Esya iade (onemli)
Esya iade (onemli)
Merhaba,itemim yanlislikla satilmis ortagim tarafindan ve haftalardir mesaj atiyorm destege surekli gecistiriyolar ve butun gerekli olan bilgileri verdigim halde "Verdiginiz sunucuda boyle isimde bir karektere rastlanilmamistir" cevabini aliyorm.Dalgami geciyorlar anlamiyorum.Ben hep ismini verdigim karekterle oynuyorum zaten...Bu konuya cevap vercek admin eger " lutfen destek ekibine tekrar basvurun,en kisa zaman icnde size yardimci olacaklar" diyecekse ben bu cevaplari haftalardir duyuyorum zaten.Esyami en kisa surede istiyorm ben.Bu basliga cevap verecek adminlede konusmak istiyorum ciddi ciddi.Bu arada itemim loglarda bulundugu halde saati bilmiyorm diye verilmedigini dusunuyorum ve iki tarih arasinda gelip gittigim icin...Iyi aksamlar herkeze... 
-
- Teşkilat Neferi
Re: Esya iade (onemli)
Merhaba;
Sizden istenilen bilgileri DOĞRU ve EKSİKSİZ bir şekilde vermeniz durumunda işlem gerçekleşebilir.
Bilginize...
Sizden istenilen bilgileri DOĞRU ve EKSİKSİZ bir şekilde vermeniz durumunda işlem gerçekleşebilir.
Bilginize...
Re: Esya iade (onemli)
Veriyorum zaten butun bilgileri oyle bi karekter bulunamadi diyor diyorum size.Nasil bulunamaz ya...