ewt arkadaşlar oyundan düşmelere az da olsa bir kıvılcım manasında bi program yaptık megax ler olarak.Hepimizin bildiği gibi gorevden düşmeelr vs.. çok sıkıcı bu programda gorev yoneticisinde oyuna girince işlem sırasını ilk başa alıyor ve oyundan düşme ihtimalini azaltıyo.ben ve mega ark alrım kullanıyolar sizede tavsiye ederim..
içerik silindi . Sakıncalı link paylaşımından forum hesabınız süresiz kapatıldı
[GM]Nocomment
bakmadan geçmeyinn...(megaxfarkı)...
- Megaxbrutal
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Fearless
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: bakmadan geçmeyinn...(megaxfarkı)...
Megaxbrutal yazdı:ewt arkadaşlar oyundan düşmelere az da olsa bir kıvılcım manasında bi program yaptık megax ler olarak.Hepimizin bildiği gibi gorevden düşmeelr vs.. çok sıkıcı bu programda gorev yoneticisinde oyuna girince işlem sırasını ilk başa alıyor ve oyundan düşme ihtimalini azaltıyo.ben ve mega ark alrım kullanıyolar sizede tavsiye ederim..
http://www.upload.gen.tr/d.php/s9/gjmx2 ... e.exe.html
SİZ YAPTIYSANIZ OYUN KESİN ÇÖKER
BİTMEZ GÖRÜNEN MÜCADELEDE BİR ADIM DAHA ATMAK İÇİN..
Kuz€yXTeam
Kuz€yxprendol

Kuz€yXTeam
Kuz€yxprendol

- essperanza
- FareAdam Düşmanı
Megaxbrutal yazdı:ewt arkadaşlar oyundan düşmelere az da olsa bir kıvılcım manasında bi program yaptık megax ler olarak.Hepimizin bildiği gibi gorevden düşmeelr vs.. çok sıkıcı bu programda gorev yoneticisinde oyuna girince işlem sırasını ilk başa alıyor ve oyundan düşme ihtimalini azaltıyo.ben ve mega ark alrım kullanıyolar sizede tavsiye ederim..
Ulan geri zekalı benim adımda üyelik açıp ne die bunu yazıyon çok mu acı verdim sana

Safequard Megaxesper MeGaXBrüTaL MeGaxeSPeRaNZaA
- essperanza
- FareAdam Düşmanı
Fake sitedir girmeyin ve bunu yazan ben değilim(kimse bu kişi iyi acı vermişim ona)
Megaxesperenza/Megaxbrutalx/Brutalx/Brutalxkpci
Megaxesperenza/Megaxbrutalx/Brutalx/Brutalxkpci

Safequard Megaxesper MeGaXBrüTaL MeGaxeSPeRaNZaA