Kadim Hidra Kesim Taktigi /b] Öncelikle Sınırsız Sayıda toplayabileceginiz kadar kişi Toplayin
Görev grubu 1 savaşçi 5[Nara ve Sarsilmaz 15 puan verilmiş olacak] şifa dan oluşucak .
1 savşçinni Ateş direnci 1.000 Asit direncinide yapabildginiz kadar yüksek Yapın
Herkesle birlikte ilk vuruşa başlayın 50 cana Kadar görev grubundaki 1 savaşçi Nara Kışkırtma atarak Tüm hiddeti üzerinde toplicak 50 cana geldiginde hidra o görev grubundaki 1 savaşçiya vurucak ve o savasçi geri çekilcek ve 50 candan sonra ateş atmaya başliyor o sıra o svaşçi az geri gelicek ve hep nara atarak tüm hiddeti üzerine çekicek tek ateş ona deyicek geri kalan herkes 10 canına kadar indirmeye başlicak ...10 candan sonra 1 dakikada 1 deprem yapıyor. Depremdeki tek amacınız Görev grubundaki 1 savaşçi asla ve asla ölmemesi lazim Eger her depremde öldürmezseniz Hidra göreviniz Tamamdır ...
Gürkan toparlayın şu sizin loncayı dirençler bende.Bu hhafta denemeyi düşünüyoruz yeteri kadar arkadaş bulabilirsek.
İksir konusunda 3 gurubun görevine yetecek kadar kaldı elimde.
Herkes 3 er tilki kudretlendiren getirse koca köşkün görevi olur
Çok bir malzemede istemiyor 3 turkuaz 3 ökse otuydu sanırsam.20 bin versler malzemelere batmazlar.
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
SAZOBALII yazdı:Gürkan toparlayın şu sizin loncayı dirençler bende.Bu hhafta denemeyi düşünüyoruz yeteri kadar arkadaş bulabilirsek.
Çok bir malzemede istemiyor 3 turkuaz 3 ökse otuydu sanırsam.20 bin versler malzemelere batmazlar.
Abi bende grup toplayıp gelicem iksirde getiririz bizim görewide yaparmıyız Arz ız ama :S
Sergenim orda geçenki gibi sıra kavgası çıkmaz inşallah.
Sonra malum suçlu ben oluyorum.
Sıra konusunda /zar işimizi görücektir.
2 hafta önce denemiştik en son şifacılarımız birer harikaydılar.Bir defa dahi ölmedim ve ölende olmadı ama 7 savaşçı dalıyordu sadece 14-15 arası gittik geldik baktık inmiyecek daha fazla bıraktık.Ama yeteri kadar bilinçli kişiler olursa... 14-15 enerjiye 15 dakikada iner kanısındayım.
Milletin eline kalem verdik; "Şekil çizmeye başladılar".Ama unuttukları birşey var; "Silgi hala bizim elimizde".
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
SAZOBALII yazdı:Gürkan toparlayın şu sizin loncayı dirençler bende.Bu hhafta denemeyi düşünüyoruz yeteri kadar arkadaş bulabilirsek.
Kanki Bizim loncadaki yani Örgülü Loncası'nın tüm üyeleri online olsa aynı anda zaten 7 - 8 grup cıkar ama ben ahmetle bi konuşuyum