Çantadan Kasaya, Kasadan İşportaya Taşıma [ÖNERİ]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
ARCHER
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Çantadan Kasaya, Kasadan İşportaya Taşıma [ÖNERİ]

Mesaj gönderen ARCHER »

Selamün Aleyküm Herkese;

Arkadaşlar oyunda bir çok kişi artık üstünü tamamlamış yada bir kısmını tamamlamış.Bu kişiler bazı günler sabahtan akşama kadar yaratık kesip düşen torbaları işportaya satarak para kazanmaya çalışıyor.Ancak burada çok büyük bir sıkıntı var.Önce düşen çöpleri çantamıza alıyoruz daha sonra bunları kasaya, daha sonra işportaya satarken tekrar çantamıza taşıdıktan sonra son olarak işportaya tek tek sürükle bırak yöntemi ile taşıyıp satıyoruz.Bu belkide 15-20 dk mızı alıyor.Benim gibi günde 50-60 tur atanlar için bu işlemler = sıkı bir kol kası demek :D Tabi bu işin espirisi.Cidden bu durum bu aralar iyice canımı sıkmaya başladı.Şu sürükle bırak insanı oyundan soğutuyor adeta.Onun yerine mouse nin sağ click i bu sorunu çözebilir bence.

Örnek olarak;

Ekranda çanta ve kasa açıkken çantamızdaki bir nesneye sağ tıkladığımızda onu kasamızdaki ilk boş yere atabilir.Ya da bunun tam tersi olabilir.Alışveriş anında iken sağ tıkladığımızda karşımıza çıkan uyarı yazısı yerine bu sistem geliştirilirse çok güzel olur.Aynı zamanda alışverişte bir eşyayı satarken bize yöneltilen "Emin misiniz?" sorusunu da klavyeden"ENTER" tuşu ile geçebilmeliyiz.

Aşağıda küçük çaplıda olsa öneriyi görselleştirmeye çalıştım.

ÇANTADAN KASAYA TAŞIMA

[imgleft]http://www.ikvresim.com/images/928EKRAN ... 9.23.2.jpg[/imgleft][imgright]http://www.ikvresim.com/images/179EKRAN ... 9.25.1.jpg[/imgright]

ALIŞVERİŞ ESNASINDA

[imgleft]http://www.ikvresim.com/images/9081.jpg[/imgleft][imgright]http://www.ikvresim.com/images/1662.jpg[/imgright][imgleft]http://www.ikvresim.com/images/3883.jpg[/imgleft]

Bana katılan ve öneriyi destekleyenlerden ricam 2 dklarını ayırıp öneri metnini Destek İletişim sayfasından Bildirim Tipini Görüşler ve Öneriler seçerek göndermeleridir.Unutmayın ne kadar çok talep olursa önerinin hayata geçme olasılığı o kadar artar.

Gönderen Herkese Şimdiden Teşekkürler.

ÖNERİ METNİ

Kod: Tümünü seç

Oyunda bir çok kişi artık üstünü tamamlamış yada bir kısmını tamamlamış.Bu kişiler bazı günler sabahtan akşama kadar yaratık kesip düşen torbaları işportaya satarak para kazanmaya çalışıyor.Ancak burada çok büyük bir sıkıntı var.Önce düşen çöpleri çantamıza alıyoruz daha sonra bunları kasaya, daha sonra işportaya satarken tekrar çantamıza taşıdıktan sonra son olarak işportaya tek tek sürükle bırak yöntemi ile taşıyıp satıyoruz.Bu belkide 15-20 dk mızı alıyor.Benim gibi günde 50-60 tur atanlar için bu işlemler  = sıkı bir kol kası demek  :D  Tabi bu işin espirisi.Cidden bu durum bu aralar iyice canımı sıkmaya başladı.Şu sürükle bırak insanı oyundan soğutuyor adeta.Onun yerine mouse nin sağ click i bu sorunu çözebilir bence.

Örnek olarak;

Ekranda çanta ve kasa açıkken çantamızdaki bir nesneye sağ tıkladığımızda onu kasamızdaki ilk boş yere atabilir.Ya da bunun tam tersi olabilir.Alışveriş anında iken sağ tıkladığımızda karşımıza çıkan uyarı yazısı yerine bu sistem geliştirilirse çok güzel olur.Aynı zamanda alışverişte bir eşyayı satarken bize yöneltilen "Emin misiniz?" sorusunu da klavyeden"ENTER" tuşu ile geçebilmeliyiz.
Kullanıcı avatarı
DxNxZ
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Mustafa Kemal Atatürk

Re: Çantadan Kasaya, Kasadan İşportaya Taşıma [ÖNERİ]

Mesaj gönderen DxNxZ »

Çok mantıklı eminim daha önce diğer oyuncu arkadaşlar tarafından da düşünülmüştür fakat konu açmaya mı erindiler yoksa gerek görmeyip direk desteğe mi attılar bilmiyorum :) bende atıyorum kardeş desteğe fakat havuza gideceğini hepimiz biliyoruz :roll:
ııIDENİZIıı [49]
<Mustafa Kemal Atatürk>
Resim
Kullanıcı avatarı
snmz35
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen snmz35 »

alışveriş penceresini çantanın yanına yakınlaştırırsan fazla sürüklemek zorunda kalmazsın :)
Göster
Tahammül

Seviyoruz bu hayatı
Kullanıcı avatarı
uranyum238
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen uranyum238 »

Kesinlike katiliyorum, ozellikle para kasmalarda kasa full esya dolu oluyor. Bunlari cantaya at oradan tuccara sat baya zaman aliyor. Diger online oyunlarin hicbirinde surukle birak metodu ile esya satma ve tasima rastlamadim. Kasayi acinca cantaya tasi diye bir buton beliriyor buna bastiktan sonra kasadaki hangi esyaya tiklarsaniz cantaya atiyor. Ayni sekilde tuccarla alisveris actiginizda sat diye bir buton var buna tikladiktan sonra bastiginiz esyalar otomatik olarak satiliyor. Cok yerinde bir oneri olmus, gercekten de yuklu alisverisler cileye donusmus durumda. Saygilar...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön