Öncellıkler bu 1 tartısma konusu degıldır sadece solemek ıstedıklerımı burda yazıya dokuyorum
Yenı bolge geldıkten sonra 5 gun kastım orda exonım dusuyormus fark ettım loncamda 2 kısı var pclerı cok ıyı kendılerıde ıyı serıler bıraz 10 taneye yakın cıkardım ama satmadım ıslerım yogunlastı yorgunluktan gıremez oldum oyuna sonra gırmeye basladım bı baktım saate gıdıyorum devamlı 3 kısı orda kımse yok gıden kısıler oraya gıtmeyn bu kısler var ee olsun neden gıtmıyım alamazsın onlerınden neden cok serıler ısımlerını soledı 2 sını tanımam 1 rıyle bolge attım ısınden dolayı afk olan bırı devamlı dedım bu adam zaten afk oluyor devamlı nasl hızlı olabılır dedıkı bılmem gıt kendın bak neyse gıttım geldım dedıklerı gıbı devamlı ordalar 3 kısı hıcmı uyku yok yemek yok wc yok devamlı ordasınız programlanmıs gıbıler neyse 1 kac arkadasım da soledı macro kullanımı var ama ısbat edemıyoruz ızledım 1 gun gıttım ızledım 2 cı gun en yı 2 adamımı goturdum abı cok hızlı ben bolesını gormedım dedı senın prgram gıbı neyse 3 gu 30 salıse ıle vurus yapan 1 macro var 29 level zamanında yazılan bı yazılım gercı bunun yuzunden 999 gun ban yedım hak ettım ıtıraz etmedım ıyı olmus sebebıde baskasnın hakkına goz dıkmek oldugu ıcın bunu gec fark ettım ama neyse o macroyu kurdum ona yakınlar ama ınsan elı o kadar hızlı olamaz bunu ıspatlamam gerekıyodu ama nasıl eskı 1 gm arkadasımız Tornavıda soner kardesıme sordum gm ler gorur dedı kontrol panelnden herseye bakarlar dedı onları ızlerken aklıma bısey geldı yaratıklar tek tek cıkıyor ve cıkar cıkmaz pert dedım tesla koysam ondan da serı olacaklarmı tesla koydum yuh tesladan serıler gm lerden bırıne sordum ılk cıkan yaratıga teslamı daha serı vurur yoksa oyuncumu dedım buyucuyle dedıkı tesla dedım bu adam tesladan serı macro var dedı nerler surdalar baktırıyorum hemen dedı 5 dakıka sonra pat arz bı sıfa damladı ortamızı bu 3 arkadas sankı arz sıfayı beklıyor gelır gelmez oldu adam sasırmadam 1 denemeydı gece gunduz orda kasan adamların akıllana gelmedı lan ne ısı var arz sıfanın gece gunduz bız burdayız bu adamı daha once gormedık nasıl gelır ıspatlamıs olduk yanı sıkayet ettım ettırdım elımden gelenı yaptım
Ya sımdı onlara soruyorum sız yerı geldıgı zaman yasınızdan abılıgınızden odun vermeyen kısıler kardesım dıye seslendıgınız kısılerın haklarını yedıgınızı dusunmedınızmı
Burda kac cocuk okulundan derslerınden kalıp oyun oynamaya calısıyor sız o macroyu kurdunuz kastınız 50 exonım hıcmı dusunmedınız bu cocuk heveslıycek uretıcek nasıl tabıkı sızın kadar kalamadıkları ıcın akce alcaklar satcaklar sızden alıcaklar pekı haklarıhıcmı dusunmedınız yasınız 40larda bırde ayıp vallahı
Ben cıkardıgınız exxonımlerın gerı alınması ıcın tekrar sıkayette bulundum alınabılınır onlar 3 kısı yapıyor bu ısı neden 2 sı blok alıyor 1 rı almıyor yoksa tanıdıgımı var emınım var bence 7 gun blok cezası sıze ÖDÜL olmus macroyla kasılan kpller ıcınde sıkayette bulundum belkı ıspatlayamam ama ızlenılebılırsınız cıkıp macro kullanımının yasak oldugunu yada hangı programlar yasak deyıp konu acmaları baskalarını bırde kotulemerı yokmu batakdalar daha batıyorlar
Vallahı yazık onca kısının hakkının bu sekılde cezayla sonuclanmasına blok alan kısılerde yazık onlarında hakları yenmıs 3 cu kısı blok almamıs
neyse temennım bırdaha olmaması herkeze bol eylenceler
Güzel anlatmışsın eline sağlık.
