KÜFÜRLERE SON !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Re: KÜFÜRLERE SON !

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Klan küfürlerini engellemek için Klana girişlerin 25 levele çıkartılablir.

Kp kesme ve almada 40 levele çıkartılablir.

Yüzde 60 azalma sağlanır.

1 levelden 10 levele kadar Bölge yazma kaldırılabilir.

sİZLERİN HAYATI BLOK OLMUŞ Alışmışınız blok versin kurtulalım blok isteyenlerden biz bir kurtulsak oyunda küfürbaz kalmaz.
Küfür etsinde sikayet edem diye 41 takla atan kişiler var oyunda yazık hayatınıza.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
yaseminalici
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Yolcu

Mesaj gönderen yaseminalici »

Nasılsa 3-5 gün susturulma alırım sonra cezam kalkar mantığıyla kendini sunucunun ağası belleyen çok. Heleki 1 level char açıp küfür etmek moda olmuş her sunucuda. Yok grubuna almadı yok karşı klandan beni kesti vs nedenlerle çoluk çocuk kadın erkek dinlemeden ağzına geleni sayıp sövenler var. Zaten böyle yapanların azıcık beyni olsa bunun sadece bir oyun olduğunu kavrayıp böyle gereksiz şeylere yönelmezler. İster haklı olsun ister haksız olsun onlarca kişiye yapılan ayıptır bu. Cezaların hafifliğinden dolayı kişi akıllanmıyor malesef. 1-2 hafta ban yese bir daha kolay kolay küfür edemez bile. Keşke cezalar verilirken kişinin yaptığı şeylere göre değerlendirilse. Küfür değerindeki bir kelimeyi kullanan kişi de 3 gün susturulma alıyor, gelip klanı veya bölgeyi darma duman edip saatlerce hakaretler savuran kişi de 3 gün susturulma alıyor.
Resim

Jasmine
DrJasmine
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

yaseminalici yazdı:Nasılsa 3-5 gün susturulma alırım sonra cezam kalkar mantığıyla kendini sunucunun ağası belleyen çok. Heleki 1 level char açıp küfür etmek moda olmuş her sunucuda. Yok grubuna almadı yok karşı klandan beni kesti vs nedenlerle çoluk çocuk kadın erkek dinlemeden ağzına geleni sayıp sövenler var. Zaten böyle yapanların azıcık beyni olsa bunun sadece bir oyun olduğunu kavrayıp böyle gereksiz şeylere yönelmezler. İster haklı olsun ister haksız olsun onlarca kişiye yapılan ayıptır bu. Cezaların hafifliğinden dolayı kişi akıllanmıyor malesef. 1-2 hafta ban yese bir daha kolay kolay küfür edemez bile. Keşke cezalar verilirken kişinin yaptığı şeylere göre değerlendirilse. Küfür değerindeki bir kelimeyi kullanan kişi de 3 gün susturulma alıyor, gelip klanı veya bölgeyi darma duman edip saatlerce hakaretler savuran kişi de 3 gün susturulma alıyor.
Ben de benzer düşüncelerle böyle bir konu açmıştım ama verdikleri cevap çok komikti ;)
viewtopic.php?f=46&t=107667
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
Haluk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Daha-Sonra

Mesaj gönderen Haluk »

Arkadaşlar çok haklısınız ama benim suçum olmamasına rağmen sucun anlaşılmamasından ben sus yedim bu 1 hafta 1 ay olsa oyunu bırakırdım ceza sistemi gelişicekse daha dikkatli yönetim gerek o da biraz zor ve ilk yorumlarda data dosyası değişrtirmek bilişim sucu diyor ben programcılık okuma hevesindeyim amcam programcı bana biraz alıştırma amaçlı öğretiyo ve ben amcamla ikv için hile çıkardık bunlar akçe kopyalamadan ticaret hilesine kadar ama amcam suç diye izin vermiyor inşallah programcılıgı okursam ikv için elimden geleni yaparım belki arkadaşlarla toplanıp ikv grafiklerl9i gelştiririz (dermişim) oyun efekleri ve grafigi biraza artsa güzel olur farcry3 ün motorundan kullansalar düşünsenize :) telden uzuzn yazdım neyse arkadaşlar size iyi oyun forum günler
MinoseT
Haluk
HalukTR
Kullanıcı avatarı
ACUN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Bizbizeyeteriz

Mesaj gönderen ACUN »

ARZLODOS yazdı:Klan küfürlerini engellemek için Klana girişlerin 25 levele çıkartılablir.

Kp kesme ve almada 40 levele çıkartılablir.

Yüzde 60 azalma sağlanır.

1 levelden 10 levele kadar Bölge yazma kaldırılabilir.

sİZLERİN HAYATI BLOK OLMUŞ Alışmışınız blok versin kurtulalım blok isteyenlerden biz bir kurtulsak oyunda küfürbaz kalmaz.
Küfür etsinde sikayet edem diye 41 takla atan kişiler var oyunda yazık hayatınıza.
Çok mantıklı buldum.Ama olamayacığını bildiğim için söylüyorum....
Yönetim şu şekilde istiyor.

Küfür edeni şikayet edin.
Küfür edeni yasaklayın.

// Zaten yasaklayınca onu okuyamazsınız daha.Doğru değil mi?
Demek ki bizler okumak istiyoruz ki saatlerdir takipçisiyiz :D
İstanbul Kıyamet Duası Facebook Tıkla!
İKD Lonca Uygulamam için Tıkla!
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
yaseminalici
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: Yolcu

Mesaj gönderen yaseminalici »

Refresh yazdı:
yaseminalici yazdı:Nasılsa 3-5 gün susturulma alırım sonra cezam kalkar mantığıyla kendini sunucunun ağası belleyen çok. Heleki 1 level char açıp küfür etmek moda olmuş her sunucuda. Yok grubuna almadı yok karşı klandan beni kesti vs nedenlerle çoluk çocuk kadın erkek dinlemeden ağzına geleni sayıp sövenler var. Zaten böyle yapanların azıcık beyni olsa bunun sadece bir oyun olduğunu kavrayıp böyle gereksiz şeylere yönelmezler. İster haklı olsun ister haksız olsun onlarca kişiye yapılan ayıptır bu. Cezaların hafifliğinden dolayı kişi akıllanmıyor malesef. 1-2 hafta ban yese bir daha kolay kolay küfür edemez bile. Keşke cezalar verilirken kişinin yaptığı şeylere göre değerlendirilse. Küfür değerindeki bir kelimeyi kullanan kişi de 3 gün susturulma alıyor, gelip klanı veya bölgeyi darma duman edip saatlerce hakaretler savuran kişi de 3 gün susturulma alıyor.
Ben de benzer düşüncelerle böyle bir konu açmıştım ama verdikleri cevap çok komikti ;)
viewtopic.php?f=46&t=107667

Acaba cezaları verirken hiç inceleme yapıyorlar mı yoksa direk 3 gün cezayı yapıştırıyorlar mı anlamış değilim... Bende bir keresinde küfür değerinde olmayan bir kelimeyi kullandığım için 3 gün susturulma cezası almıştım itiraz ettim cezamı kaldırdılar. Sancakta bundan 1-2 ay önce klanı birbirine katan biri olmuştu sürekli klana gir çık yapıp duruyordu lodoslara küfürler savuruyordu. Tüm şikayet hakkımı bitirip fotograf alıp desteğe yolladım verdikleri ceza ne? 3 gün susturulma... Ceza sisteminin düzeltilmesi, hak edene gerekli cezanın verilmesi lazım.
Resim

Jasmine
DrJasmine

“Genel Etkileşim” sayfasına dön