makro hakkıında

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Kuralak
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Mareşal

makro hakkıında

Mesaj gönderen Kuralak »

Birincisi hakkımda atıp tutanlar şunu bilsin; çarımın sınırsız banlanması falan hiç umrumda değil. Oyun oynamak zaten benim gereksiz zamanımı alıyor kaldı ki, oynanabilecek bir sürü oyun var.
- Ben çalıştığım yerde de bir işi genelde programlara veya makinelere yaptırıım.
- Programların veya makinenin yapacağı hatta benden daha iyi yapacağı işi ben yapacak akdar aptal değilim.
- Ama burada şunu unutmamak gerekir. öyle bir imkanım varsa kullanırım yoksa tabi yapacak bir şey yok.
şimdi bana pro ismi ni delikanlı gibi sorup. kendi beceremediği halde onu sonraki dönemler için saklayan
( kadın-erkek çarları kullanna arkadaş) önce sen bunalrdan birini seç bence. İkisini kullanınca biraz farklı anlaşılabilirsin ki yaptığın davranışta tam bu yönde. Ayrıca sen kullanmayacak isen pro ismini ne yapcaktın arkadaşına faln mı verecektin. Sen git onu bebelere anlat. Yemezler.
- Geride kaldı yönetim. Yönetimin yapcağı bir güncelleme varken gelip saçma sapan şeylerle uğraşmaları, ne kadar acı ve üzücü.
- Geri kaldı diğer arkadaşlara, benim oyunda herkese saygım var , ama saygılı olmayana asla. yöneticide olsa dinlemem. Herkes haddini bilecek. Şimdi ben oraya arz çar gönderip kestirten yöneticiye soruyorum. Bu mudur yani? Senin yöneticiligin bu mudur? Eğer bu ise benim burada ne işim var?
- Diğer bir konu bu oyunu çocukalrın oynadığı ile alakalı: Bence AKÇE geldikten sonra bu oyun artık çocukların oynayabileceği bir oyun olmaktan çıkmıştır.
- Emek hırsızlığı diyenlerin hepsine demiyorum ama iddaa ediyorum yüzde 99 u becerebilese neler neler yapacak.
- Ben mareşal olduktan sonra en az 15-20 kişiye bir sürü gözlük para almadan karşılıksız verdim.
- Hata bazılarına tüm gözlüklerin serisini verdim.
- Kimse çıkıp karşıma ( LAfım sadece üstüne alınana) artislik taslamasın.

Sonıç olarak. Ben asla makinenin yapacağı işi yapmam. Emin olun Gaffar kesimi makro ile olsa hergün keserim. Anlayan istediğini anlasın. En çoka o delikanlı görünümlü çift cinsiyet çar kullanan şahıs. Hadi hayırlı traşlar. Tekrar söylüyorum Sen hayal ettin ben gerçekletirdim . e tabi ki sana batacak.
Resim
Kullanıcı avatarı
bordo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Inspired Souls

Re: makro hakkıında

Mesaj gönderen bordo »

Kuyruk acından nereye nasıl saldıracağını şaşırmışsın sen. Kullandığım karakterlerin Kadın veya Erkek karakter olması seni neden rahatsız etti. Kendini fazla kaptırmışsın oyuna ki oyundaki karakteri kendi kişiliğine eşdeğer tutuyorsun. Mareşal çar kasmak istemen de bu karakter zayıflığını bastırmak istemenden olsa gerek. Mareşal olunca ne oluyor sanki aynı karakter(siz)sin değişen birşey yok.

Ben istedikten sonra o programların en kralını da kullanırım zor birşey değil 35 Kp çarım varken onlarca mareşal karakter de yaparım ama senin kadar oyuna kaptırmıyorum kendimi.Sana olan gıcıklığım daha öncelerden. Maden çekerken bana benzerini yaptığın şeyi ben sana yapınca bu çekişmeyi resimle foruma taşımandan sana ayrı bir gıcıklığım var. Programın adını sorduğumda da aynı kişiliksiz olduğunu bilmiyordum bilseydim zaten çok daha öncelerden gerekli fotoğraf ve videolarla gereken cezayı almanı sağlardım.

