BİLGİSAYARIMDA İKV YÜKLÜ İSE HANGİ PROGRAMLARI YÜKLEMMEM YASAK. BU TÜR PROGRAMLARIN LİSTESİNİN YAYINLANMASINI İSTİYORUM. GEREKİRSE BİLBORDLARDA GÖRELİM AŞİNA OLALIM.
MESELA BİLGİSAYARIMDA HEM İKV HEM DE AUTOCAD YÜKLÜ OLSA SOLİD FALAN. SORUN OLURMU.
EĞER SORUN OLUYORSA ONLARDAN KAÇ GÜN CEZA ALIRIM.
İKİNCİ SORUM DA ŞU: OYUNU HİÇ OYNAMAMIS BİR ARKADAŞIMA, BİLGİSAYAR AFK DURUMLARINDA TALİMAT VERSEM VE ŞU TUSA DURMADAN BAS DESEM ( BİR VEYA İKİ TUŞA) VE SİZ YÖNETİCİLER BUNU FARK ETSENİZ BANLARMISINIZ. KAÇ GÜN ALRIM. ÇÜNKÜ ZMNAN ZAMAN BÖYLE DURUMLAR OLUYOR BİR DAHA CEZA İLE KARŞILAŞMAYAYIM.
İYİ ÇALIŞMALAR. ÇALIŞMAK İYİDİR. ÇALIŞALIM.
BİLGİSİ OLANLAR LÜTFEN YAZSIN( ÖZELLİKLE YÜNETİM)
- bordo
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Inspired Souls
Re: BİLGİSİ OLANLAR LÜTFEN YAZSIN( ÖZELLİKLE YÜNETİM)

Fare ve klavye hareketlerini kaydeden ve tekrarlayan programları kullanman yasak. Resim de de kendi ağzından söylediğin ve kullanmış olduğun Advanced Key and Mouse Recorder gibi macro programları.
Bunun yasak olduğunu sen de çok iyi biliyorsun ve bunu göze alarak yapıyorsun. Ama ceza alınca bilmezden gelmek kolayına geliyor tabi.
Sınırsız bloke yemediğine dua edip kendine çeki düzen vermen gerekirken suç bastırmaya çalışmanın ne kadar ahlâklı bir davranış olduğu yine o sitemde bulunduğun yöneticilerin takdirine kalmış.
Re: BİLGİSİ OLANLAR LÜTFEN YAZSIN( ÖZELLİKLE YÜNETİM)
[color=#FF0000]Erdogan[/color] yazdı:Skype vb. iletişim için kullanacağınız programları tabii ki çalıştırabilirsiniz. Yukarıda "bordo" arkadaşımızın yapmış olduğu açıklamadaki gibi programlar ise bu tür sonuçları beraberinde getirir. Söylediğiniz gibi bilgilendirme konusu oldu bu konu. Bir çok arkadaşımız bu tarz küçük çaplı kolaylık sağlayacak programların nelere mâl olabileceğini görebilirler.