seni kastetmiş fakat kötü niyetle yazdığını sanmıyorum sadece örnek göstermiş
dediğin gibi seni kastetmiş fakat kötü niyetle yazdığını sanmıyorum sadece örnek göstermiş
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
Elbette barış o gün hasta olursun netin kasar bilgisayarın bozulur karakterine giremezsin.Bunlar anlaşılır şeyler ama tüm turnuva boyunca mı bunlar yaşandı ben şunu kabul etmesini beklerdim beceremedim mert girdi tıpkı benim şifayı beceremeyip sametin girdiği gibi neticede senin dediğin gibi bu bir oyun fazla kasmamak lazım ben şifayı vssini beceremiyorum diye neyim eksildi ? hiç.. Aynı cesareti emodan bekledim sadece ama o ise anlamsızca hala sataşmalar peşinde konu kapatıldığı halde açıp duran sevgili arkadaşınız emo dikkatini çekerimMakyaj yazdı:zaten yapılması gereken tebrik etmekdi bizde tebrik ettik haklısın fakat adamın bilgisayarı kötüdür ne bileyim bir eksiği vardır her şeyde çok ön yargıya kapılıyor bizim sunucumuz
ben toptan ws atmayı beceremiyorum
her tunruvada eleniyorum ama yenile yenile yenmeyide öğrenicem elbet umudum var
her tunruvada eleniyorum ama yenile yenile yenmeyide öğrenicem elbet umudum var
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
oyunun amacı kesmek ve kesilmekken aynen dert etmiyorum fazla 
- Ayhilallll
- Cin Avcısı
Ayhilallll yazdı:Dikat et Carpılmayasınbiz ne ofans 3 ler gördük elinde ecelli adama carpılan öenmli olan tılsım ıtem deil taktik
Aziz Burda amacıM laf sokmak falan deildir üstüne alınma Taktik meselesıne gelince Ölümxkancı ya taktikler kanatma falan yap deye kimler söylemiş ve Benim nasıl ws atımı en iyi duru bilir 10-9 carpıldım duruya durudan 9 el almak ne demekdir sen iyi bilirsin ki bir insanın pc bu kadarmı kötü olur demişsin inan benim pc cok agır değiştiremiyorum bir oyun icin pc değiştirmem beni o meydana cektiklerınde zor adım atıyorum bırak ws atmayı Barışda söylemiş Ayhilal karekteri birinci geldi bana kım sorduysa Carda Mert var dedim ama sonucda benım karekteriM Sözlerim ters anlaşıldıysa kusura bakma
Ezan Oldum Dinmedim
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim
Eymenbey Çığlıkx
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim
Eymenbey Çığlıkx