bu lafım tüm yöneticilere...
bu lafım tüm yöneticilere...
Küfürlü içerik silindi . Forum hesabınız süresiz kapatıldı
[GM]Nocomment
Re: bu lafım tüm yöneticilere...
Bu saatte bi çocuk olmadığın belli yaşını bilemem ama yaptığın ayıp :S.!!!
Roox Dengexfurkan Dengexxfurkan
söyleyene değil söyletene bakın birazda yeter artık ...
Her ne olursa olsun bu şekilde yapman yanlış onu demek istiyorum bende memnun değilim bu konumdan ama bekliyorum demekki bişeyler yapılıyo uğraşılıyo
Roox Dengexfurkan Dengexxfurkan
Roox yazdı:Her ne olursa olsun bu şekilde yapman yanlış onu demek istiyorum bende memnun değilim bu konumdan ama bekliyorum demekki bişeyler yapılıyo uğraşılıyo
arkadas bu durumda bızlere bılgı verılır su su saatler arası kapalı olacaktır dıe bız essek basıyız nede olsa beklerız :evil:
Ne kralina giderim ne alayına çok lazimsa kralida ayagima gelir alayida

XxRoSaxX Alexa

XxRoSaxX Alexa
harbi ha iyice aptallaştırdılar oyunu.halbuki desekki çok oyuncusu var sistem kaldırmıo oda değil ne die böle yawaş bi sistem var anlamış değilim mmog oyunlarının en dandik serveri bizde sanırım :evil:
Asrın şifacısı tekrar tılsım sokaklarında.Eski gücüme kavuşmama çok ama çok az kaldı...
ツ ٩(-̮̮̃-̃)۶ ツ
İnfazxtonani
Tonani
Kerkenez
ツ ٩(-̮̮̃-̃)۶ ツ
İnfazxtonani
Tonani
Kerkenez
- Fearless
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
katılıyorum HİÇBİR AÇIKLAMA YOKArieS yazdı:Roox yazdı:Her ne olursa olsun bu şekilde yapman yanlış onu demek istiyorum bende memnun değilim bu konumdan ama bekliyorum demekki bişeyler yapılıyo uğraşılıyo
arkadas bu durumda bızlere bılgı verılır su su saatler arası kapalı olacaktır dıe bız essek basıyız nede olsa beklerız :evil:
BİTMEZ GÖRÜNEN MÜCADELEDE BİR ADIM DAHA ATMAK İÇİN..
Kuz€yXTeam
Kuz€yxprendol

Kuz€yXTeam
Kuz€yxprendol

kufur etmenın ne anlamı var dingil
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
Lütfen forum kurallarına uyalım arkadaşlar her ne olursa olsun saygılı olalım birazcık hea olamıyorsak eğer oyunu bırakalım o zaman oqe..
RuhsuzŞair