Ayrıca kurduğun programı karakterini keserek bozunca "Kadın karakterden" ettiğin ağıza alınmayacak küfürleri saymıyorum bile. O küfürleri sarf ettiğin gün de demiştim hatırsan banlanacaksın diye.

Mareşal karakter gibi bi hayalim yok. Sanki yıllarca bunun için uğraşmış ta bir başarıya ulaşmışsın gibi anlatmıyor musun. Ne kadar komik olduğunun farkında bile değilsin.
Programların veya makinenin yapacağı hatta benden daha iyi yapacağı işi ben yapacak akdar aptal değilim.
Ne kadar aptal olup olmadığını aldığın cezayı da düşünerek tekrar değerlendir.
Kullanıcı avatarı
Kuralak
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Kuralak »

Nasıl da kendini tanıdı:
Madem sıradandı. Neden tek sana battı. Koskoca sancakta sen ve senin gibi bir kaç karakter yoksunu delikanlı duruşlu ama kaypak kişilere battı bu olay.
Ben blok umrumda değil diyorum. çok ta tın diyorum sen ne yazmıssın. Hala boş şeyler yazmıssın. Seviyen belli keşke baştan bilsemde muhatap olmasa.
Bu oyunda rastladığım en karakter(siz) 5 kişiden birisin ve en baştasın. Yani seninde tek üstün olduğun durum bu.
Saatte benim çarı şikayet etmişler o şikayet eden arkadaşlara lafım yok en doğrusunu yapmışlar. Delikanlı gibi şikayet etmişler. Keşke sende onlar gibi delikanlı olsaydın da . Onlar gibi davrana bilseydin. Bİraz örnek al. Yaşın gençtır daha belki sende 80 yaşında biraz adam olmak nedir öğrenirsin. Zamanın var umutsuz olma. dna
Resim
trrcxx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen trrcxx »

Siz Ve Loncanız MAKRO ile kp kastığınızı herkes biliyor bunu söylesen ya şimdi çıkmışsın Makro ile maden çekiyorlar felan Siz loncanızı mareşel yapmadınız MAKRO ile kp kasıp buda mı yalan ?!
Kullanıcı avatarı
Kuralak
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Kuralak »

Trrcxx . Ya okumuyorsun yada anlamıyorsun.şimdi başa dön ve tekrar oku. Sorduğun sorunun saçma olduğunu anlayana kadar bu işlemi tekrarla. Bu işlemi on kere tekrarlıyor isen lütfen benimle muhatap olma.
Resim
Kullanıcı avatarı
bordo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Inspired Souls

Mesaj gönderen bordo »

Aradığın tüm cevaplar önceki mesajımda var. İşine gelmeyen yerleri atlamışsın geçiştirmeye çalışıyorsun.

Hala amaçsızca nereye nasıl saldıracağını şaşırmış şekilde çırpınmaya devam ediyorsun.

Benim kadın ve erkek karakter kullandığımı herkes bilir bunu kimseden saklayacak bir halim yok. Kadın karakterimde de tanıyanlar yine abi der. Kullandığım karakterler de imzamda mevcut.

Merak etmişsin yaşım da 28.

Benim kadın karakter kullanmamı bahane göstermen de çok komik. Kadın karakterden ettiğin küfürleri düşününce çok ironik aslında.

Bloke edilmen umrunda olmadığından 1 haftadır forumda konular açıp içindeki nefreti, kini kusuyorsun.

