ARZLODOS yazdı:pentium 4 işlemci olacaktın her neyse sanane yazan bir b.... anlamış gibi
Gö... sallıyorum tutarsa tutar bilenleride çok gördük fisooooooooo çıkıyor.
küçük yazmala olunmuyor başka sebebi varsa yazarsın baakrız b...siz
Öncelikle sakin ol dostum panik yapma, düzgün ve anlaşılır yazılar yaz. Daha sonra ise senin bahsettiğin konuyu şöyle açıklamamız gerekirse;
AMD ve ATİ Ekran Kartı(Eski Ekran Kartlarında) olan olan bir sistemde arkadaşta olan hatalar meydana geliyor buna henüz bir çözüm bulunamadı.
Ancak; İntel - Ati, İntel - Nvidia, Amd - Nvidia şeklinde bir kombinasyonla kullanıldığında bir sorun olmuyor.
Bildiğim kadarıyla yeni sistem Amd - Ati serilerde de bu sıkıntı ortadan kalktı. :idea:
Ben sakinim zati önceki konuna direk bunu yazsan sorun yok bende olan bir olaydın ben hallettim ama nasıl hallettim bilmyom bir caresi varsa pratik anlaşılır bir dilde arkdaşa anlatı ver.
Herkez bilgisyar uzmanı olmuş demek ile alaycı bir kelime ile ortalığa atlama varsa bir çözümün anlatıverirsin herkes nasiplenir.
Boşlukları kendi kafanda doldurma becerin varsa orda yanlış yazdıgımı algılama yetinde olmalıdın.
Ben pc uzmaanıda degilim bilgisyar terimlerinden zerre kadar anlamam sanace siizn anlıyacanız sekilde yazmağa çalışıyorum amd ati intel beni bağlamıyor ben onalra başka bir isim takarım ayzarım anlayan anlar arkdaşın post amaçlı açmış oldugunu farkettim ve hızlıca yazıp çıkmak istedim sornadan atlayıp beni ayıplayacagına direk olayı yazıveridin takdir alırdın neyse boş ver panikte yok arkadaş yapsana olur yapmasada olur pcsinde bir sorunun oldugunu zannetmiyorum çünkü sadece ortaya bir konu atamda yazışalım derdinde.
ARZLODOS yazdı:Ben sakinim zati önceki konuna direk bunu yazsan sorun yok bende olan bir olaydın ben hallettim ama nasıl hallettim bilmyom bir caresi varsa pratik anlaşılır bir dilde arkdaşa anlatı ver.
Herkez bilgisyar uzmanı olmuş demek ile alaycı bir kelime ile ortalığa atlama varsa bir çözümün anlatıverirsin herkes nasiplenir.
Boşlukları kendi kafanda doldurma becerin varsa orda yanlış yazdıgımı algılama yetinde olmalıdın.
Ben pc uzmaanıda degilim bilgisyar terimlerinden zerre kadar anlamam sanace siizn anlıyacanız sekilde yazmağa çalışıyorum amd ati intel beni bağlamıyor ben onalra başka bir isim takarım ayzarım anlayan anlar arkdaşın post amaçlı açmış oldugunu farkettim ve hızlıca yazıp çıkmak istedim sornadan atlayıp beni ayıplayacagına direk olayı yazıveridin takdir alırdın neyse boş ver panikte yok arkadaş yapsana olur yapmasada olur pcsinde bir sorunun oldugunu zannetmiyorum çünkü sadece ortaya bir konu atamda yazışalım derdinde.
arkadaslarr öncelikle konusyla ilgilenme zahmetinde bulunan tüm arkadaslara tkler emeğinize sağlık simdi benim işlemcim intel olsa ekran kartı ati olsa bu durum yasanmazmı saygılar iyi forumlar