SİZCE EN İYİ LONCA ??
- Windowss
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Parallax Phenomenon
SİZCE EN İYİ LONCA ??
Bu günlerde çok merak ettiğim bi soru var en iyi lonca kim bunu kime sorsam kendi loncasınını diyor veya bazılarI DEVA loncası diyor sizce en iyi lonca nedir ?????
"Bizler daimi tanıklarıyız hep varolan kentimizin şimdi ve kıyamette!"
- dejawuuu
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Deliler Ocağı
Re: SİZCE EN İYİ LONCA ??
Bundan Çoook Çook Önce Sana Kesin Bir Şekilde Turn The Page Diyebilirdim.
Ama Şimdi Kimin Ne Olduğu Belirsiz
Ama Şimdi Kimin Ne Olduğu Belirsiz
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kurt
Loncanı iyi olması yada kalitesi tarihinde gizlidir Tılsım sunucusu açıldığı günden beri öyle loncalar türedi ki sayısını çıkartmak ne mümkün bunlar bir süre varlıklarını koruyup dağıldılar bazıları azimle yükseldiler ama yine akıbetleri aynı oldu dağıldı bittiler. Bu hazim sonuç'un nedeni üstünde düşünmek gerek. Lonca birlik demektir aynı çatı altında toplanmak çokda zor bir durum değil bi lonca lisansına bakıyor birazda çevren var ise az da olsa bir nüfusu olabilir loncanın bu bir loncadır. Ama bu oluşumun Birlik ve bekasını korumak daimiliğini sağlak zordur Tılsımda bunu başaramayan nice loncalar vardır ki izlerini zaman zaman görürsünüz zaten kiminin ismi bile kalmamıştır. Şimdilerde en iyi lonca olarak kendini göstermeye çalışma çabasında olan oyuncular oyunun en eski dönemini bırak Elementler dönemini 39 dönemini bile bilmeden çakma hesaplar ile kendini sunucunun eskileri arasına koymaya o döemde yer almış gibi kendini göstermeye çalışan pasif oyuncularda bulunmkta Tılsımın ilk loncası Yeniçeri Loncasıydı onuda Durmuş ( Sırrage - Yeniçeribaşkan ) açmıştı sunucu ilk açıldığında Tılsıma ilk gelenlerdendi ve ilk işte lonca açmıştı bunu takiben Karargahx, Son, Godfreyx, Teamx, Lodosx, Kurtlarx, Kabusx, Cesurlarx, Amisosx, Dergahx, Hilal, gibi loncalar vardı şu an listelerde görünen loncalardan hemen hemen hiç biri yoktu kalanlardan ise bir kaçı isim değiştirmiş şekilde yoluna devam ediyor, Eskien loncanın iyi olması yada iyi lonca diye anılası Köklülüğüne bakılırdı ama şimdi öyle değil daha bir çoğunun bir birinin ismini bile bilmediği kişiler bir araya gelip lonca oluyor itina ile lonca poanı kasarakta en büyük eksiklikleri olan Birlik Bir birine bağlılık ve Köklülük gibi önemli hususları ört bas etmeye çalışılıyor artık lonca işi değişti. Mesela ben loncamı tüm loncalardan iyi olarak görüyorum neden mi Kurulduğu günden beri ki 5.5 yılı geçti hala ayakta v bu süre içerisinde biz Kurt ( Kurtlarx ) loncası oalrak neler yaşadık ne badireler atlattık Tılsımın yerlileri eskileri bilirler bunlara rağmen aynı yerimizdeyiz varlığımızı koruduk hala koruyoruz aynı kararlılık ile bunca senede hiç kimsenin akıl bile edemediği nice Proje ve Organizasyonlara imza attık ki bizden sonra gelenler ancak bunları taklit ederek bir yerlere varmaya çalıştılar. 5.5 Yıllık Kurt Loncası Tarihi bu forum sayfalarında hala durmaktadır. ve O Sayfalarda Kurt loncasını hiç bir şekilde çakma forum hesapları ile kendini yücelteye çalışarak göremessin
Her bir Kurt her lafını kendi adıyla çekinmeden yazmıştır forum sayfalarına gölgeden kurnazlık etmeye çalışmadan 
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
Geciken Şafak Bir Kurt Uluması ile Sökecektir.
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- XDEVAX
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Deva
Herkes kendi loncasıyla övünür bu normaldir, sen kendine bir lonca seç yaşayarak hangisi iyi anlarsın, tarihin derinliklerinde saplanmış kalmış akıl ve beyinleri 150 bin yıl geriden gelenlerle takılmada ne yaparsan yap, yoksa bazıları gibi Gaffardan 2 saat 56 Dakika'dan önce çıkamazasın