Şikayet edilenler de önce kısa süreli bloke almışlar. Utanmadan bi de itiraz edince sınırsıza çevrilmiş cezaları.
Geriye kalanlar bundan sonra eskisi gibi olmayacağını düşünürler ya da Risk budur diyip eylemlerine devam ederler ve sonuçlarına katlanırlar yada böyle isyan ederler.
"---- SEN YILLARDIR HAYALİNİ KURDUN BEN GERÇEKLEŞTİRDİM.
------ ONUN İÇİN ZORUNA GİTMESİNİ ÇOK AMA ÇOK İYİ ANLIYORUM.."
demiş ceza alan şahıs benim için. Gülüyorum acınası haline.
35 Kp çarım varken programlara tenezzül etmiyorum. Yoksa 50 tane mareşal kasardım bu kadar kp çarıyla.
Ayrıca tüm mor gözlüklerimi aldıktan sonra sırf görüntü olsun diye kp kasmak bana göre pek mantıklı değil.
Sınırsız Blok yiyeceklerini sanmıyorum , Sonuçta İKV'ye para getiriolar: Program kullanıolar diosunuzda Kp kasanların çoğu macro kullanıo , macro sadece vuruo ama Gir çık edeni dersen bilmiyorum.3.Kişi blok yememiş çünkü direk 999 gün blok yemez.Herifler PKK adına propaganda atıo Allah ,Peygamber bırakmıo küfür edio birisi gelio ben GM'yim dio , Ötekisi Oyunun açıklarıyla oynuo 999 gün yemioyor.7-15 30-999 Şeklinde olması lazım blokların.Oyunun loglarında Macronun gözüktüğünü sanmıyorum çünkü Sanal klavya Maouse kullanıo gibi düşün GM veya Yöneticinin izleyip blok atması lazım , Öylede olmuş sanırım :mrgreen: .Konuyu açan arkaşa şunu soruyorum o 3 kişiden başkalarınıda araştırsaya iyi Muhbirlik yapıo bence deste böyle adamlar lazım
Şu güne kadar 2 pc den bende macro program açarak kp çarlarına gir cık yapan + diğer pc den o girenlere vuran macrolar kullandım . Gm lerin görmediği veya birisinin video alıp atmadığı sürece sorunun olduğunu sanmıyorum . Bazı elemanlar 3 tüm bölgede carı fulleyenler biliyorum . Nasıl oluyor oyun Datalarıyla oynayıp . Bence Her şeyin farkına varmalılar artık . bende yapıyor isem Bana da blok cezası vermemiler ki artık elimi kolumu çektim Macrodan ama sanal klavye sadece bastığın tuşları kaydedip tekrarlayan bir şey oyunla veyahut datasıyla ilgisi olmayan bir şey , bazı internet adreslerinde yazılar kopyalanmıyo mesela bunun gibi oyundada başka programlar acılmasını engelleyen birşeyler yapmalılar .
lReaLisTl
•Gerçekleri konuşmak yetenek,birbirimizi iyileştirmek zaman ister. "Tupac Amaru Shakur "
Ortada haksız kazanç sağlanıyor.
Bende şikayette bulundum.
Fakat ne hikmetse 7/24 yanlarında olan sürekli skype'de beraberce kasan 3.şahıs ceza almadı.
Bu arada o iki kişinin cezası 999 güne çıkarıldı.
Macro kullanımı suçtur.Ortada hak yeniyor kimse susmasın şikayet edin kimden şüpheleniyorsanız şikayet edin.