Bir insan bu kadar pişkin olabilir mi? Pardon insan dedim sen şimdi bir de üstüne falan alınırsın.
Kullanıcı avatarı
hknylmz45
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Anadolu Nefesi

Mesaj gönderen hknylmz45 »

Hak ettiğini bulmuşsun dostum haksız yere emek harcamadan böyle şeyler yaparsan illaki bi gün layığını bulursun.Harcadığın o kadar zaman kurduğun o kadar program ve kastığın o kadar kp hani sözde bizlerin hayal bile edemiceği dediğin rütbenle şimdi sana mutluluklar.Yönetimde işini yapmış ayrıca bu gibi uygulamaları artırması hatta dahada katılaştırması lazım :D :) :D
HaNGoVeR Kıyamet Asa(^)*Transformatör Asa(^)*Sıfır Kelvin Asa(^)
ZoDiaC Mevlana Asa(^)*Ruh Döven Asa(^)*Siyanür Asa(^)
Resim
Resim
babacanali
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: İstiklal

Mesaj gönderen babacanali »

Hem Kendisi Makro Kullanıyor Hemde Engelleyin Diye Yöneticilere Suç Buluyor :) Kuyruk Acını Anlıyorum Dostum Ama Yapacak Bişey Yok Senin Gibi Utanmazlara Yöneticiler Ne Yapsın Sen Koskoca Adam Böyle Yapıyorsan Küçük Yaş Sınırları Ne Yapsın . Boşuna Konuşuyorsun Yani Neyin Ne oldugunu Bilen Biliyor Boşuna Cırmalama ;)

Herkese İyi Formlar .

IıxBaBaCaNxıI
Kullanıcı avatarı
emrah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen emrah »

Kuralak yazdı:Birincisi hakkımda atıp tutanlar şunu bilsin; çarımın sınırsız banlanması falan hiç umrumda değil. Oyun oynamak zaten benim gereksiz zamanımı alıyor kaldı ki, oynanabilecek bir sürü oyun var.
- Ben çalıştığım yerde de bir işi genelde programlara veya makinelere yaptırıım.
- Programların veya makinenin yapacağı hatta benden daha iyi yapacağı işi ben yapacak akdar aptal değilim.
- Ama burada şunu unutmamak gerekir. öyle bir imkanım varsa kullanırım yoksa tabi yapacak bir şey yok.
şimdi bana pro ismi ni delikanlı gibi sorup. kendi beceremediği halde onu sonraki dönemler için saklayan
( kadın-erkek çarları kullanna arkadaş) önce sen bunalrdan birini seç bence. İkisini kullanınca biraz farklı anlaşılabilirsin ki yaptığın davranışta tam bu yönde. Ayrıca sen kullanmayacak isen pro ismini ne yapcaktın arkadaşına faln mı verecektin. Sen git onu bebelere anlat. Yemezler.
- Geride kaldı yönetim. Yönetimin yapcağı bir güncelleme varken gelip saçma sapan şeylerle uğraşmaları, ne kadar acı ve üzücü.
- Geri kaldı diğer arkadaşlara, benim oyunda herkese saygım var , ama saygılı olmayana asla. yöneticide olsa dinlemem. Herkes haddini bilecek. Şimdi ben oraya arz çar gönderip kestirten yöneticiye soruyorum. Bu mudur yani? Senin yöneticiligin bu mudur? Eğer bu ise benim burada ne işim var?
- Diğer bir konu bu oyunu çocukalrın oynadığı ile alakalı: Bence AKÇE geldikten sonra bu oyun artık çocukların oynayabileceği bir oyun olmaktan çıkmıştır.
- Emek hırsızlığı diyenlerin hepsine demiyorum ama iddaa ediyorum yüzde 99 u becerebilese neler neler yapacak.
- Ben mareşal olduktan sonra en az 15-20 kişiye bir sürü gözlük para almadan karşılıksız verdim.
- Hata bazılarına tüm gözlüklerin serisini verdim.
- Kimse çıkıp karşıma ( LAfım sadece üstüne alınana) artislik taslamasın.

Sonıç olarak. Ben asla makinenin yapacağı işi yapmam. Emin olun Gaffar kesimi makro ile olsa hergün keserim. Anlayan istediğini anlasın. En çoka o delikanlı görünümlü çift cinsiyet çar kullanan şahıs. Hadi hayırlı traşlar. Tekrar söylüyorum Sen hayal ettin ben gerçekletirdim . e tabi ki sana batacak.

Guzel calısma tebrıkler baya yeteneklısın

RadeN
Kullanıcı avatarı
Kuralak
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Kuralak »

Herkese iyi forumlar. İyi oyunlar.uzadıkça tadı kacacak