ismail1087 yazdı:Yine; yancı kardeşim , yine dertli , yine küçük emrah modunda. Oyuna giremiyorum belki ( İş , güç , Koşuşturmaca ) ama illaki lonca adamımı koruyacağım.Belki kullanmıştır , belki kullanmamıştır hadi sen günahını alıosan?Haktan , Hukuktan bahsediosun magdem nasıl ön yargılı oluyorsun.Hakkı , hukuku bilen bir insan nasıl olurda bir insanın arkasından gıybet eder , konuş bakayım murat efendi mağdem biliosun helalı , haramı...Evet MAHŞER' in başkanıyım vede loncamın sonuna kadar arkasındayım.Loncamızın zaten şuanki durumundan belli nasıl bir yerde olduğumuz.Herkez haddini bilsin oyununu oynasın.Unutmayın oyunu reale bağlamayın ; unutmayın ki bu sadece oyun.Delete tuşuna basarsın silinir ama dostluklar baki kalır.Eskilerin bir sözü var ; Kedi ulaşamadığı Ciğere mındar dermiş :lol:
Allah'a şükürler olsun şimdiye kadar kimsenin yancılığını yapmadım yanımdaki kimseye de yancı muhabbeti yapmadım sanırım etrafında sana öyle sesleniyorlar.
Benim şimdiye kadar durup dururken kimse ile işim olmadı loncan da çok kişi beni hatta sancak da beni tanıyan çoktur.
Tek tek sorabilirsin.
Ön yargım vardı tabi günahını almak istemem kimsenin şikayet ettik şüphelendik.
3 Kişi kasıyorlardı.
2'si Macrodan ceza yedi.
Ne hikmetse o kadar onlarla gezen faydasını gören kullanmadı diyelim o kadar haksız kazanç sağlayan kişininde ceza alması gerekliydi.
Ama kullandığını senin loncada bulunan kişilerden duydum.
Yoksa kimsenin günahını almam zaten bakarak ta görebiliyoruz.
Herkes akıllı bizi saf mı bellediniz?
Adam tesla gözcüsünden bile hızlı vuracak program kullanmıyorum diyecek inkar edecek yok öyle yağma loncan da bulunan kullandığını söyleyen arkadaşların fotoları ile tekrar şikayette bulunacağım zaten sen sıkma canını...
Bu arada kimsenin bir zerresinde gözümüz yok sadece ortadaki haksızlığa serzenişimiz.