Burada herkes eşit kimse farklı değil o kadar para yatırıyoruz ama adamlar program ile emeksiz şekilde kazanç sağlıyor yönetimin program geliştirmesi gerek oyun açık iken başka bir program çalışmasına engel olacak şekilde yada kullananlar sınırsız banlanmalı haksız kazanç olan yerde doğru adam bulamazsınız zamanla kaybeden oyun olur.
insensitivEKAMER
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
Yukarda gordugum arkadas muhpırlık demıs bunun muhpırlıkle ne alakası var destege gırme gıbı bı derdım yok olsa carlarım da ceza aldı once ceza aldırmada gm lerle yakın dostluklar kurarım Hadı dıyelık destege gırmeye calısıyorum bu yapıllan haksızlıgı ortaya cıkardık dıye muhpırmı olduk o zaman bırakalım mılletın hakkını yemeye devam etsın bu arada benım gm doslarım olsaydı destekde olurdum gm dostum olmadıgı ıcın degılım 2 cısı gm dostu olanlar neden ceza almadı veya bazı abılerı tarafından kollandı o zaman ondada var bısey ıgneyı once kendıne sonra cuvaldızı baskasına kardesım muhpır falan degılım ben yorum yaptıgım konulara bakarsan gm lerın veya oyunculara mal olacak konulara hep karsı yazı yazmısımdır ama sen muhpırlık olarak gormussun bunu dıcek bısey yok
emrah yazdı:Yukarda gordugum arkadas muhpırlık demıs bunun muhpırlıkle ne alakası var destege gırme gıbı bı derdım yok olsa carlarım da ceza aldı once ceza aldırmada gm lerle yakın dostluklar kurarım Hadı dıyelık destege gırmeye calısıyorum bu yapıllan haksızlıgı ortaya cıkardık dıye muhpırmı olduk o zaman bırakalım mılletın hakkını yemeye devam etsın bu arada benım gm doslarım olsaydı destekde olurdum gm dostum olmadıgı ıcın degılım 2 cısı gm dostu olanlar neden ceza almadı veya bazı abılerı tarafından kollandı o zaman ondada var bısey ıgneyı once kendıne sonra cuvaldızı baskasına kardesım muhpır falan degılım ben yorum yaptıgım konulara bakarsan gm lerın veya oyunculara mal olacak konulara hep karsı yazı yazmısımdır ama sen muhpırlık olarak gormussun bunu dıcek bısey yok
Emrah neden canını sıkıyorsun ki ? Muhbirlik der tabi 3. şahısın lonca başkanı adam kendi adamını koruyacak. :lol: Yazık günah millet oyuna para döküyor.Kolay yoldan emeksiz kazanç sağlıyorlar bunu normal görüyorlar hiç bir şey yokmuş gibi davranıyorlar.
Tabi loncası üretti topladı toplayacağını bundan sonrada satarlar para yaparlar onlar için dere akıyor yatağına yollarını buluyorlar ama kul hakkını unutmuşlar elbet çıkacak bir şekilde onlardan hakkı ile yapana lafımız yok bizim haksız kazanç sağlayanları daima şikayet edeceğiz barındırmayacağız.
insensitivEKAMER
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
Yine; yancı kardeşim , yine dertli , yine küçük emrah modunda. Oyuna giremiyorum belki ( İş , güç , Koşuşturmaca ) ama illaki lonca adamımı koruyacağım.Belki kullanmıştır , belki kullanmamıştır hadi sen günahını alıosan?Haktan , Hukuktan bahsediosun magdem nasıl ön yargılı oluyorsun.Hakkı , hukuku bilen bir insan nasıl olurda bir insanın arkasından gıybet eder , konuş bakayım murat efendi mağdem biliosun helalı , haramı...Evet MAHŞER' in başkanıyım vede loncamın sonuna kadar arkasındayım.Loncamızın zaten şuanki durumundan belli nasıl bir yerde olduğumuz.Herkez haddini bilsin oyununu oynasın.Unutmayın oyunu reale bağlamayın ; unutmayın ki bu sadece oyun.Delete tuşuna basarsın silinir ama dostluklar baki kalır.Eskilerin bir sözü var ; Kedi ulaşamadığı Ciğere mındar dermiş :lol:
Jackal Şenol abi oyunda bu programı kullanmaktadır.
Büfede pc başında yokken program ile devam ettiğini söylemişti bir kaç kere bana skypede iken sinem ablalarda kuruyordu program yasak mı program kurmak ?