bordo yazdı:Dün akşam Karizma satarken oyunun giriş sayfasındaki yavaşlık canıma tak etmişken skypetan bir arkadaş aradı. Tam bu konuda serzenişte bulunurken bir de ne göreyim. Giriş sayfasındaki gecikme sıfır. İlgimi çekti tekrar kapattım skype ı ve denedim aynı eski yavaşlığına döndü. Tekrar konuşmaya geçtim giriş sayfası yavaşlığı ortadan kalktı.
Yani skype ile sesli görüşme açıkken giriş sayfasında hiç bir gecikme olmuyor.
Çok ilginç bir çözüm ancak işe yarıyor. Bundan muzdarip karizma satıcılarına tavsiye olunur.
Skype degılde aşağıda Google Chorome açık durursa kasma donma olmuyor.
bordo yazdı:Hala internet Explorer kullanan var mı ?
İnternet exploreri kullanmıyacan zati Ikv giriş sayfası internet exproler ile açılıyor.
Makinende ne yüklü olursa olsun giriş sayfası İnternet Explorer ile açılır.
Düşünceniz Güzel Ama Sizden Önce Buldugum Yöntem Arka Plan'da İnternet Explorer , Google Chrome , vs vs ... Açık Bir Program Veya Sayfa oldumu Yinede Donma Olmuor İYİ FORUMLAr ..
Yanlış bildiğin yolda herkesle yürüyeceğine, doğru bildiğin yolda tek başına yürü ..
IE açıkken bende yavaşlık devam ediyor. Firefox açıkken de aynı bir değişiklik olmuyor. Chrome'a da pek ısınamadığımdan yüklü değil. O yüzden deneme imkânım olmadı.
Bu etkenleri de inceleyerek bir çözüm noktası bulacaklarını ümit ediyorum aksi takdirde oyuna gir çık yapmak gerçek anlamda işkenceye dönüşüyor. 170 Gir/çık hatrı sayılır bir zaman alıyor.