Burada adam tek başına vurmuş yalnız o vurulan hasarlar tek başına mıbloodthirsty yazdı:millet semihaya gaffara 30 40 k hasar veriyor bu çok da abartılacak bir durum değil
QuaTRoo Damage Denemesi :)
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Re: QuaTRoo Damage Denemesi :)
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
forumda videolarını hiç görmedin herhalde 18 saniyede x kesen var ve bi fareye 20 k vurmak foruma konu açıcak kadar büyük bir olay değilRefresh yazdı:Burada adam tek başına vurmuş yalnız o vurulan hasarlar tek başına mıbloodthirsty yazdı:millet semihaya gaffara 30 40 k hasar veriyor bu çok da abartılacak bir durum değil![]()
- Refresh
- Labirent Rehberi
Oyunu bilmediğini bu kadar belli etme ilk mesajımda yazacaktım bozmayayım diye yazmadım.bloodthirsty yazdı:forumda videolarını hiç görmedin herhalde 18 saniyede x kesen var ve bi fareye 20 k vurmak foruma konu açıcak kadar büyük bir olay değilRefresh yazdı:Burada adam tek başına vurmuş yalnız o vurulan hasarlar tek başına mıbloodthirsty yazdı:millet semihaya gaffara 30 40 k hasar veriyor bu çok da abartılacak bir durum değil![]()
Meteorit hasarı kritik vuruşlarda katlanarak artar.
Dolayısıyla bir kişinin vurduğu hasarla 6 kişinin vurduğu hasarı sen nasıl karşılaştırırsın.
GuardianS of İstanbuL
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı
merak etme senen daha çok bildiğim kesin ama benim anlatmak istediğim ve senin hala anlamadığın konu artık 20 k atmak müthiş bi hasar değil üstünü ful fizik yapan herkes 20 k vurur yani buraya konu açmak gerksiz onu söylemek istiyorumRefresh yazdı:Oyunu bilmediğini bu kadar belli etme ilk mesajımda yazacaktım bozmayayım diye yazmadım.bloodthirsty yazdı:forumda videolarını hiç görmedin herhalde 18 saniyede x kesen var ve bi fareye 20 k vurmak foruma konu açıcak kadar büyük bir olay değilRefresh yazdı:Burada adam tek başına vurmuş yalnız o vurulan hasarlar tek başına mıbloodthirsty yazdı:millet semihaya gaffara 30 40 k hasar veriyor bu çok da abartılacak bir durum değil![]()
Dolayısıyla bir kişinin vurduğu hasarla 6 kişinin vurduğu hasarı sen nasıl karşılaştırırsın.
- Refresh
- Labirent Rehberi
Benden daha iyi bildiğini nerden çıkarttın neye dayanarak söyledin ?Benim ne kadar bildiğimi nereden biliyorsun? Boş beleş içi dolu olmayan cümleler bunlar.bloodthirsty yazdı:merak etme senen daha çok bildiğim kesin ama benim anlatmak istediğim ve senin hala anlamadığın konu artık 20 k atmak müthiş bi hasar değil üstünü ful fizik yapan herkes 20 k vurur yani buraya konu açmak gerksiz onu söylemek istiyorumRefresh yazdı:Oyunu bilmediğini bu kadar belli etme ilk mesajımda yazacaktım bozmayayım diye yazmadım.bloodthirsty yazdı:forumda videolarını hiç görmedin herhalde 18 saniyede x kesen var ve bi fareye 20 k vurmak foruma konu açıcak kadar büyük bir olay değilRefresh yazdı:Burada adam tek başına vurmuş yalnız o vurulan hasarlar tek başına mıbloodthirsty yazdı:millet semihaya gaffara 30 40 k hasar veriyor bu çok da abartılacak bir durum değil![]()
Madem 20 bin hasarın abartılmayacak bir şey olduğunu söylemek istedin o zaman "millet semihaya 30 40 k vuruyor " diyerek kastetmeyecektin bunu.
GuardianS of İstanbuL
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı
nasıl kastedeceğimi sanamı sorucam
- Refresh
- Labirent Rehberi
Oyunu bilmediğini daha önce ispatlamıştın şimdi de çoluk çocuk olduğunu ispatladın.Bana söyleyecek bir şey bırakmadın tebriklerbloodthirsty yazdı:nasıl kastedeceğimi sanamı sorucam
GuardianS of İstanbuL
-
- Teşkilat Neferi
Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Selamlar,
Konu dışına çıkmamak kaydı ile tartışma ortamını sürdürebilirsiniz. Ancak tartışmadan öte hakarete ve kişiliği rencide edici söylemlerle karşılaşılması halinde konu kilitlenebilir.
Gereksiz iletiler kaldırılmıştır. Lütfen forum kuralları çerçevesinde devam edelim.
İyi forumlar.
Konu dışına çıkmamak kaydı ile tartışma ortamını sürdürebilirsiniz. Ancak tartışmadan öte hakarete ve kişiliği rencide edici söylemlerle karşılaşılması halinde konu kilitlenebilir.
Gereksiz iletiler kaldırılmıştır. Lütfen forum kuralları çerçevesinde devam edelim.
İyi forumlar.
Yorumlar için teşekkürler ama dikkat etmeniz gereken bu vuruş ilk ve son vuruştur yanı katlanarak cogalması mümkün değidlir