Akçe çekme sorunu
Akçe çekme sorunu
2 gün önce 2500 akçe çekmeme rağmen akçe gelmedi desteğe başvurdum yardımını gectim cevap bile vermekten acizsiniz sizden cevap bekliyorum zahmet olmazsa desteğe atılan mesajlara da arada yanlışlıkla da olsa cevap verin
KissMyShoeS
Re: Akçe çekme sorunu
sizin yapacağınız işe ''içerik silinmiştir'' FETiHNESLi
tamam mı başka da birşey söylemiyorum. Sadece etkinlik bilmem ne olunca online olun boşverin oyunu sizden bi cacık olmaz bundan eminim
tamam mı başka da birşey söylemiyorum. Sadece etkinlik bilmem ne olunca online olun boşverin oyunu sizden bi cacık olmaz bundan eminim
KissMyShoeS
- xRapismylife
- Sahaf Yardımcısı
İlla Cevap yazmanız için ARGO kelimemi kullanalım bunu mu istiyorsunuz ? Eğerki Söyleyin istiyorsanızz hiç çekinmeden kullanırım..
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Merhaba mgm145,
Pazar günleri maalesef akçe alınamıyor. Daha dikkatli olmanı ve hafta sonu akçe almamanı öneririm.
İyi forumlar
Pazar günleri maalesef akçe alınamıyor. Daha dikkatli olmanı ve hafta sonu akçe almamanı öneririm.
İyi forumlar
- xRapismylife
- Sahaf Yardımcısı
Rivalxmelodi yazdı:Merhaba mgm145,
İyi forumlar
Biz Zaten hafta sonu çekmedik hafta içi çektik fakat hala Cevap gelmedi
Ya sizin neyin kafasını yaşıyosunuz anlamıyorum 1mart yani cuma günü saat tam olarak 17.39'da çektim ben akçeyi cuma günü ne zamandan beri haftasonu oldu da haberim yok onu gectim lanet olası bi cevap atmak cok mu zor
KissMyShoeS
-
- Teşkilat Neferi
Merhaba,
Halihazırda bir bildiriminiz bulunuyorsa lütfen tekrarlama yapmayınız. İş yükü ve gerekli prosedürlerin uygulanması biraz vakit alabilir. Size en kısa sürede dönüş yapılacaktır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Halihazırda bir bildiriminiz bulunuyorsa lütfen tekrarlama yapmayınız. İş yükü ve gerekli prosedürlerin uygulanması biraz vakit alabilir. Size en kısa sürede dönüş yapılacaktır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Konunun Açılış tarihine bakarak yorum yaptım. Böyle bir durum sözkonusu. Laf sokma çabalarına gerek yokxRapismylife yazdı:Rivalxmelodi yazdı:Merhaba mgm145,
İyi forumlar
Biz Zaten hafta sonu çekmedik hafta içi çektik fakat hala Cevap gelmedi