ASPIRINN,ASPIRINXBÜYÜ,drASPİRİN

"Küçükken, iki resim arasındaki 7 farkı bulurdum.. Büyüdüm, insanla hayvan arasındaki 7 farkı ayırt edemez oldum."
- kurtreis
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Kurt
XDEVAX yazdı:Herkes kendi loncasıyla övünür bu normaldir, sen kendine bir lonca seç yaşayarak hangisi iyi anlarsın, tarihin derinliklerinde saplanmış kalmış akıl ve beyinleri 150 bin yıl geriden gelenlerle takılmada ne yaparsan yap, yoksa bazıları gibi Gaffardan 2 saat 56 Dakika'dan önce çıkamazasın![]()
Çömezlerden biri gönderme yapmış ama bu kadar aptalca bir göndermeyi 55 yaşında ki bir adam yapamaz buna inanmıyorum bir çocuk yapar ancak 2 saat 56 dk süren gaffar seferine kendisini götürdüğüm ve kendi acemiliği için o kadar uzun sürdüğünü eklemeyi unutmuş olamaz buna inanmıyorum bu kadar budala olunabiliceğine. Hatta o seferden sonra birde şöyle bir yorum hatırlıyorum siz bilenler götürüp öğretmesseniz biz nasıl öğrenicez bilenin bilmeyene sabretmesi öğretmesi gerek diye bizde elbet sabrımız çoktur öğretiriz demiştik şimdi bununla laf atabilicek kadar aptalca bir düşünce olamaz çok güldüm teşekkür ederim rica ediyorum küçük düşürme kendini Aspirinxbüyü yaşına yakışmıyor yaş olarak büyüksün bizden. Senden daa aklı başında yorumlar beklerdim beceremiyorsan loncanda aklı başında lafını bilen adamlar var onlardan ders almanı öneririm.
*** Kurt Loncaları Genel Başkanı ***
Kurt Loncası
Kurt Loncası
KurtReiis
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
KurtReis
cCcREİScCc
2008 Yılından Beri...
- Nedenben
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: HUN
Konu Tamamen Tartısmaya YoneLıkdır. Cunku Isteyende Istemeyende Benım Loncam Dıyecekdır. Buda Bazı TartısmaLara Sebeb OLucakdır. Gecmısden Bır Ornek Verıcek OLursak Suankı Doneme Gore 10 MısLı Daha Saygın LoncaLar Vardı. Ancak Bugun Hıc Bırı Ayakda Duramadı.Bugun OyuncuLar Tarafından SaygınLıgı Kazanmıs Ve Kendı Cevresınde DeyıL Sunucu Icerısınde Herkesın Iste Adam Gıbı Lonca Budur Dedıgı . En Iyı Lonca Odur.Windowss yazdı:Bu günlerde çok merak ettiğim bi soru var en iyi lonca kim bunu kime sorsam kendi loncasınını diyor veya bazılarI DEVA loncası diyor sizce en iyi lonca nedir ?????

- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
En iyi olmak göreceli bi kavramdır. Kimine göre LP kimine göre iyi oyuncular kimine görede eski olmak. Bence iyi olmak sırtını yaslıyabildiğin güvenilir her koşulda kendin gibi savunabilceğin insanlar olmasıdır etrafında.Semihin söylediği gibi çok tartışmaya açık bir konu kapatılması bile daha faydalı olucaktır çünkü insanlar hırsları uğruna yapabilecekleri şeyleri düşündükçe tüylerim ürperiyor.Buraya yazıyorum çünkü loncamızın adı geçmiş teşekkürler iyi olduğumuzu düşünen veya düşünmeyenlere biz sadece sevdiğimiz dostlarımızla birlik içindeyiz bir aile olma çabasındayız bu yüzden alım yapmıyoruz yada cımbızla seçiyoruz alıcağımız insanları önüne gelene lonca daveti atarak oluşmuş bir topluluk olmamak bile yeterince güzel ve sevindirici bir şey kendi adıma.Ama dediğim gibi iyi oyunculara güzel bir ortama sahibiz lakin asla en iyiyiz diye bir iddamız olmadı olmucakta.Oyunu oyun oynayıp keyif almak için eğlenceli vakit geçirmek için oynayan bir topluluğuz. Bunun sonucu güzel sonuçlar alıyoruz hepsi bu
Saygılar
Saygılar
- ALKOLIZM
- Antrepo Bekçisi
Bandelas
Çoğu vuramıyor derdini dışarıya fazla,
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
Yüreğine sağlık Azizim.Gargoyle35 yazdı:En iyi olmak göreceli bi kavramdır. Kimine göre LP kimine göre iyi oyuncular kimine görede eski olmak. Bence iyi olmak sırtını yaslıyabildiğin güvenilir her koşulda kendin gibi savunabilceğin insanlar olmasıdır etrafında.Semihin söylediği gibi çok tartışmaya açık bir konu kapatılması bile daha faydalı olucaktır çünkü insanlar hırsları uğruna yapabilecekleri şeyleri düşündükçe tüylerim ürperiyor.Buraya yazıyorum çünkü loncamızın adı geçmiş teşekkürler iyi olduğumuzu düşünen veya düşünmeyenlere biz sadece sevdiğimiz dostlarımızla birlik içindeyiz bir aile olma çabasındayız bu yüzden alım yapmıyoruz yada cımbızla seçiyoruz alıcağımız insanları önüne gelene lonca daveti atarak oluşmuş bir topluluk olmamak bile yeterince güzel ve sevindirici bir şey kendi adıma.Ama dediğim gibi iyi oyunculara güzel bir ortama sahibiz lakin asla en iyiyiz diye bir iddamız olmadı olmucakta.Oyunu oyun oynayıp keyif almak için eğlenceli vakit geçirmek için oynayan bir topluluğuz. Bunun sonucu güzel sonuçlar alıyoruz hepsi bu![]()
Saygılar

LEPRECHAUN
- iLkeriLker25
- FareAdam Düşmanı
Galiba biz "Lonca" kavramını yanlış anlıyoruz. Lonca sevdiğin ve değer verdiğin insanlarla beraber olup oyunda vakit geçirmek ve kaliteli eğlenmektir eğer bu ortam varsa en iyi lonca orasıdır. Biz tılsımda en iyi loncaları gördük ama maalesef ki onların sonunu getiren sebep ve aslında o kadarda kaliteli olmayan arkadaşlıklarını gördük yani bu süreklilik devan ederse siz loncada ki arkadaşlarınızla vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorsanız bence en iyi lonca budur sıralama hikaye kendi fikrim ve görüşlerim saygılar..

..ıIı.. MamoCan ..ıIı..
Benim BOZKURT Yurdumda ÇAKALLARIN İŞİ NE !!!