oyuna giremiyorum yardım

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
ahmetozata88
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

oyuna giremiyorum yardım

Mesaj gönderen ahmetozata88 »

kullanıcı adımı ve şifremi giriyorum yanlış diyo ne yapabilirim....
FETiHNESLi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: oyuna giremiyorum yardım

Mesaj gönderen FETiHNESLi »

Merhaba,

Öncelikle mail adresinizi mail servis sağlayıcınızla görüşerek geri almanızı ve sitemizden http://www.istanbuloyun.com/ForgetPass.aspx (Şifremi Unuttum) sayfamıza girerek mail adresinize ücretsiz olarak almanızı öneririz.

Eğer mail adres şifrenizi hiçbir şekilde geri alamıyorsanız Destek İletişim Formundan "ÜYELİK" seçeneği ile aşağıda sıraladığım maddeleri eksiksiz ve tam olarak destek takımına bildiriniz. Eksik bilgi gönderen başvurular kabul edilmez. Ayrıca bu hizmeti Kullanıcı Sözleşmesine aykırı olarak kullanmaya çalışanların başvuruları kabul edilmeyecek olup, hesaplarının kapatılacağını hatırlatırız.

Sunucu:
Kullanıcı Adı (E-Posta / GSM):
Başvuru nedenini detaylı bir şekilde yazınız:

Profil Bilgileri
Ad Soyad:
Doğum Tarihi:
Eğitim Durumu:
Meslek:
Gizli Sorunun cevabı:
Hesapta bulunan Karakter Adları ve Seviyeleri:
Bu hesaba yüklemiş olduğunuz ürünlere (Akçe/Plus Paket,Kasa Erişimi vb.) ait E-Pin kodu/kodları:
Hesaptaki karakterlere yüklenmiş ürünler (Kasa Erişimi, Lonca Pasaportu, Yetenek vb.):
Hesaptaki karakterlerde yapılmış Silah Yükseltme işlemleri (Karakter Adı-Silah şeklinde) :
Hesaba Dükkan üzerinden alınmış ve süresi devam eden ürünler:
Kullanıcı adınızı artık kullanamıyorsanız aktarılmasını istediğiniz Yeni Sobee Üyeliğiniz: (Mail adresinize hiçbir şekilde erişemiyorsanız)
Göster
İbrahim BEYAZKAYA

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön