Adam ölmüş altına yazılanlara bak ölüye de mi saygınız yok.
Başsağlığı dileyin geçin gidin yada hiç bir şey yazmayın yazmak zorunda değilsiniz.
Bir görüşünüz var ise yeni bir konu ile tartışmaya açabilirsiniz.
Müslüm Baba vefat etmiştir. Başımız sağolsun.
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Re: Müslüm Baba vefat etmiştir. Başımız sağolsun.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- Respected
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
Gereksiz tartışmalara giriyorsunuz arkadaşlar.
Bireylerin kişisel tercihleri ve düşünce biçimlerini değiştirmek kolay olmadığı gibi özgürlük çerçevesinde de kimsenin bunu yapmaya ve yargılamaya hakkı olmadığını belirtmek istiyorum.
Müslüman, hrıstiyan, budist, musevi, hindu, deist veya ateist olabilirsiniz. Bu konulara da girmeye gerek yok. Hangi dine mensup olursanız olun, size veya değerli gördüğünüz şeylere doğrudan bir zararı olmadığı sürece ölen kişiye saygı göstermeniz yeterli olacaktır. Arkasından ağıt yakmanız şart değil.
Bireylerin kişisel tercihleri ve düşünce biçimlerini değiştirmek kolay olmadığı gibi özgürlük çerçevesinde de kimsenin bunu yapmaya ve yargılamaya hakkı olmadığını belirtmek istiyorum.
Müslüman, hrıstiyan, budist, musevi, hindu, deist veya ateist olabilirsiniz. Bu konulara da girmeye gerek yok. Hangi dine mensup olursanız olun, size veya değerli gördüğünüz şeylere doğrudan bir zararı olmadığı sürece ölen kişiye saygı göstermeniz yeterli olacaktır. Arkasından ağıt yakmanız şart değil.

- llTILSIMll
- İskele Babası

- Sunucu: Tılsım
Yobaz olan bir kültürü bir müziği aşağılayıp, taşlayandır. Ben Rock'ı, Metal'i ve ya herhangi bir müzik türünü / bir ırkı aşağılamıyorum.VforVendetta1 yazdı:Senin gibi yobaz lar olduğu sürece ülkemiz tabi geriye gider yıl olmuş 2013 Amerika gezegenden gezegene gitsin sizin gibi yobazlar uzaya çıkmak caizmi diye hocalara sorun adam orda şarkısını beğenmediğini söylemiş sen napıyorsun yerin dibine sokuyorsun. ha bu arada ülkemiz ÖZGÜRLÜK denen bişey var senin gibi yobazlar bilmez herkez istediği müziği dinler buna kötü bakıp aşağılamanı anlamıyorum. / Ha bide arabeskle arabı nasıl bağladın sen arapmısın nasıl bi zihniyet bu yazık vallallTILSIMll yazdı:Şimdi ben sana 1 sayfa yazı yazarım yazılanların yanlış taraflarını vurgulamak için.
Ama sen ateistsin. Senin hıncın islama/araplara dolayısıyla arabeske. Gerizekalı değiliz, yapmak istediğini anlarız
Burada asıl yobaz sizsiniz. Arabesk dinleyeni taşlamaya çalışan yobazlar. İster ateist olun ister eşeğe tapın zerre umrumda değil. Ama kimsenin yaptıklarını zevklerini aşağılama hakkınız yok
- llTILSIMll
- İskele Babası

- Sunucu: Tılsım
Ek olarak bilmediğin bir şeyi öğreteyim. Arabesk ile Arapları nasıl bağdaştırdın diye sordun...
1. Arabesk: Fransızcadan Türkçeye geçen arabesk sözcüğü "Arap tarzı" anlamına gelir.
2. Arabeski aşağılayan şu çocuğun facebook profilinde yazdığı iletide yine araplar aşağılanmış.
Bugün yobaz diye bir şey varsa, o da bizim kültürümüze dinimize hunharca saldıranlardan başkası değildir.
Not: Beğenmediğini söylememiş, keşke Müslüm Gürses hiç olmasaydı demiş! Mesajları da doğru oku.
1. Arabesk: Fransızcadan Türkçeye geçen arabesk sözcüğü "Arap tarzı" anlamına gelir.
2. Arabeski aşağılayan şu çocuğun facebook profilinde yazdığı iletide yine araplar aşağılanmış.
Bugün yobaz diye bir şey varsa, o da bizim kültürümüze dinimize hunharca saldıranlardan başkası değildir.
Not: Beğenmediğini söylememiş, keşke Müslüm Gürses hiç olmasaydı demiş! Mesajları da doğru oku.
Selam arkadaşlar,
Türk sanat camiasının önde gelen isimlerinden birinin aramızdan ayrılışıyla forumumuzda açılan bir nevi taziye konusunun bu şekilde farklı boyutlara çekilmesi oldukça üzücü. Başsağlığı dileklerinin yapıldığı bir konuda bile olayın farklı yerlere çok kolay götürülmesi ve olayın ciddiyetine varılmadan buna devam edilmesi de hiç hoş değil.
Her insanın zevkleri, düşünceleri, inanışları, vb. şeyleri kendine özgüdür. Bunları dile getirirken kişi, kendi görüşlerine saygı duyulmasını istiyorsa, diğer insanların görüşlerine de o denli saygı göstermesini bilmelidir. Karşılıklı ihtamlarda bulunarak, devamında gelen laf kavgalarının ardı arkası kesilmez. Bu şekilde ne bir sonuç elde edilebilir ne de hemfikir olunan bir noktaya varılabilir.
Velhasıl, konunun daha fazla sapmasını önlemek için konuyu kilitlemek mecburetinde kalıyorum.
Daha nezih ve saygılı bir forum ortamı olması dileğiyle...
Türk sanat camiasının önde gelen isimlerinden birinin aramızdan ayrılışıyla forumumuzda açılan bir nevi taziye konusunun bu şekilde farklı boyutlara çekilmesi oldukça üzücü. Başsağlığı dileklerinin yapıldığı bir konuda bile olayın farklı yerlere çok kolay götürülmesi ve olayın ciddiyetine varılmadan buna devam edilmesi de hiç hoş değil.
Her insanın zevkleri, düşünceleri, inanışları, vb. şeyleri kendine özgüdür. Bunları dile getirirken kişi, kendi görüşlerine saygı duyulmasını istiyorsa, diğer insanların görüşlerine de o denli saygı göstermesini bilmelidir. Karşılıklı ihtamlarda bulunarak, devamında gelen laf kavgalarının ardı arkası kesilmez. Bu şekilde ne bir sonuç elde edilebilir ne de hemfikir olunan bir noktaya varılabilir.
Velhasıl, konunun daha fazla sapmasını önlemek için konuyu kilitlemek mecburetinde kalıyorum.
Daha nezih ve saygılı bir forum ortamı olması dileğiyle...