Merhaba,
Lonca puan sıralamasında sadece loncaların değil ayrıca oyuncu seçeneğinin de eklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Yani bir sunucuda en fazla lonca puanı biriktiren oyuncuların görülebileceği bir liste olabilir. Hatta karakter bazlı sıralama da olabilir. Böyle bir liste oyuncular arasında tatlı bir rekabete yol açabilir.
Lonca Puanında Oyuncu Sıralaması
- bordo
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Inspired Souls
Re: Lonca Puanında Oyuncu Sıralaması
Ne işe yaradığını da eklesinler yanına.
- KARAHAMZALI
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Teşkilat
bununla beraber lonc çiçnde bir oyuncunun bir günde kaç lp kastığı aradaki fark da gösterilmeli...
ilk geldiğinde kp de hiç bi işe yaramıyodu ama kp kasanlar ilk gözlükleri kullanan kişiler oldu...
ilk geldiğinde kp de hiç bi işe yaramıyodu ama kp kasanlar ilk gözlükleri kullanan kişiler oldu...
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Onu bunu bırakın, şu lonca puanı neye yarıyo onu bi göreyim gerisi teferruat

- ACUN
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Bizbizeyeteriz
istediğiniz basit bi sistem.bu akşam müsait olursam ayarlamaya çalışacağımsshinobi yazdı:Merhaba,
Lonca puan sıralamasında sadece loncaların değil ayrıca oyuncu seçeneğinin de eklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Yani bir sunucuda en fazla lonca puanı biriktiren oyuncuların görülebileceği bir liste olabilir. Hatta karakter bazlı sıralama da olabilir. Böyle bir liste oyuncular arasında tatlı bir rekabete yol açabilir.
bitirince burdan bakabilirsiniz.
- ACUN
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Bizbizeyeteriz
ACUN yazdı:istediğiniz basit bi sistem.bu akşam müsait olursam ayarlamaya çalışacağımsshinobi yazdı:Merhaba,
bitirince burdan bakabilirsiniz.
Aradan bayağı zaman geçti.Sistemi otomatik hale getirmek için çalıştım.Fakat lonca sayfası şifreli olduğundan dolayı otomasyon sağlamam zor oldu ve manuel olarak haftalık güncellemeli bir ortam oluşturdum.
Altyapı hazırlandı.Bu akşam genel sunucular ilk 50 deki oyuncuların lonca puanlarına göre sıralamasını bulabileceksiniz..
ve yeni maden simulatorü yakında sizlerle olacak...