"Destek Ekibi" ŞİKAYET

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
delboy
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

"Destek Ekibi" ŞİKAYET

Mesaj gönderen delboy »

Destekle ilgilenenleri herhangi bir yere şikayet edebiliyor muyuz bilmiyorum. O yüzden destek ekibini oyunculara şikayet etmek için buraya yazıyorum.
Küfür konusunda çoğu insan gibi bende çok rahatsızım. Bu sebepten oyunda bunu gördüğüm zaman gerekli yaptırımı alması için yapılması gerekeni yaparım. Bunun için İKV bize bazı kolaylıklar sunmuş durumda. Yalnız oyuncu küfür edip oyundan çıktığı zaman "Şikayet et" seçeneği oyun hatası yüzünden kullanılamıyor. O zaman S.S.S. bölümünde yazmış oldukları yöntemi kullanmamız isteniyor.
Bakın burada ne söyleniyor:

"Şikayet etmek istediğim kişi oyundan çıktığı için şikayet edemedim. Nasıl şikayet edebilirim?
İKV Destek sayfasına gidiniz. Bildirim tipini Oyuncu hata kullanım olarak belirleyip formda sizden istenen bilgileri girdikten sonra açıklama kısmına ayrıca; Sunucu adı, Tarih, Saat (yaklaşık olabilir), Karakter adınız, şikayetçi olduğunuz kişinin karakter adı bilgilerini bizimle paylaşınız. Zorunlu olmasa da, şikayetin değerlendirilmesini hızlandırmak için oyun içinde almış olduğunuz ekran görüntülerini de bunun için ayrılmış kısımlardan yükleyebilirsiniz."

Peki buraya kadar tamam. Dedikleri şekilde yönergelere uygun olarak yapıyoruz. Ama gelin görün ki mailimize şöyle bir cevap geliyor.

"Göndermiş olduğunuz ekran görüntüsünde kullanıcının oyundan çıktığına dair herhangi bir bildirim bulunmamaktadır. Bu tarz durumlarda önce kullanıcıyı şikayet etmeyi deneyiniz. Kullanıcı oyunda değil ise arkadaş veya yasaklı listenize eklemeye çalışınız. Çıkan uyarı, mesaj penceresindeyken ekran görüntüsü alarak şikayetinizi destek formu üzerinden gerçekleştiriniz. Bildiriminiz bu formata uymadığından dikkate alınmamıştır. "

Şimdi burada yeni bir kural koyulmuş oluyor. Ama nedense kendi yazmış olduğunuz şikayet kısmında böyle bir kural yok. Biz nereden bileceğiz bunu. Şikayeti istediğiniz formatta yolladık. Yazı açık ve net bir şekilde görünüyor mu? Görünüyor. O zaman sorun ne? Bu durumda küfür eden arkadaşı korumuş oluyorsunuz.

Karar sizin, yorum sizin...
axdwa
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: "Destek Ekibi" ŞİKAYET

Mesaj gönderen axdwa »

Yeni kural koydukları yok sadece uyarı amaçlı mail atıyorlar mail attıklarına şükretmelisin karşı klandan kestiğim bir sürü veled küfür edip alt çekiyordu bende önce şikayet etmeye çalışıp olmadığında yasaklılara eklemeye çalışıp oyunda değil uyarsıyle küfürü aynı karede alıp desteğe yolluyordum ve 6 7 kişi susturma yemiş mail gelmedi ama yaptırım uygulanmış her ne kadar 3 günde olsa o yüzden sabırlı davranmanız gerekli yoksa haklıyken haksız duruma düşüyorsun.
Kullanıcı avatarı
bordo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Inspired Souls

Mesaj gönderen bordo »

Şikayet ederken şu şekilde foto almalısın;

Oyundan çıkmış olsa dahi sağ tıklayıp şikayet ettiğinde sarı renkli uyarı yazısı çıkacaktır.
Şikayet ettiğiniz oyuncu oyunda değil diye. Bu yazı ve şikayet edilen yazı ekranda iken foto alıp bunu göndermen gerekli.

Günlük şikayet hakkın bitmiş olabilir. Aynı şekilde şikayet ettiğinde sarı renkli uyarı yazısı çıkacaktır. Günlük şikayet hakkınız dolmuştur diye. Bu yazı ve şikayet ettiğin yazı ekranda iken foto alıp bunu göndermen gerekiyor.

Aksi takdirde destekten gelecek cevap hep aynı olacaktır => "Şikayetleriniz için oyun içi şikayet butonunu kullanınız".
Kullanıcı avatarı
LonelyBoy
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen LonelyBoy »

Adam haklı beyler IKV de ciddi anlamda bir gevşeklik var ya artık mesleklerinden bıkmışlar ya da biz onlara kek olmuşuz bunu bir kaç sefer bende yaşadım madem adamı cezalandırmayacaksın koruyup kollayacaksın niye bide bilmiş bilmiş akıl veriyorsun destekten senin işin bu kaç defa başvuru yaptım ana avrat söven adama fotoğraflar gözden geçirilmiştir ve hiç bir kusur veya oyun ihlali bulunmamıştır diye mesaj geldi bence bunun önüne geçilmeli GM ler ortalıkta artistlikte bir numaralar oyuncular ufacık karınca adam oyuna girmiş bir sıkıntım var ki mesaj atıyorum cevap gelmiyor çok mu ufak görüyorlar bizi ya oyunu adam gibi yöneteceksin yada o yöneticilik makamını karakter adından sildireceksin biz mal değiliz bu oyunu ben bırakırım o bırakır sizin için iki kişi fark etmezde bu oyunun ahlaklı terbiyeli ağabeyleri var onlar masaya vurduklarında çok sıkıntı çekersiniz bu yazıyı göndereceğim bir avuç yüzünüz varsa oyundaki arkadaşların okumalarına izin verirsiniz

Öncelikli MERAN a tüm oyunculara selamlar...
VaTaNxKoMaNDo

Ejderhanınxgücü

“Genel Etkileşim” sayfasına dön