Teskilat sunucusunda insanlar artik sinirsiz kondrit ve xenotim satiyor. Kondriti anladim akce ile alip satarlar ama 100 tane sakli irk kestigimiz halde 1 tane dusmuyorken sinirsiz xenotim satiyorlar,tipki bono acigi gibi.Yonetimin incelemesini talep ediyorum.
Bono acigini kullananlari bulmak icin adamlarin her alisveris yaptigi kisiyi banlamistiniz. Yine oyle bi yolaa basvuracak olursaniz birakin acigi kullansinlar. 2 ay hesap banlandi,sonra sucsuz denilip ban acildi. 2 ay armut gibi kaldik.
Hile / Acik Bulundu!
-
- Acemi Savaşçı
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Re: Hile / Acik Bulundu!
Adam emin değil zaten bir şüphesi var araştırılsın diyor.BaHaDIR yazdı:once dogrulugunu arastir buraya arastirmadan gelip atip tutuyon nereden biliyon adam gece gunduz kasiyor? Dogrulugunu bilmedigin seyleri varmis gibi gosterme hem acik var diyosun nasil eminsin bu kadar?
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- BaHaDIR
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Efsaneler
once dogrulugunu arastir buraya arastirmadan gelip atip tutuyon nereden biliyon adam gece gunduz kasiyor? Dogrulugunu bilmedigin seyleri varmis gibi gosterme hem acik var diyosun nasil eminsin bu kadar?
IIxFoLLoWeRxII
- BaHaDIR
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Basligi okursan Acik bulundu yaziyor ayni zamanda bono acigi gibi sinirsiz xenotim satiyolar diyor nasil emin bu kadar?Refresh yazdı:Adam emin değil zaten bir şüphesi var araştırılsın diyor.BaHaDIR yazdı:once dogrulugunu arastir buraya arastirmadan gelip atip tutuyon nereden biliyon adam gece gunduz kasiyor? Dogrulugunu bilmedigin seyleri varmis gibi gosterme hem acik var diyosun nasil eminsin bu kadar?
IIxFoLLoWeRxII
Biraz mantıklı olsan sınırsız xeno satılsa fiyat 15 m felan olmaz dgier suulardan xeno geldi onlara diyorlar 100 tane xeno geldinmi sınırsız yaıyor bir kişinin alcagı rakam belli zati.
A R Z L O D O S
- BaHaDIR
- Şarapçı'nın Sırdaşı
ARZLODOS yazdı:Biraz mantıklı olsan sınırsız xeno satılsa fiyat 15 m felan olmaz dgier suulardan xeno geldi onlara diyorlar 100 tane xeno geldinmi sınırsız yaıyor bir kişinin alcagı rakam belli zati.
+1
IIxFoLLoWeRxII
Teşkilat Sunucusunda şuan yani 10.03.2013 04:02 'de en fazla Xenotim'e sahip olan oyuncumuzun 41 adet Xenotim'i var. Oyuncuların pazarlama yöntemlerinden yola çıkarak bu tarz telaşlara kapılmamanızı öneririm. Hile veya açık yok, gönül rahatlığı ile oynayabilirsiniz.
İyi eğlenceler.
İyi eğlenceler.