İkv yöneticileri ve oyuncuları

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ferday-i kyamet

İkv yöneticileri ve oyuncuları

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

Öncelikle şunu söyleliyeyim, ne yönetim yalakası biriyim nede karşıtı, zaten koskoca 5 yılda da ister oyunda ister forumda tanıyan tanımıştır.
Anlıyamadığım bir konu var, neden oyuncular yönetime bu kadar karşı geliyor? Ve neden yönetim bu derece kayıtsız kalıyor.
Öncelikle akçeyle aktarılabilen item alınabiliyorsa neden akçe satmak yasak?
Ki zaten yahu neden akçe satmak yasak ? Ne zararı var bunun? Herkes karlı çıkıyor bu işten.
Bir diğer konu da akçeyle alınanlar ve oyuncuların yönetimi " paragöz " olarak görmesi.
E be güzel kardeşim su yakmıyor ya bu sistem. Katrilyonluk bir pazar da gelişim göstermeye çalışıyor oyun. 2 kuruş para verince laf ediyor millet, üstüne bi de görselliğe efektlere kaplamalara render a vs bahane buluyor. Neymiş SOBEE nin arkasında TT varmış, parayı cebe atıyormuş. Yahu bunu sizin mantığınız alıyor mu? Ayda 100 bin liralık akçe alınsa online oyun piyasasında çok mu? Gelişimi ve genel giderlerini cebinden mi ödicek bu adamlar?

Gelelim yönetimin büyük bir hatasına, gelişim sürecini değerlendirirken ve gelecek politikaları oluştururken neden oyuncuları olayın dışında bırakıyor? Şimdi eğri oturup doğru konuşalım, bu oyundaki sistem diğer oyunlardaki sistem değil. Bende zamanında GS lik yaptım bir oyunda. Tutup da bir DEV hayatta oyuncuyla muhabbet etmezdi, ama İKV biraz daha sıcak ( yöneticiler ne kadar sıcak yaklaşırsa o kadar tepelerine çıktık o ayrı ), bir aile ortamı var resmen. Böyle bir ortamda da insan gelişim sürecinde daha aktif rol almak İstiyor. Mesela sunuculardaki ilk 10 lonca 1 sözcü seçer ve yönetimle konferans görüşmeleri yapılır. Oyuncuların istekleri şikayetleri ve de yönetimin bizden istekleri açık açık konuşulur ve paylaşılır. Böylece daha olumlu sonuçlar alınır.

Daha çok şey var konuşulacak ama burada noktalamak istiyorum konuşmamı, söylediğim her şeyde içten ve samimi olduğumu belirtmek isterim.
Kullanıcı avatarı
Hengames
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ultimatom

Re: İkv yöneticileri ve oyuncuları

Mesaj gönderen Hengames »

Sagopakajmeran yazdı: Şimdi eğri oturup doğru konuşalım, bu oyundaki sistem diğer oyunlardaki sistem değil. Bende zamanında GS lik yaptım bir oyunda. Tutup da bir DEV hayatta oyuncuyla muhabbet etmezdi, ama İKV biraz daha sıcak ( yöneticiler ne kadar sıcak yaklaşırsa o kadar tepelerine çıktık o ayrı ), bir aile ortamı var resmen. Böyle bir ortamda da insan gelişim sürecinde daha aktif rol almak İstiyor. Mesela sunuculardaki ilk 10 lonca 1 sözcü seçer ve yönetimle konferans görüşmeleri yapılır. Oyuncuların istekleri şikayetleri ve de yönetimin bizden istekleri açık açık konuşulur ve paylaşılır. Böylece daha olumlu sonuçlar alınır.

Burası güzeldi dostum. Dediğin gibi ya Yönetimin sıcak kanlı olarak yaklaşımından yada İKV'nin büyük bir oyun olmamasından. Hangisidir karar veremedim ama düşüncen güzel.
Resim
Kullanıcı avatarı
VforVendetta1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen VforVendetta1 »

Hengames yazdı:
Sagopakajmeran yazdı: Şimdi eğri oturup doğru konuşalım, bu oyundaki sistem diğer oyunlardaki sistem değil. Bende zamanında GS lik yaptım bir oyunda. Tutup da bir DEV hayatta oyuncuyla muhabbet etmezdi, ama İKV biraz daha sıcak ( yöneticiler ne kadar sıcak yaklaşırsa o kadar tepelerine çıktık o ayrı ), bir aile ortamı var resmen. Böyle bir ortamda da insan gelişim sürecinde daha aktif rol almak İstiyor. Mesela sunuculardaki ilk 10 lonca 1 sözcü seçer ve yönetimle konferans görüşmeleri yapılır. Oyuncuların istekleri şikayetleri ve de yönetimin bizden istekleri açık açık konuşulur ve paylaşılır. Böylece daha olumlu sonuçlar alınır.

Burası güzeldi dostum. Dediğin gibi ya Yönetimin sıcak kanlı olarak yaklaşımından yada İKV'nin büyük bir oyun olmamasından. Hangisidir karar veremedim ama düşüncen güzel.
Abi senin rehberliği alcaklar yağ çekmiyon diye :(
Mustafa Kemal Atatürk Yiğit Gülsen
TamTum
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen TamTum »

İKV' de hiçbir DEV in muhabbete girdiğini görmedim NERULL dışında oda nadiren.
Ayrıca bu yönetim sıcakkanlı ise ben birşey bilmiyorum. Sen bu yazıyı yazarken Facebooktaki yönetimin konuşmalarına göre yazmışın belli. Aslı oyun içi sohbet olur. Bakıyorum ayda bir yönetici giriyor oda 2 muhabbet sonra topuk. He birde adam akıllı bir tek işini yapan varsa oda NOCOMMENT' dir.
Resim
Kullanıcı avatarı
HuNKaR
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HuNKaR »

konuyu açan arkadaş at gözlüğünü çıkarmanı öneririm. oyun derindeki sır çıkdığında hatrı sayılır bi gelir elde etti. daha sonra bu gelir içi teneke dolu bölgelere harcandı sanırım. sürekli boş ve oyuncuları kahreden güncellemeler geldi , hemde yılda bir. (!) para konusuna gelirsek ikv'nin en ucuz oyunlardan biri olduğunu söyleyebilirim. biz zaten bu oyunu çok seven insanlarız ki öfkemiz oyunu bu hale getirenlere.

Kişilere yönelik rencide edici mesajınız silinerek forum hesabınız 3 gün süreyle uzaklaştırıldı. Eleştiri yapmak ile hakaret etmek farklı şeylerdir. Lütfen buna riayet edelim!
[Nerull]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön