ne kritletmesinlan adam oL lafını biLLL..!!!canoski61 yazdı::mrgreen: itemleri aldı yine alınır item ama loncanın adınıda kirletti :S
KsKxİzmir Geri Döndü !!!
- xllhayaletllx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: KsKxİzmir Geri Döndü !!!
HaYaLeT BaTaN GünEş..
- xJoKeRx
- Işık Hanım'ın Elemanı
GerizekaLı qördm qördm de bu kadarını qörmedm
Bu emre yani ksk deqiL bundan eminim bu qerizekaLı 15 yasındakı weLet Timxkin denen ahLak yoksunu weLettir Konun basındada titanxic sayqı duyuLacak adamdır demıs haLbukı ksk bu saLaqım tımxkın carındayken soymusdu
oradan anLamanz Lazm
maL maL konuLarLa forumu kirLetmeyn..
Xjokerx-Kaosteamxjoker-Jonturkxjoker-Kaosteamxjokerr
єSкidєη Saςıηıη 1 тєLiηє zaяaя qєLSє, ćaηıмı Fєda єdєяdiм.Şiмdi ıяzıηa qєςSєLєя Siqaяaмı γaкaя Sıяaγa qєςєяiм..!
єSкidєη Saςıηıη 1 тєLiηє zaяaя qєLSє, ćaηıмı Fєda єdєяdiм.Şiмdi ıяzıηa qєςSєLєя Siqaяaмı γaкaя Sıяaγa qєςєяiм..!
Emin ol senin seviyene inmemek içindir.canoski61 yazdı:kskxizmir yazdı:LA ROW LONCASI KONU AÇTIM YA ADAMLAR CEVAP VEREMİO QQ![]()
Elbet bir şey yapmısın da biri dalmıştır nedensiz yere kimse dalmaz...canoski61 yazdı:Rowx iyi loncadır ama bazı arkadaşlar babli ali de durup dururken dalıyolar :S
Sancak________Anka
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5
)
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Gizlenmiş İçerikGöster

- canoski61
- Işık Hanım'ın Elemanı
Elbet bir şey yapmısın da biri dalmıştır nedensiz yere kimse dalmaz...[/quote]canoski61 yazdı:Rowx iyi loncadır ama bazı arkadaşlar babli ali de durup dururken dalıyolar :S
hiç bişi yapmadım arkadaşla konuşuyodum orda lodoslardan biri geldi daldı öldürüyodu bni kestim onu sonra Rowxquent geldi kesti bni :S adam geldi kaşındı kestim onu sonra 2 tane büyü attı öldüm zaten 23 canım vardı :S
°±° Lєqєηd кiηq °±°
Legendxfrederik / Legendxfrederikx / Frederik / Leqendxkinq

Legendxfrederik / Legendxfrederikx / Frederik / Leqendxkinq