Merhabalar
Biraz önce bir karakterin oyuna girdiğini gördüm.İsmi çok değişik geldi.Biliyorum şimdi uygunsuz fotoğraf paylaştım diye forumdan ceza yiyeceğim ama asıl cezayı oyun yönetimine vermek lazım bence.Böyle bir ismi nasıl onaylıyorsunuz ? Neyse bu görüntüyü tüm İstanbul Kıyamet Vakti Camia'sının görmesini istedim.İyi Forumlar..
//Ekran görüntüsü kaldırılmıştır.[GM]Erdoğan
Şaka Değil GERÇEK !
- KraLxkraL18
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Şaka Değil GERÇEK !
Harbi yuh yani
- Lazkopatilyas
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
böyle bir çok isim var şikayet etmeme rağmen hiçbir ceza uygulanmıyor..foto olarak gönderdiğimde ise lütfen şikayet ediniz oyundan çıktıysa foto alıp yollayınız gibisinden saçma sapan bir cevap veriyorlar.....
bu konuyu küfür yüzünden kitleyip kapatacak olan yöneticilerin bu tarz isimlere izin vermesi şikayet ettiğimizde hiçbir ceza yada değişimin uygulanmamasını hiçbir mantığa sığdıramıyorum....
bu konuyu küfür yüzünden kitleyip kapatacak olan yöneticilerin bu tarz isimlere izin vermesi şikayet ettiğimizde hiçbir ceza yada değişimin uygulanmamasını hiçbir mantığa sığdıramıyorum....
En son Lazkopatilyas tarafından 10 Mar 2013 14:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Eğer destekte arkadaşın varsa istegini yapmakta özgürsün.
Belirtilen uygunsuz isimli karakter süresiz olarak sunuculardan uzaklaştırılmıştır.
Not: Hesap çalınma gibi olaylarda hesabı çalan artniyetli kişiler, mevcut olan akçeler ile bu tarz isim değişiklikleri gerçekleştirebiliyorlar. Hesabın gerçek sahibi hesabını geri aldığında gerekli desteği kendilerine veriyoruz.
Bilginize.
Not: Hesap çalınma gibi olaylarda hesabı çalan artniyetli kişiler, mevcut olan akçeler ile bu tarz isim değişiklikleri gerçekleştirebiliyorlar. Hesabın gerçek sahibi hesabını geri aldığında gerekli desteği kendilerine veriyoruz.
Bilginize.