Hiçbir şeyden haberiniz yok, Erdoğan bunada cevap versene ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
VODKA1967
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Hiçbir şeyden haberiniz yok, Erdoğan bunada cevap versene ?

Mesaj gönderen VODKA1967 »

Hiçbir şeyden haberiniz yok. Sizlere şimdi detaylı olarak paylaşacağım ve sonunda inanmayanlar olursa diğer iletişim yollarıyla sizlere YEMİN EDERİM'ki bunu ispatlayabilirim.
Öncelikle Erdoğan'ın sabah bir arkadaşımızın konusunda yazdığı cevap bkz.
Değerli eşyalarınızı belki loncadaşlarınız ile paylaşmak istiyor olabilirsiniz, ya da bu tür paylaşım taleplerini geri çeviremiyor olabilirsiniz. Ancak sonucunda yaşayabileceğiniz bu tarz problemlerde destek alamadığınızda suçlamanız gereken kesinlikle bizler değiliz.

Gördüğünüz ve sizlerinde "Normal" olarak bildiği gibi oyuncuların şifre paylaşımı vs. yolu ile yitirdikleri materyallere destek vermiyorlar(!) Elimde şuan destek kadrosunda olan "3" kişinin adı ve bunların %100 gerçek delilleri var. Geçtiğimiz günlerde internet cafe buluşması olmuştu bildiğiniz gibi. Buluşmada GM olmayan üst düzey yetkili bir abimize olayı detaylıca anlattık. Oda saolsun çok ilgilendi. Ancak şuan hala bir değişme yok bu adamlar hala görevini yapmaya devam ediyor ve insanların emekleri heba ediliyor. Ben gene üst düzey yetkililerle bu davayı kovalamaya devam edeceğim sonuca varana kadar. En kötü arkadaşlarımızla beraber İTÜ'ye gideceğiz.

Bana hala inanmayanlar vardır dediğim gibi mesaj atın sizlere hala çok samimi söylüyorum AND İÇİYORUM'ki bunu ispatlarım.
Kullanıcı avatarı
Erdogan
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: Hiçbir şeyden haberiniz yok, Erdoğan bunada cevap versen

Mesaj gönderen Erdogan »

Özel mesajım açık, yazabilirsiniz dilerseniz. Ancak bu konuda problemin ne olduğu bile belli değil. Neden şikayetçisiniz? Ne yapmış bu 3 Destek Ekibi üyesi? İnsanların emekleri demişsiniz, yeterince açık olmayan bu konuda bütün Destek Takımı itham edilmekte. Bu yüzden konuyu kilitliyorum ve mesajlarınızı bekliyorum.

İyi eğlenceler.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön