Öncelikle Erdoğan'ın sabah bir arkadaşımızın konusunda yazdığı cevap bkz.
Değerli eşyalarınızı belki loncadaşlarınız ile paylaşmak istiyor olabilirsiniz, ya da bu tür paylaşım taleplerini geri çeviremiyor olabilirsiniz. Ancak sonucunda yaşayabileceğiniz bu tarz problemlerde destek alamadığınızda suçlamanız gereken kesinlikle bizler değiliz.
Gördüğünüz ve sizlerinde "Normal" olarak bildiği gibi oyuncuların şifre paylaşımı vs. yolu ile yitirdikleri materyallere destek vermiyorlar(!) Elimde şuan destek kadrosunda olan "3" kişinin adı ve bunların %100 gerçek delilleri var. Geçtiğimiz günlerde internet cafe buluşması olmuştu bildiğiniz gibi. Buluşmada GM olmayan üst düzey yetkili bir abimize olayı detaylıca anlattık. Oda saolsun çok ilgilendi. Ancak şuan hala bir değişme yok bu adamlar hala görevini yapmaya devam ediyor ve insanların emekleri heba ediliyor. Ben gene üst düzey yetkililerle bu davayı kovalamaya devam edeceğim sonuca varana kadar. En kötü arkadaşlarımızla beraber İTÜ'ye gideceğiz.
Bana hala inanmayanlar vardır dediğim gibi mesaj atın sizlere hala çok samimi söylüyorum AND İÇİYORUM'ki bunu ispatlarım.