"Teşkilat Sunucusunda şuan yani 10.03.2013 04:02 'de en fazla Xenotim'e sahip olan oyuncumuzun 41 adet Xenotim'i var. Oyuncuların pazarlama yöntemlerinden yola çıkarak bu tarz telaşlara kapılmamanızı öneririm. Hile veya açık yok, gönül rahatlığı ile oynayabilirsiniz.
İyi eğlenceler."
Şeklinde açıklama yapmışsınız kapattığınız konuda İnsanlarda ne var ne yok görebiliyorsunuz elimiz de böyle bilgilere ulaşabildiğinize dair bilgi vardı ancak İkv ekibi olarak üst bir mertebe olduğunuz için size bu bilgiyi beyan etmemiz lehimize değil aleyhimize oluyordu bizde buna benzer bir açıklama gelmesini bekledik sonuç olarak Meran sunucusunda AdolfHİTLER diye bir arkadaşın Yıldırım 2 Tılsımı (Sunucuda ilk üretilen tılsım) çalınmış iken ve bu arkadaşa yapılan geri dönüşlerde kayda değer bir açıklama yapılmamışken elini vicdanınıza koyup düşünmenizi istiyoruz tılsımın kimde olduğu aktarım saati dakikası saniyesi dahi bilinirken İKV ekibi olarak adaletli davrandığınızı düşünüyor musunuz ? Ki bu tılsımlar insanların emek harcayarak elde ettiği şeyler onlarında emeği var ve sivil hayatta ben o arkadaşı tanıyorum çok zorluklarda kalarak ürettiği bir tılsımdı. Bizde 2 gün önce tılsımımızı kayıp ettik bu bize etkilemiyor yarın yenisini üretecez olup bitecek ancak herkes bir değil oyunu bireysel olarak oynayanlarda var AdolfHİTLER arkadaşımız gibi çogu insan var..
İkv ekibindeki :
Ali Özgür BAYIR
Aykut KORKUT
Burak KAPLAN
Gökhan BÜYÜKKAYIKÇI
Kerem DİREKCİ
Melek GÜR
Mihrişah BAYRAM
Sercan TUNCEL
İbrahim BEYAZKAYA
İrem Seda GEÇ
Kadir SERBEST
Murat ARIKAN
Oğuzcan CAMBAZOĞLU
Onur AKGÜL
Sercan DEDE
Ahmet Özgür BOLAT
Erol KUZUM
Gökhan DEMİRCAN
Gültuğ ILIKKAN
Hakan BULUÇ
Hüseyin MENTEŞ
Hüseyin ŞEKER
Mehmet ŞAHİNKURT
Mustafa ILIKKAN
Naim SAYIN
Nihat Onur BAYSAL
Oğuzhan İNTEPE
Ömer DÜZ
Özcan CAMBAZOĞLU
Özlem DURU
Selman Seymen SAĞMEN
Sinan KAYATEPE
Ufuk İrfan BOLAT
Uğur BİÇİCİ
Yasin KOCAMANCA
Ruhat Can SECERELİ
Adem KAYA
Fatih DEMİR
Güray ŞEN
Kaan Cüneyt ÇELİK
Mustafa BALCI
Oğuzhan TAMER
Taner AYTAÇ
Umut AYBEK
Ahmet AVCI
Alper ÇİÇEK
Fatih Ç. KAPLAN
Kasım DENİZ
Koray YAR
Nihat ATÇI
Oğuzhan ERDOĞAN
Onur GÜRSOY
Yasin CİHAN
Savaş KARAGÜLMEZ
Adı geçen arkadaşlardan birisi aynı durumu yaşasa sorun nasıl vuku bulurdu bunU merak ediyoruz. İstanbul Kıyamet Vakti ailesi olarak büyük ve geniş bir camia olabiliriz ancak bir avuç insanız, gerçekler ve adalet yerini bulmadıkça nasıl bir camia ilerleyip gelişebilir? Sizce de oyun düzeninde belirli bir realiteyi yakalamımız gerekmiyor mu netice de bu oyun bizler gibi sizinde oynadığı bir oyun. Bu gerçekliği yakalarken en büyük pay sizlere Game Master lara düşmüyor mu yanlış mı düşünüyor fazlamı konuşuyoruz.
LOTUS AİLESİ ## Meran ##
Forum hesabı Erdogan olan kardeşim
- mirkan1453
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
- mirkan1453
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Re: Forum hesabı Erdogan olan kardeşim
İşte anlatmak istediğim konuya çok güzel bir örnek:
viewtopic.php?f=46&t=108835&p=917990#p917990
Soruyoruz adalet neye gere tecelli ediyor?
viewtopic.php?f=46&t=108835&p=917990#p917990
Soruyoruz adalet neye gere tecelli ediyor?
Re: Forum hesabı Erdogan olan kardeşim
Diğer konuda bir inceleme yaptım ve bu konuda da yapmam gerekir değil mi? Yaptım ve bahsi geçen sunucunun ilk Yıldırım 2 'si dediğiniz tılsımın 200'den fazla kez karakterler arası transfer edildiği sonucuna rastladım. Bu 200'den fazla transferde söz konusu olan 10'dan fazla farklı karakter mevcut. Ki bu transferler tamamen bilinçli olarak yapılmış. Tıpkı hesap paylaşımlarında olduğu gibi, herhangi bir eşyanın bilinçli olarak paylaşılarak çaldırılmasında kesinlikle destek vermiyoruz.
Değerli eşyalarınızı belki loncadaşlarınız ile paylaşmak istiyor olabilirsiniz, ya da bu tür paylaşım taleplerini geri çeviremiyor olabilirsiniz. Ancak sonucunda yaşayabileceğiniz bu tarz problemlerde destek alamadığınızda suçlamanız gereken kesinlikle bizler değiliz.
Benzeri konular oluşturmamanızı rica ederim, herhangi bir konuda anlaşılmayan biryer varsa benimle iletişime özel mesaj yolu ile geçebilirsiniz.
İyi eğlenceler.
Değerli eşyalarınızı belki loncadaşlarınız ile paylaşmak istiyor olabilirsiniz, ya da bu tür paylaşım taleplerini geri çeviremiyor olabilirsiniz. Ancak sonucunda yaşayabileceğiniz bu tarz problemlerde destek alamadığınızda suçlamanız gereken kesinlikle bizler değiliz.
Benzeri konular oluşturmamanızı rica ederim, herhangi bir konuda anlaşılmayan biryer varsa benimle iletişime özel mesaj yolu ile geçebilirsiniz.
İyi eğlenceler.