axdwa yazdı:sadece şifacılar ve yaratıklar üzerinde işe yarıyacak bir tılsım bunu bir büyücüye kullanamazsınız çünkü bb yaptığı zaman etki gider bunu savaşçıyada karşı kullanamazsınız malumunuz eli silah tutan durdurma atıyor bb tılsımı yerine meteorit II tılsımını takmak zamnımca saçma olacaktır ama hasarlar güzel oyun sanırım 1 sene sonra klan savaşı için kan dökmeye başlıcak.
Refresh yazdı:Normalde böyle bir konuyu meteorit 1 meteorit 2(III) ve meteorit(III) tılsımlarını ürettikten sonra açacaktım.Fakat dayanamadım.
Meteorit 1 Meteorit 2(II) ve Meteorit(II) tılsımları ile verilen hasarlar;
axdwa yazdı:sadece şifacılar ve yaratıklar üzerinde işe yarıyacak bir tılsım bunu bir büyücüye kullanamazsınız çünkü bb yaptığı zaman etki gider bunu savaşçıyada karşı kullanamazsınız malumunuz eli silah tutan durdurma atıyor bb tılsımı yerine meteorit II tılsımını takmak zamnımca saçma olacaktır ama hasarlar güzel oyun sanırım 1 sene sonra klan savaşı için kan dökmeye başlıcak.
BB si en kötü 1 olsa bile üzerinde etki kalmaz niye mi teorik çekilde yazayim belki demek istediğimi anlarsın.Karşıdan büyücü geliyor hadi bu büyücünün bb si 1 full isen ilk meteoriti attın o da attı sonra buz attın karşıdaki büyücüde gb yetenekleri olduğu için ya kutup açacaktır yada bb ilk bb yaptı farz edelim buz atıcakken kutup açtı canıda 40 50 filan üstünde etki durması imkansız tekrar bb süresi geldi mantıklı büyücü bu şekilde savaşır diye düşünüyorum.Gelelim savaşçıya bb tılsımı ile artık büyücünün şansı daha fazla bb tılsımı varken el tutsa bile ilk bb yapılabilir zihin tutarsa mecbur bb yapıcaksın 2 meteorit atıcam diye bu şansı niye yok edeyim böyle bir ihtimal varken bb tılsımı takmak daha mantıklıdır herkesin düşüncesi farklıdır ama tek dolaşan ve kp kasmak isteyen biri için bb tılsımı takmasını öneririm.